Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Kastani beach • Sugar radio • Summer party

Στην παραλία της Καστάνης στη Σκόπελο, χτυπάει η καρδιά του φετινού καλοκαιριού. Σ’ έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, δημιουργήθηκε ένας μικρός παράδεισος για όλους όσους αναζητούν αξέχαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα... Ξεχωριστός προορισμός για καλή μουσική, ξεχωριστή εξυπηρέτηση και ανεβασμένη διάθεση.
Την Κυριακή το απόγευμα 19 Ιουνίου ετοιμαστείτε για το πρώτο beach party του καλοκαιριού από το sugar radio και τον Pete Kastanis

47 σχόλια:

  1. Στίχοι: Νίκος Γκάτσος
    Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις
    Πρώτη εκτέλεση: Μαρία Φαραντούρη

    Άλλες ερμηνείες:
    Λαυρέντης Μαχαιρίτσας


    Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα
    κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο
    τώρα χωριάτες παζαρεύουν τα τσιμέντα
    και τα πουλιά πέφτουν νεκρά στην υψικάμινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Beach party λοιπόν! Άραγε όλοι αυτοί είχαν πάει ποτέ τους στο Καστάνι ή πήγαιναν στην trendy τότε Μηλιά; Μιλάμε πραγματικά για καταστροφή.
    Επίσης δεν καταλαβαίνω προς τι η διαφήμιση. Μήπως είναι κάποια είδηση και δεν το ξέρω; Μήπως μας αφορά το θέμα και δεν μπορώ να το καταλάβω; Θα εκτιμούσα πολύ μία απάντηση από την διαχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε τόσα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τόσα beach bar που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για νεαρούς τουρίστες που θέλουν να ξεσαλώσουν στο νησί μας, δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες ας δούμε λοιπόν πόσοι και για πόσο θα έρθουν.Ας ελπίσουμε να μην είμαστε τρία πλιά και ένα τσον(ι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβω, η καταστροφή ποιά είναι?
    Το ότι ποτέ μέχρι τώρα δέν υπήρξε τόσο προσεγμένη παραλία?
    Το ότι τα παιδιά δούλεψαν πραγματικά με αγάπη γιαυτό που κάνουν και όχι τυχοδιοκτικά?
    Που έδωσαν κάποιοι επιτέλους την αίγλη που αρμόζει σε μια τέτοια παραλία?
    Πώς ήταν μέχρι τώρα? θυμάστε καθόλου? Ασφαλώς και θυμάστε αλλα η ζήλια, ο εγωισμός, η καχυποψία, η προχειρότητα, ο συμβιβασμός με το πολύ μέτριο και πάνω απ'όλα το πόσο <> είναι κάποιοι, δέν τους αφήνουν να δούν ή και να τολμήσουν να δούν την πραγματικότητα.
    Ευτυχώς γι'αυτόν τον τόπο που αυτοί είναι πολλοί λίγοι.
    Μπράβο Γιάννη και Νίκο γι'αυτο που φτιάξατε. Ελπίζω να σας δώ σύντομα.

    Σαρκοζί Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφημερίδα είναι, του ζητήθηκε να κάνει διαφήμιση και το κάνει αμάν πια όλοι, όποιος δεν θέλει να μην πάει και καλύτερα να μην διαβάζει σε ότι αφορά το Καστάνι. Άντιδράσαμε όλοι εντάξει....απο εδώ και περά είναι προσωπική επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 17 Ιουνίου 9.55 π.μ.
    Θα θεωρήσω ότι είστε ανενημέρωτος και σας απαντώ:
    Η εφημερίδα προβάλλει ΔΩΡΕΑΝ όλες τις καλλιτεχνικές εκδήλώσεις και τα πάρτυ του καλοκαιριού θέλοντας να βοηθήσει το νησί σε αυτή τη δύσκολη τουριστική περίοδο... (Ρωτήστε τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παντ. Μπετσάνη)
    Με ανάρτηση και banner ΔΩΡΕΑΝ προβάλλουμε - διαφημίζουμε:
    • Τις εκθέσεις ζωγραφικής και τις μουσικές εκδηλώσεις καλλιτεχνών
    • Τα μονοήμερα ή διήμερα πάρτυ όλων των μαγαζιών
    • Τις εκδηλώσεις καλλιτεχνών
    • Την ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου
    Τέλος προβάλλουμε ΔΩΡΕΑΝ τις προσπάθειες επιχειρηματιών για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσα χρόνια που οι παραλίες σας είναι σαν εκτρώματα από τις πολλές ξαπλώστες και ομπρέλες, χωρίς να έχουν καμία αισθητική, δεν σας πείραζε. Τώρα που έγινε ακριβώς το ίδιο στην Καστάνη αλλά προσεγμένα τουλάχιστον αισθητικά σας πείραξε.
    Τι να πω; Ότι εσείς οι Σκοπελίτες έχετε κάποιου είδους ανωμαλία στην σκέψη το ξέραμε.
    Αποφασίστε τι τουρισμό θέλετε. Αν θέλετε να πλασάρετε διασκέδαση και υποδομές κλπ αυτό που έγινε στην Καστάνη είναι πολύ ωραίο, αν θέλετε να πλασάρετε φύση τότε ξεκινήστε πρώτα να ξηλώνετε ξαπλώστρες - ομπρέλες - τραπεζοκαθίσματα και ό,τι άλλο πρώτα από Πάνορμο, Στάφυλο, Μηλιά κλπ και αφήστε παρθένες όλες παραλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΣΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΝΕΑ ΣΕ ΓΕΝΕΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΑΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟΥ ,,ΚΑΣΤΑΝΗ,, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 30, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στα παιδιά που ανακαλύπτουν και μας μαθαίνουν τι είναι η προσπάθεια για δουλειά επιπέδου και όχι αρπαχτή. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε και να επαινέσουμε την προσπάθειά τους.Μπράβο στο team του sugar radio, που ξεκινούν την προσπάθεια να καλύψουν ένα κενό που υπάρχει στον τομέα του ραδιοφώνου στο νησί μας. Αξιέπαινες οι προσπάθειές σας παιδιά και εύχομαι όλα να εξελιχθούν όπως τα ονειρευτήκατε.
    Μπράβο και στο blog που προβάλλει τις προσπάθειες αυτών των νέων παιδιών να ξεφύγουν από τη μετριότητα και την ευκολία. Η θετική σκέψη μας χρειάζεται τούτες τις δύσκολες μέρες περισότερο από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσείς όλοι που πηγαίνατε στην Καστάνι πριν το 1990 μέσα από το μονοπάτι τώρα αξιοθήκατε να δείτε την ΑΙΓΛΗ αυτής της παραλίας.Απορώ με την αισθητική που είχαν οι παραγωγοί του mama mia, πως επέλεξαν μια παραλία χωρίς ΑΙΓΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΗ.
    Μετά τις φωτογραφίες που είδαμε στο blog, το οποίο και ευχαριστούμε, σας αφιερώνω το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Κλειστά τα στόματα...»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ λέω ‘‘ το κουβαδάκι σας και σ΄άλλη παραλία ’’.
    Το λέω σε όλους όσους πριν δουν το αποτέλεσμα έβγαλαν συμπεράσματα και εναντιώθηκαν με απαράδεκτα σχόλια.
    Προκαλούσαν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ακόμα και για τους πατεράδες των παιδιών όπως όλοι διαβάσαμε σε ανώνυμο σχόλιο σ’ αυτό το μπλογκ.
    Το κουβαδάκι σας και σ΄άλλη παραλία όλοι εσείς που λουφάξατε όταν ορισμένοι κατάφεραν να κλείσουν 30 περίπου μαγαζιά και δεν ύδρωσε τ’ αυτί σας.
    Όσοι βλέπατε να πέφτουν τα μάρμαρα του Δημοτικού Σχολείου και να γίνονται αόρατα...
    Όσοι βλέπατε να κόβονται δασικές εκτάσεις και να μην σας ενδιαφέρουν ούτε οι δικαστικές αποφάσεις ούτε γι αυτό ούτε για τα κατά καιρούς ολοκαυτώματα...
    Όσοι δεν ύδρωσε τ’ αυτί σας που τσιμεντοστρώθηκε η μοναδική και αναντικατάστατη αμμουδιά για να γίνει από αγγαλιά μας σε αυτοκινητοπάζαρο...
    Ας μη ξεχάσω και όσους αρνήθηκαν να επιτρέψουν να δοθεί παροχή νερού στην ‘‘Καστάνι’’.
    Το κουβαδάκι σας και σ’ άλλη παραλία όλοι εσείς!
    Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επιτελους λιγη αναπτυξη... και οσοι λενε για οικολογικες καταστροφες και βλακειες να θυμησω οτι η σκοπελος εχει πολλες παραλιες που εχουν μεινει ανεκμεταλλευτες και παρθενες,που απευθυνονται στους δηθεν εναλλακτικους.. η καστανη ειναι μια παραλια που μπορει να παει ευκολα ο τουριστας και να αφησει τα λεφτα του.. ας μη παραπονιομαστε λοιπον!! (μονο να μη γινουμε σα την Σκιαθο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτα ειναι ολλα κολπα...
    Τα παιδια θα ειναι για(1,2,3,5,10)χρονια
    το πολυ και μετα γιασας...
    Αφου ειδατε τι εγινε με ενα μπιτς μπαρ,
    σκεψου να ξεκινουσε μια τουριστικη μοναδα
    τι θα γινοταν.??
    Μετα απο(10) χρονια ισως θα ειναι πιο στρωτα τα πραγματα για αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΖΩ.... ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΜΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ,,ΚΑΣΤΑΝΗ,, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ MANAGEMENT ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΗΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΚΟΥΣΕΣ ? ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΘΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ανωνυμε της 17.6 3.27μμ μηπως μπορεις να μου τα εξηγησεις καλιτερα δεν καταλαβα απολυτως τιποτε τι θελεις να πεις, κυριε ελεησον τι αναποδογυρισματα ειναι αυτα της ελληνικης γλωσσας. ειμαι σιγουρος πως στην εκθεση ιδεων θα επερνες ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. This beautiful unspoilt beach - familiar to some from the film 'Mamma Mia' - has been 'developed' for summer 2011 with a beach bar replacing the trees and scrubland at the rear of the beach - with a lawn! - and rows of regimented sunbeds and umbrellas. A tragic desecration which is now the shame of the island of Skopelos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιάννη και Νίκο μπράβο σας κάνατε πολύ καλή δουλειά.Αν μελλοντικά θελήσετε να αντικαταστήσετε και τις ομπρέλες με μεγάλες ψάθινες σαν και αυτές που είχε στο Βελανιό και στην Αντρίνα η δουλειά σας θα είναι τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είδα ακόμη το χώρο αλλά πιστεύω στην αισθητική και τις καλές προθέσεις των παιδιών.
    Καλή δουλειά θέλω να ευχηθώ και μαζί μία παράκληση.
    Αφού είμαστε στην Ελλάδα και οι τουρίστες πρέπει να βλέπουν και μαζί να ακούν την Ελλάδα ας βάζουν Ελληνική μουσική. Έχω πραγματικά βαρεθεί να πηγαίνω σε παραλίες Ελληνικές και να αισθάνομαι ότι βρίσκομε στην Κούβα, στην Αγγλία, στη Βραζιλία και δεν ξέρω που αλλού.
    Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη και πουθενά δεν άκουσα ξενόφερτη μουσική και ειδικά Ελληνικά εκτός Ελλάδας. Η ξενομανία και η έλλειψη της εκτίμησης της μουσικής μας είναι μεγάλη.
    Θα ήθελα να πω ακόμα ότι λατρεύω όλα τα είδη τις μουσικής από όπου και αν προέρχονται αλλά μην ξεχνάμε και τον τόπο μας.
    Άλλωστε για τους φανατικούς της ξένης μουσικής υπάρχουν τα νυχτερινά μαγαζιά που μπορεί να τα επιλέξει ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σου ρε τίγρη γνώστη παραλιών και management ! Κομματάκι γραφικός είσαι. Έλα να σώσεις τη πατρίδα μας, σ´έχουμε ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Τίγρη:
    Όλες οι διάσημες παραλίες παγκοσμίως είναι χωρίς ξαπλώστρες και χωρίς bar. Από το Μύρτο της Κεφαλλονιάς μέχρι τις Μαλδίβες, το Μαυρίκιο και τις Σευχέλλες και από το Ναυάγιο της Ζακύνθου μέχρι τα Bora Bora. Άντε γιατί πολλά νομίζεις ότι ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χάλασε ο Στάφυλος με το έκτρωμα, διαλύθηκε ο Πάνορμος, χάθηκαν οι Αντρίνες, η Μηλιά έγινε τσαντίρι, τώρα ο Παράδεισος στο Καστάνι έγινε meeting point για τους κάγκουρες. Σειρά έχει το Χόβολο. Και να πεις ότι κερδίζουν και τίποτα οι " επιχειρηματίες "; Μέσα μπαίνουν και καταστρέφουν και την ομορφιά του τοπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλημερα θα ηθελα να πω την αποψη μου και εγω
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΗΜΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ
    θεωρω οτι η παραλια δεν εχει πειραχτει καθολου και οτι τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, νεα παιδια που τους αξιζει να προχωρησουν στη ζωη τους καλη επιτυχια παιδια και καλο καλοκαιρι(αυτο πιστευω το ευχονται ολοι).

    οταν βρισκεσε στην παραλια η αισθηση ειναι η ιδια οπως παντα με εξαιρεση τα καλαισθητα ομπρελοκαθισματα που δεν υπηρχαν στο παρελθον και τωρα υπαρχουν και την σιγανη μουσικη που ακουγετε... (ειναι αυτο οικολογικη καταστροφη?)

    οι κατασκευες θεωρω ειναι οτι ειναι καλαισθητες και ποιοτικες
    εχει χρησιμοποιηθει κυριως ξυλο και ξυλινες επιφανειες (ενταξει το γκαζον δεν ειναι ελληνικο στοιχειο οπως το τριφυλλακι.. αλλα αυτο οκ σε ολη την ελλαδα δεν χρησιμοποιειτε οταν θες να καλυψεις χωματινες επιφανειες ?)
    εχει δοθει για χρηση ανετος ΔΩΡΕΑΝ χωρος παρκινγκ (πολυ σημαντικο) που επειδη μαλιστα το κτημα ειναι επιπεδο ουτε που βλεπεις καν τα αμαξια παρκαρισμενα... εχει στρωθει ο δρομος και η δυσκολη πλεον στροφη επιτελους εχει φτιαχτει με εξοδα των παιδιων...

    υπαρχει πλεον ντους τουαλετα για οποιον θελησει αν θελησει να τα χρησιμοποιησει πολυ σωστα ροφηματα και οτι αλλο... και επαγγελματικο και φιλικο σερβις

    αν αυτη ειναι η αρχικη εικονα φανταστειτε τοτε σε λιγο καιρο που τα λουλουδια μπουκαμβιλιες γιασεμια πλατανια η οτι αλλο που θα μεγαλωνουν θα γινει παραδεισος σιγουρα
    τα παιδια που εργαζονται εκει και οι ιδιοι ιδιοκτητες εργαζονται επαγγελματικα και αγαπουν αυτο που κανουν
    το μπαρακι βρισκετε σε σωστη αποσταση απο την παραλια και η μουσικη οσες φορες πηγα ηταν μια χαρα
    θα προτεινα στον δημο να ανοιχτουν ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (και μονο μονοπατια) προς τις υπολοιπες παραλιες τοσο απο ΧΟΒΟΛΟ οσο και ΑΠΟ ΚΑΣΤΑΝΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΚΤΛ

    πολλοι απο εσας μιλανε για οικολογικη καταστροφη, προσωπικα θυμαμαι το κτημα και δεν εχω δει κανενα κομμενο δεντρο, εχω δει μονο να εχει αφαιρεθει το συρματοπλεγμα απο την παραλια και πολυ καλα κανανε και το εβγαλαν και μονο, ειδα μονο να εχουν φυτευτει και αλλα δεντρα

    τα χαλικια ηταν για να μπει απο πανω η ξυλινη εξεδρα απο οτι καταλαβα
    δεν βρισκω λογω λοιπον για να πω τιποτα το αρνητικο, φανταζομαι οτι και τα παιδια στην μηλια (που εξισου εχουν κανει πολυ ομορφη δουλεια στο μπαρακι) .. η στο σταφυλο με τις τροχηλατες αν ειναι δυνατον επιβαλλομενες καντινες απο τον νομο! μακαρι να μπορουσαν να ειχαν την αδεια να κανουν κατασκευες οχι μονιμες αλλα ακομη πιο σωστες.. αυτο το λεω για τους αρμοδιους που επιτρεπουν καποιες κατασκευες αλλα δεν ολοκληρωνουν η δεν αφηνουν να ολοκληρωθουν σωστε ωστε να μην υπαρχει καμμια ελειψη (γιατι τα παιδια ολα εχουν και μυαλο και αισθηση του καλαισθητου και του πρακτικου βλεπω νερο που δεν δινετε η οτι αλλο) ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και μια σημειωση αν μου επιτρεπετε ασχετη με το θεμα, κυριε Δημαρχε , Κ Μιχελη σας θεωρω δραστηριο ανθρωπο και ως δημοτης σας παρακαλω δειτε μερικα απο τα παρακατω η εσεις ή οι συνεργατες σας

    θα προτεινα στον δημο να μπουν ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑΣ καδοι σκουπιδιων στις στασεις λεοφωρειων 18 ιουνιου και ακομη δεν εχουν μπει (αυτο ειναι καταστροφη ... να πετανε τα σκουπιδια κατω πριν μπουν στα λεοφωρεια .. ευτυχως οι ξενοι μας επισκεπτες δεν το κανουν)

    να μαζευτουν τασκουπιδια αριστερα και δεξια απο το επαρχιακο δικτυο κυριως στο τμημα σκοπελο Σταφυλο (για αλλη μια χρονια κοπηκαν τα χορτα και δεν φροντισε κανεις να μαζεψει απο τον δημο τα σκουπιδια.. θα ερθουν και ζεστες μερες .. και να βλεπουμε τους επισκεπτες του νησιου να περπατουν αναμεσα σε σκουπιδια δεν μας τιμα... ας ειναι και εθελοντικα.. ας ειναι και οι ιδιοι οι ιδιοκτητες αλλα ας ειναι καποιος...!

    δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται για την παρατημενη καντινα στο βελανιο που εχει σκουριασει και κανεις δεν την εχει αποσυρει απο εκει.. η για τα ανυπαρκτα σκαλακια για την παραλια με τον κοσμο να κανει ακροβασιες για να κατεβει εκει

    τις σπασμενες αλλαξιερες στον πανορμο.. τις αναποδογυρισμενες στη μηλια ... τα κοκκινα βαρελια των σκουπιδιων που εχουν τοποθετηθει στις παραλιες και που κατα τα αλλα συντηρηθηκαν

    δεν ειδα κανενα να παραπονιεται για το οδικο δικτυο που δεν εχει συντηρηθει χρονια τωρα, για τις ταμπελες που λειπουν, για την ελειψη πεζοδρομιων κυριως σε περιφερειακο , εξοδο λιμανιου και σταφυλο

    το οτι πολυς κοσμος ταλαιπωρειτε στον αγνωντα κατα την αφιξη και αναχωρηση του πλοιου ... και δεν εχει φροντισει κανεις εστω να τροποποιησει τα δρομολογια των λεωφορειων ωστε να ειναι συγχρονισμενα με το πλοιο και να τους περιμενουν μεσα στο λιμανι θα μπορουσαν να μαθαινει καποιος τον αριθμο των επιβατων και να περιμενουν τα λεοφωρεια στην αφιξη τοσο απλο ειναι...)

    και αλλα τοσα σημαντικα.. και βλεπω δεκαδες σχολια για την προσπαθεια δυο νεων ανθρωπων να δημιουργησουν και να ζησουν μεσα απο την εργασια τους... η επιλεχτικη ευαισθησια προσωπικα παντα με ενοχλουσε... ιδιως οταν ειναι να γινει κατι καλο να κατακεραυνωνεται ... πριν ακομη δημιουργηθει η πριν ακομη διορθωθουν αλλα σημαντικοτερα...

    να θυμησω το ερειπωμενο απο αυτη την αντιληψη
    ΚΑΣΤΡΟ
    μαγαζια ομορφα για το νησι μας που εκλεισαν
    ΑΚΡΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΛΙΒΑΔΙ και τοσα αλλα

    το νησι μας ειναι απο τα ομορφοτερα μερη στην ελλαδα και γενικοτερα

    ολοι το αγαπαμε και θελουμε να το δουμε να αναπτυσετε σωστα και ομορφα και ετσι και θα πρεπει να γινει .. μεγαλη συζητηση ομως αυτη ...

    με εκτιμηση
    γιαννης χατζητρακοσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ SUGAR RADIO ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.... ΖΗΤΑΤΕ ΚΟΣΜΟ! ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΜΑ ΔΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΕΝΑ BEACH BAR ΑΧΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι νέοι πλέον δεν έχουν πολλά λεφτά.. Και αν έχουν προτιμάνε πιο εναλλακτικές διακοπές και σίγουρα πιο φθηνές.. Όταν αυτό το νησί δεν έχει ούτε ένα camping και επίσης τα εισιτήρια για να φτάσει κανείς είναι τόσο ακριβά, μη κλαίγεστε ότι δεν έχουμε τουρισμό και ότι μπήκαμε μέσα οικονομικά.. Και μετά θα βγάζετε τις όποιες επενδύσεις σας στο σφυρί και θα τις αγοράζουν Γερμανοί και μετά θα κλαίγεστε ότι το νησί έγινε γερμανικό!! Αν και το Καστάνι το προτιμούσα έτσι ήσυχο όπως ήταν μέχρι πέρυσι, από τις φωτογραφίες ωραία φαίνεται η φάση. Τέλοσπ΄νατων, καλες δουλειές εύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ψιτ Τίγρη, άντε να δεις κανένα ντοκιμαντέρ για να μας πεις μετά τις εμπειρίες σου....
    Φυσικά ούτε που μας νοιάζει ποιος είσαι! Μην ζεις με αυταπάτες, εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ευγε στα παιδια που ειχαν τη πρωτοβουλια να δημιουργησουν εναν χωρο "οαση" σε μια παραλια "χωματερη" αναβαθμιζοντας την αισθητικα και λειτουργικα!...μακαρι να μιμηθουν κ αλλοι συμπολιτες μας μια τετοια πρωτοβουλια!
    ΑΙΣΧΟΣ στην Δημοτικη αρχη που τους αρνηθηκε να συνδεσει στο δικτυο υδρευσης αυτη την ζωτικης σημασιας εγκατασταση-επιχειρηση!!...και καλα εχουν πολιτικα προηγουμενα με τους επιχειρηματιες....με τους επισκεπτες της περιοχης εχουν και μ'αυτους προηγουμενα???...ας απολογηθει καποιος γι'αυτο το ΑΙΣΧΟΣ αν διαθετει τα κοτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει, ούτε κακόγουστο είναι ούτε τα χάλια της παράγκας του Σταφύλου έχει. Απο την παραλία δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα και οπτικά δεν ενοχλεί καθόλου (εμένα). Πράγματι έγινε αναβάθμιση του χώρου με το πάρκινγκ,το δρόμο, με την καθαριότητα, την πρόσβαση και με το μαγαζί αυτό. Το πρόβλημά μου είναι πως όσο ωραίο και να είναι, όσο και να σέβεται τον χώρο δεν υπάρχει πια επιστροφή. Νέος είμαι και γουστάρω τα μπαράκια και την μουσική (και τα γκομενάκια) στην παραλία αλλά η αλήθεια είναι πως το Καστάνι το προτιμούσα όπως ήταν....
    Ας τελειώνει εδώ όμως αυτού του είδους η ανάπτυξη και τουλάχιστον ας μην πειραχτούν οι υπόλοιπες παραλίες. Αν χαθούν και αυτές χάνουμε και τα λίγα που έχουμε. Ο κόσμος έρχεται ΚΑΙ για την διασκέδαση αλλά ΚΑΙ για την ηρεμία και το φυσικό περιβάλλον. Ας κρατήσουμε μια ισορροπία. Αμάν πια αυτό το "όχι μαύρο αλλά άσπρο, όχι ΠΑΣΟΚ, αλλά ΝΔ, όχι ΠΑΟ αλλά ΟΣΦΠ". Ας προσέξει περισσότερο ο Δήμος την καθαριότητα την σωστή εξυπηρέτηση του τουρίστα και τα υπόλοιπα που αναφέρονται παραπάνω και το Καστάνι χαλάλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΛΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΑΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ¨"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΕΓΛΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 17 Ιουνίου 2011 1:42 μ.μ.
    «Το κουβαδάκι σας και σ’ άλλη παραλία όλοι εσείς!
    Μήτσος»
    Αγαπητέ Μήτσο η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, μάθε πρώτα και μετά να σχολιάσεις για το «Ας μη ξεχάσω και όσους αρνήθηκαν να επιτρέψουν να δοθεί παροχή νερού στην ‘‘Καστάνι’’». Αυτό το έρημο το κράτος έχει και Νόμους και κανονισμούς, η δημόσια επιχείριση που διαχειρίζεται τον υδάτινο πλούτο του Νησιού δεν είναι η παράγκα του καθενός Δημάρχου αλλά έχει και έναν κανονισμό που πρέπει να τηρείτε και έναν Νόμο που πρέπει να τηρείτε . Αν η γνώμη σου είναι να τραβηχτή ένα λάστιχο μέσα στο δάσος από την Μηλιά για να πάρει νερό η επιχείριση στην παραλία και όχι να πάει το νερό οπός ορίζει ο Νόμος και ο κανονισμός τότε καταλαβαίνουμε γιατί υπογράφεις Μήτσος και όχι Δημήτρης . Ας την χαντακώσουμε την ψωροκώσταινα ακόμα ποιο κάτω .......... Δεν μας φτάνει αυτό που κληρονομήσαμε Αναρχία και Άγιος ο θεός ξεφτίλα παγκοσμίως, .............
    Θρασύβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δεν ειναι θεμα γιαννη-νικου...μακαρι ολες οι παραλιες να γινουν ετσι!!!!!θελαμε και καταφεραμε να παμε το νησι 50 χρονια πισω αντε να μας δω τι θα φαμε εχουμε λυση ο ενας τον αλλο!!!μπραβο παιδια καλη δυναμη και να γελατε!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ 9:01 πως είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι οι τουρίστες που έρχονται στην Σκόπελο θέλουν να πάνε οπωσδήποτε σε μια παραλία με μπαράκι και με ξαπλώστρες?Μήπως αν γίνουν έτσι όλες θα χάσουμε κάποιους τουρίστες που έρχονται για πολλά συνεχόμενα χρόνια στη Σκόπελο?Μήπως θα είναι χειρότερα γιατί θα μοιράζετε ο κόσμος και δεν θα έχει κέφι πουθενά και μετά θα γελάμε ΟΛΟΙ μαζί?
    Έχω μια απορία στην πρώτη Αντρίνα μετά τον Πάνορμο ποιός είχε βάλει ομπρέλες ενώ τα 3/4 της παραλίας καλύπτονται από πεύκα και έχει σκιά? Η είναι και αυτό μια σωστή μορφή ανάπτυξης και καθόλου βλαχιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΩ ΠΩ ΖΗΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΓΥΠΕΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ Η ΚΑΣΤΑΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΑΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΑΚΟΓΥΠΕΣ....
    ,,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΗ,, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΚΥΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΕΤΙΚΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και εμένα μου άρεσε η παραλία όπως ήταν πριν, καθόμασταν τα απογεύματα και βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα και απολαμβάναμε την ησυχία μετά από μια γεμάτη ένταση μέρα.Κυριολεκτικά στον παράδεισο.Α σίγουρα τώρα ο πρώην δήμαρχος θα κατάλαβε το λάθος που έκανε βάζοντας την παραγωγή του MAMA MIA να χαλάσει την εξέδρα που υπήρχε μέσα στη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλοι μου σχολιαστες σημερα πηγα καστανι τελεια!!!ας τελειωσουν εδω πια τα πικροχολα σχολια.και δεν ειμαι 18 μακαρι...ειμαι 43 νικο γιαννη μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μέχρι πριν ανοίξει το μπαρ η παρέμβαση μου φαινότανε αισθητικά καλή και ήπια
    και πήγα σήμερα για μπάνιο ...
    ομπρέλες και ξαπλώστρες ένα σωρό, ένα τζετ σκι να μπαινοβγαίνει όπου και όποτε ήθελε χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη από το νόμο σημασμένη διάβαση, μουσική στο τέρμα και ο περισσότερος κόσμος που δεν καθότανε στις ξαπλώστρες να φεύγει πριν την ώρα του

    λυπάμαι αλλά ενώ πριν ήμουν θετικός στο εγχείρημα σήμερα ξενέρωσα και μάλιστα πολύ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σιγά μη γινότανε αλλιώς φίλε 8.05. Trendy καταστάσεις στον παράδεισο... Χάθηκε η μαγεία και μαζεύτηκαν οι κάγκουρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θρασύβουλα, το να είμαι εγώ ημιμαθής δεν βλάφτει κανένα. Αυτοί που κάθονται στις καρέκλες να μην είναι ημιμαθείς. Εσύ είσαι ένας απ’ αυτούς και ξέρεις τόσο καλά τους νόμους και τους κανονισμούς ώστε να υπερασπίζεσαι τόσο ένθερμα τους διαχειριστές των υδάτινων πόρων του νησιού ή όχι.
    Πάντως το παράξενο είναι πως δεν λες αυτό που θες να πεις με δικά σου λόγια αλλά επαναλλαμβάνεις άκριβώς τα λόγια που όλοι ακούσαμε από άτομο του συμβουλίου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
    Όπως ακούσαμε και το πού δόθηκε παροχή νερού επιλεκτικά....
    Τελειώνω το σχόλιο μου και υπερασπίζομαι την ημιμάθεια μου με το να σου πω πως....
    η επιχείριση, τηρήτε, ξανά τηρήτε, τραβηχτή, οπός, ποιο κάτω,
    άν γράφονται έτσι θα πάω να μαλλώσω με τον δάσκαλο μου που με κορόιδευε τόσα χρόνια....
    Μήτσος και πάλι Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μη μαλλώσεις, μαλλώσεις δεν σε κορόιδευε, εσύ νόμιζες κάτι άλλο, ίσως έχεις μεγάλη φαντασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κάποιοι τόσα χρόνια δεν ήθελαν την ανάπτυξη.Ας μην ξεχνάμε ποιοί ήταν αυτοί που κυνηγούσαν τον Βαγγέλη στη Μηλιά και ποιοί δεν ήθελαν την ανάπτυξη στην καστάνη, όταν μπαίνει το προσωπικό συμφέρον αλλάζουν τα πράγματα.
    Καλές δουλειές καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.