Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Αντιδράσεις φορέων και αναζήτηση ευθυνών για το «ρεπορτάζ» που εξέθεσε τη Σκόπελο

Επιστολή στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» έστειλαν από κοινού η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου και Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου για το ρεπορτάζ σε ολλανδικό κανάλι (κλικ εδώ) το οποίο έφερε στο φως το ιστολόγιο efimerida-sporades.blogspot.com. Η επιστολή γράφει:
«Εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια των μελών των σωματείων μας για το ρεπορτάζ που παρουσιάζει μόνον την κακή λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α. Σκοπέλου και το οποίο προβλήθηκε στο Ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι. Δυστυχώς αδίκησε κατάφωρα τους επαγγελματίες, εργαζόμενους και πολίτες του νησιού.
Το ρεπορτάζ αφήνει έκθετη την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Σκοπέλου (στην οποία συμμετέχουμε) και θέτει σε αμφισβήτηση την...
προσπάθεια που κάναμε από κοινού, όλους αυτούς τους μήνες, για να κτιστεί η εμπιστοσύνη και η συνοχή του οικονομικού ιστού του νησιού με τη Δημοτική Αρχή.
Για το λόγο αυτό ζητούμε από τον υπεύθυνο, να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες, απέναντι στο Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής και στους Επαγγελματίες.
Είμαστε σίγουροι ότι αν η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου μας γνώριζε το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, δεν θα επέτρεπε την προβολή του. Σας ενημερώνουμε πως δεν θα σταματήσουμε τη συνεργασία μας με την Επιτροπή και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε.
Επειδή η Σκόπελος είναι τουριστικός προορισμός, στο μέλλον, οτιδήποτε έχει να κάνει με την προβολή του νησιού μέσω του Δήμου, θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου.
Τα Διοικητικά Συμβούλια
Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου
Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου»

32 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή αντίδραση, συμφωνώ απόλυτα. Αυτό το βίντεο εξέθεσε όλους, από τον Δήμαρχο μέχρι τον πιο απλό πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην κρύβονται άλλο ο/οι υπεύθυνοι....! Κάνατε που κάνατε την "πατάτα"..τώρα πρέπει να βρείτε τα κότσια και να δώσετε εξηγήσεις...! Φυσικά τα σχόλια τύπου.."για το καλό του νησιού το κάναμε"..ή "..όταν καταλάβετε ότι ήταν καλή αυτή η προβολή θα ναι αργά.." να λείψουν, γιατί περισσότερο τραγελαφικούς θα σας κάνουν παρά θα δικαιώσουν τις απόψεις σας..! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο μισός πληθυσμός σας έκραξε μέσω διαδυκτίου και ο άλλος μισός στη παραλία....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βιντεο αυτό που προβληθηκε σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ εκπομπή (και όχι σε τουριστικου περιεχομενου) εξεθεσε οσους χρωστανε.
    ας μην γελιόμαστε παιδιά και ας μην κρυβομαστε πισω από το δαχτυλο μας.
    Εγώ, ο απλος πολίτης που δεν χρωσταω δεν εχω τέτοιο προβλημα
    Τόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι δεν υπήρξε άμεση αντίδραση από τον ήρωα- πρόεδρο είναι χειρότερο και από το ίδιο το ντοκιμαντέρ. Διότι δείχνει μία μάλλον μειωμένη αντίληψη της κατάστασης, οπότε αυτομάτως τον καθιστά επίκίδυνο να χειρίζεται υπεύθυνα, δημόσια θέματα. Σορρυ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΛΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ Η ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣΦΕΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΕΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΙΗΚΟΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΔΟΙΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΥΣ ΚΥΚΛΟΣΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΣΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ,ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΕΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΕΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Σ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα σχόλια έγιναν!..Γιατί ο κύριος Φαδάκης δεν μπαίνει στον "κόπο" να απαντήσει;;; Όταν χρειαζόταν την ψήφο μας ήξερε μια χαρά να είναι λαλίστατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 26 Ιουνίου 2011 7:30 μ.μ. φιλε, ακόμα δεν καταλαβες ότι τα "τοσα" σχολια προφανως εγιναν απο τους ιδιους και τους ίδιους της αντιπολιτευσης; Που αν ο Φαδακης τους βγαλει τα απλυτα τους στη φορα, δεν τους ξεπλενει κανενα ποταμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη επιστολή της Ένωσης και του Συλλόγου που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
    Δείχνει ακόμα την πρόθεση της Ένωσης και του Συλλόγου να έχουν ενεργό ρόλο στην προβολή του νησιού και την επικοινωνία.
    Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε/η 7:30 η Ένωση Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών δεν είναι οι ίδιοι και οι ιδιοι της αντιπολίτευσης. Είναι εκλεγμένοι και εκπροσωπούν μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από έγκυρες πηγές μαθαίνω πως αν η ΔΕΥΑΣ δεν καταφέρει μέσα σε «εύλογο» χρονικό διάστημα να αναδιοργανωθεί και να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε να λειτουργεί εδώ και τόσα χρόνια, θα καταργηθεί και θα ενσωματωθεί στον Δήμο. Οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΣ θα μεταταχθούν στον Δήμο, όπως ήδη έγινε με τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ και του Παιδικού Σταθμού.
    Το κέρδος για μας τους καταναλωτές θα είναι ότι δεν θα πληρώνουμε και το επιπλέον 16% ΦΠΑ που πληρώνουμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 26 Ιουνίου 2011 10:26 μ.μ., / φιλε, για τα σχολια αναφερομαι που εγιναν στην προηγούμενη αναρτηση με το βιντεο, οχι για το κειμενο αυτης της αναρτησης, μην μπερδευεσαι... δεν εχω κανενα προβλημα με τους εκλεγμενους εκπροσωπους των συλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτες τις πηγες τις ακουσα και εγω που λενε περι συνχωνευσης, εχουν αργησει παρα πολυ διοτι πληρωνουμε Φ.Π.Α και αλλα πολλα σε πολλους για ενα θεοσταλτο αγαθο (...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν στη ΔΕΗ και στον ΟΤΕ δεν πληρώνεις σου κόβουν το ρεύμα και το νερό αντίστοιχα.Η ΔΕΥΑ πολύ απλά και οι διοικούντες αυτής δεν έκοβαν το νερό για να τους ξαναψηφίσουν.Η νέα δημοτική αρχή θέλοντας να ασκήσει μια διαφορετική πολιτική αδιοφορόντας για το πολιτικό κόστος,ας έπραται το καθήκοντος της για να γίνει η επιχείρηση βιώσιμη.Αυτό θα το καταλάβαινε ο Σκοπελίτης δημότης.Το πρόβλημά μας όμως δεν αφορούσε τους Ολλανδούς.Ατοπη ενέργεια και επιπόλαιη.Είναι αρχή θα μάθουν,αρκεί να μην χαλάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού ο κ. Φαδάκης είχε τα "μέσα" για να γίνει το ρεπορταζ, γιατί τουλάχιστον δεν φρόντιζε να προβληθεί και το νησί μας στην Ολλανδική τηλεόραση και προβλήθηκε μόνο η αρνητική πλευρά της Σκοπέλου (σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Φαδάκη).Ο υπερβάλλοντας ζήλος και το δυνατό αίσθημα του δικαίου που τον διακρίνει σε συνδιασμό με την ευθύνη απέναντι στην σκοπελίτικη και ελληνική κοινωνία, αλλά και απέναντι στους Ευρωπαίους και ειδικότερα στην χώρα πρόελευσης της γυναίκας του, όλα αυτά τον εμπόδισαν να δεί τίποτα περισσότερο και οδηγήθηκε σε αυτή την μαύρη διαφήμιση για την Σκόπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΔΕΥΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί μπερδεύουμε τόσο τα πράγματα?
    Ακόμα κι ένα παιδάκι με στοιχειώδη γνώση ελληνικών ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αντίστοιχη περίπτωση.
    ΣΥΓΝΩΜΗ - ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογία με την οποία άλλωστε ο Θανάσης από τα μαθητικά του χρόνια ακόμα δεν είχε καμία σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε 27-6-2011-1.33 μ.μ ο ΟΤΕ και ΔΕΗ ειναι επηχηρεισεις και για αυτο το λογο προβαινουν σε τετοιες ενεργειες διακοπης των παρωχοντους,το νερο αν παει στο δημο δεν θα ειναι επηχηρησει δεν θα πληρωνουμε Φ.Π.Α και αλλα πολλα σε πολλους αλλους και ετσι θα κατεβει το κοστος θα μπορουν να το πληρωνουν ολοι δεν θα εχουμε περιτα εξοδα σε ολα τα επιπεδα και πιστευω να να ορθοποδησουν ολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι φαλακροί θα βγάλουνε μαλλιά και οι κότες θα γεννάνε χρυσά αυγά. Μήπως θα συμβούν και αυτά κύριε ,27 Ιουνίου 3:32 ΜΜ, όταν τα νερά πάνε στο Δήμο?
    Ανέκδοτο το καταντήσατε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσο αναφορά τα σχόλια για τον ΦΠΑ από ότι γνωρίζω είναι ανταποδοτικός.Δηλαδή η ΔΟΥ Σκοπέλου επιστρέφει τα χρήματα στην ΔΕΥΑΣ.
    Για τον κ.Φαδάκη αυτό που έχω να πω είναι ότι φίλε Θανάση αν αυτό το έκανες στην Ολλανδία να είσαι σίγουρος ότι τις κλωτσιές δεν τις γλύτωνες !!!!!!
    Νομίζω ότι χρωστάς μία ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ στους συμπατριώτες σου (αν φυσικά έτσι μας νιώθεις) !!!!!
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάζοντας τη δήλωση του Φαδάκη δεν διαπίστωσα να έχει καταλάβει το μέγεθος της γκάφας του, αφού λέει ό,τι οι πολιτικές του δηλώσεις δημιούργησαν εντυπώσεις που ουδόλως επεδίωξε. Δηλαδή υπολόγιζε πως θα έπρεπε όσα είπε να προκαλέσουν διαφορετικές εντυπώσεις; Επίσης δεν είδα πουθενά να έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη γιατί το "λυπάμαι" μάλλον μεταφέρει το βάρος στον κόσμο που δεν "κατάλαβε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Η κοινή προσπάθεια για ανασυγκρότηση του νησιού μας, η σύσφιξη των σχέσεων στη μικρή μας κοινωνία, η ανάπτυξη του τόπου μας και η εμπιστοσύνη...", κύριε Φαδάκη, δεν επιτυγχάνεται μιλώντας σε ολλανδικά ή όποια κανάλια όπως εσείς. Παρακαλώ μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας ακόμα περισσότερο! Και επιτέλους βρες την τόλμη να πεις έστω μια συγγνώμη, άλλος στη θέση σου θα είχε ήδη παραιτηθεί! Σ' έχουμε ψηφίσει και περιμέναμε διαφορετική στάση από το πρόσωπό σου, κατάλαβε τουλάχιστο ό,τι συνεχίζεις να μας απογοητεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα λερωμένα τ' άπλυτα τα παραπεταμένα...

    οποιος τα βγάζει στη φόρα πρέπει να ζητάει και συγνώμη τώρα,

    εξακολουθειτε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Επειδή οι Έλληνες έχουν μεσογειακό ταπεραμέντο και δεν θέλουν να δουλεύουν σκληρά" (άλλωστε μόνο μερικοί δουλεύουν σκληρά και δεν προλαβαίνουν να πιούν ούτε ένα καφέ)καλό θα ήταν να μην έρθουν οι Ολλανδοί και γενικότερα οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα και στη Σκόπελο γιατί δεν θα έχουν καλές υπηρεσίες από κάποιους που δεν θέλουν να δουλεύουν πολύ.Επίσης δεν πρέπει να μας δανείσουν και άν μας δανείσουν πρέπει να το κάνουν με πολύ επαχθείς όρους και με πολύ μεγάλο επιτόκιο για να συμμορφωθούμε και να δουλεύουμε σκληρότερα.
    Θανάση αν όλοι οι πολιτικοί ήταν σαν και εσένα και τον Πάγκαλο θα είχε σωθεί η Ελλάδα προ πολλού αλλά που να το καταλάβουν ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα μας πεί τελικά κανένας τι έγινε στη σύσκεψη που είχε ο συνδιασμός του Δημάρχου για το θέμα του ρεπορτάζ στο Ολλανδικό κανάλι?
    Μήπως έδωσαν την έτοιμη κατα τ'αλλα απολογία στον κ. Φαδάκη χωρίς να περιέχει έστω μια απλή συγνώμη συνεχίζοντας να μας δουλεύουν όλους κανονικά?
    Είστε πραγματικά για γέλια αν νομίζετε ότι το κουκουλώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ορισμένοι καταστηματάρχες και ξενοδόχοι ας κοιτάξουν να πληρώσουν τα νερά τους και τις πλατείες τους και να δείξουν την αλληλεγγύη τους και την διάθεση για προβολή του νησιού σε άλλα πράγματα.
    Κύριε Φαδάκη γιατί να την πληρώσει όλο το νησί για μερικούς επαγγελματίες κακοπληρωτές και για μερικούς πρώην που έκαναν μπουκλούκια?Τι τους νοιάζει τους Ολλανδούς ποιοί πληρώνουν τα νερά τους, ποιοί, πόσο και τι μισθό παίρνουν,μήπως εκθέσατε και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας που είσαστε Πρόεδρος και κάποτε ήσασταν και εσείς στη θέση τους στην ίδια υπηρεσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πολύ ΜΕΓΑΛΟ θεμα το κανατε για ενα ΜΙΚΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ολλανδικό κανάλι λέω εγώ... και μαλιστα πολιτικου περιεχομενου... αλλα δουλεια δεν είχε ο διαολος, έδερνε τα παιδιά του. υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα θεματα να ασχοληθουμε ολοι μας και οχι αυτη η κυκλοθυμική συμπεριφορά. ο φαδακης ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ από δω και περα, γιατί το δις εξαμαρτειν δεν συγχωρειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγνώμη μια ερώτηση, γιατί δεν έχω καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο ήρθε το συγκεκριμένο κανάλι στην Σκόπελο...
    Ήρθε για διαφημιστικούς λόγους (για προβολή του νησιού μας στην χώρα τους) ή για να μάθουν οι Ολλανδοί πως αρκετοί Σκοπελίτες δεν πληρώνουν την ΔΕΥΑΣ (πράγμα για το οποίο δεν πιστεύω να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα) είτε επειδή θεωρούν το νερό δώρο Θεού, είτε επειδή έχουν κάνουν κάποιες υπόγειες συμφωνίες;
    Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει υπεύθυνα κάποιος...
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύς ντόρος έγινε για τη συνέντευξη
    αλλά όχι στην Ολλανδία
    στη Σκόπελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φυσικό και επόμενο είναι αυτό.
    Η συνέντευξη "καίει" το νησί μας και όχι την Ολλανδία.
    Προσβάλλει τους Σκοπελίτες και όχι τους Ολλανδούς.
    Για να σου δώσουμε να καταλάβει για ποιον λόγο έγινε πολύς ντόρος εδώ και όχι στην Ολλανδία, θα σου αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα:
    Αν εμείς βλέπαμε κάτι αρνητικό για ένα μικρό μέρος της Ολλανδίας στο οποίο οι κάτοικοι δεν πληρώνουν το νερό, θα στεναχωριόμασταν;
    Η Σκόπελος είναι τουριστικό μέρος, βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο και θέλουμε να προσεκλύσουμε τουρίστες από όλον τον κόσμο και όχι να γινόμαστε ρεζίλι και να μας υποτιμάνε.
    Ελπίζω να κατάλαβες τώρα την διαφορά και να δικαιολογήσεις τις δίκαιες αντιδράσεις των συμπολιτών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όταν η οικονομία ο τουρισμός και η πολιτική θέση της Ελλάδας βρίσκονται σε μια εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση και κάποιος αντί να κάνει μια καλή κίνηση για να αντιστρέψει αυτό το αρνητικό κλίμα, προσπαθεί αντιθέτως να το επιτείνει με ανεύθυνες "πολιτικές" δηλώσεις, δεν πρέπει να γίνει καθόλου ντόρος; η έχει το ακαταλόγιστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 30 Ιουνίου 2011 8:34 π.μ.
    ΟΠΩΣ δεν θα στενοχωριόσουν εσύ «για ένα μικρό μέρος της Ολλανδίας στο οποίο οι κάτοικοι δεν πληρώνουν το νερό»
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ δεν στεναχωριούνται και οι όποιοι Ολλανδοί είδαν τη συνέντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγκρίνει δυο εντελώς ανόμοια πράγματα αναγνώστη 30/06/11 και 3:34μ.μ. και πιστεύω πως καταβάθος το έχεις καταλάβεις.
    Για να βοηθήσω λιγάκι θα σου υπενθυμίσω μόνο δυο πράγματα:
    Πρώτον η Ελλάδα βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κρίση και οι περισσότεροι "φίλοι" δεν θέλουν να μας βοηθήσουν γιατί τους έχουμε περάσει το μήνυμα πως όσα χρήματα και να μας δώσουν, εμείς ως τεμπέληδες θα τα "φάμε" όλα.
    (Αυτό το κλίμα προσπαθούμε να αλλάξουμε και το βίντεο δεν βοηθάει καθόλου προς αυτήν την κατεύθυνση...)
    Δεύτερον αν το έχεις καταλάβει η Σκόπελος είναι τουριστικό νησί, ζούμε από τον τουρισμό και προσπαθούμε να "τραβήξουμε" τουρίστες από όλον τον κόσμο.
    (Πράγμα που δεν ενδιαφέρει το μικρό μέρος της Ολλανδίας, του οποίου η οικονομική ζωή δεν εξαρτάται από τον τουρισμό, οι πολίτες του δεν απειλούνται με στάση πληρωμών και το κράτος δεν πηγαίνει για χρεοκοπία)
    Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος πως έχει γίνει ένα λάθος.
    Στο κάτω κάτω και τα λάθη ανθρώπινα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.