Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το μπαλάκι στους Δήμους...

ΣΕ ερώτηση της Ροδούλας Ζήση σε ό,τι αφορά στη χρηματοδότηση της αντιπυρικής προστασίας για τη Μαγνησία, το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης απέστειλε την εξής απάντηση:
«Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει στη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΣΑΤΑ) ειδική δράση για την Πολιτική Προστασία που προβλέπει μεταξύ άλλων την ενίσχυση των Δήμων στον τομέα της πυροπροστασίας των δασών. Ειδικότερα, οι δράσεις πυροπροστασίας αφορούν καθαρισμό περιαστικών δασών, συντήρηση δασικού δημοτικού οδικού δικτύου, καθαρισμό και έλεγχο χωματερών, θέματα εξοπλισμού (π.χ. βυτιοφόρα, γεννήτριες, ασύρματοι κλπ).»

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΗΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΚΕΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙ.Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΤΙ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΝΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.