Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Διαμαρτύρονται για τις εργασίες στο «Ξενία»

Διαμαρτύρονται οι επιχειρηματίες που τα καταστήματά τους είναι στην παραλία, γύρω από το «ΞΕΝΙΑ» για τον θόρυβο και τη σκόνη που δημιουργούν τα κομπρεσέρ και οι φορτωτές.
«Μας είπαν να κάνουμε υπομονή λίγες ήμερες, αλλά αυτή η κατάσταση έχει κρατήσει 3 εβδομάδες... Δεν μπορεί να σταθεί πελάτης με τόσο θόρυβο... Θα μπορούσε να γίνει αυτή η δουλειά το φθινόπωρο και όχι μέσα στη σεζόν...» μας είπε καταστηματάρχης παρακείμενης καφετέριας.
Από τη μεριά του ο Δήμαρχος μας είπε ότι «το κτήριο παρουσίασε στατικά προβλήματα και “βγήκαν” περισσότερες εργασίες απ' ό,τι είχε υπολογισθεί. Η εικονα που είχε το “Ξενία” με τα σκουπίδια και τα σπασμένα τζάμια δεν ήταν και η καλύτερη και έτσι αποφασίσαμε να τελειώνουμε μια ώρα γρηγορότερα. Οι εργασίες βρίσκονται στο τέλος τους και η εμφάνιση της περιοχής θα βελτιωθεί σημαντικά.»

8 σχόλια:

  1. Ολοι διαμαρτύρονται για όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Εφημερίδα μπορείτε να μας πληροφορήσετε άν οι παρεμβάσεις στο Ξενία είναι περισσότερες από τις επιτρεπόμενες σε διατηρητέα κτίρια όπως όλοι γνωρίζουμε και στα οποία ανήκει το Ξενία...
    Γνωρίζουμε ότι η μη τήρηση αυτού του όρου γίνεται αιτία επιστροφής του κτιρίου στον Ε.Ο.Τ.
    Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή το γνώριζε γι αυτό και πρόσεχαν πολύ.
    Τα παίρνουν σβάρνα σήμερα οι προκομμένοι απ’ όσα βλέπουμε...
    Άν διαπιστώσετε την αλήθεια στα όσα λέω ενημερώστε μας παρακαλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ φίλε μου κοιμάσαι στον καναπέ σου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΞΕΡΧΑΒΑΛΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!! ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διατηρητέο κτήριο το Ξενιά;Εδώ γελάνε ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Αν όντως είναι, αυτό αντικατοπτρίζει την σαπίλα του Ελληνικού κράτους και τον μηχανισμών του (πολεοδομίες κ.τ.λ).Ανυπομονώ να πτωχεύσουμε για να καταρρεύσει όλο αυτό το σαθρό-γελίο σύστημα και ας μην έχω να φάω τίποτα άλλο, μόνο βρούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Ανώνυμε δε φτάνει που δεν γνωρίζεις αυτό που γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι δηλαδή ΟΛΑ τα Ξενία είναι διατηρηταία, το γέλιο σου μου δείχνει και κάτι άλλο που δεν γνωρίζεις.
    Ότι πολύ καιρό τρως βρούβες και δεν το ξέρεις!
    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΑ ,,ΞΕΝΙΑ,, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ!!! ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΦΟΥΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήτσου άλλη φορά να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι γράφει κάποιος και μετά να απαντάς.Μου φαίνεται έχεις υποστεί πολύ πλύση εγκεφάλου και έχεις φάει πολύ κουτόχορτο (όχι βρούβες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.