Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Με προβλήματα το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο

Με προβλήματα λειτουργούν το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο στη Σκόπελο. Στο 2ο οι γονείς διαμαρτύρονται για την, από άγνωστη(;) μέχρι στιγμής αιτία, υγρασία, η οποία ταλαιπωρεί τους μικρούς μαθητές και στο 1ο ο Σύλλογος Γονέων διαμαρτύρεται γιατί τα παιδιά κάνουν διάλειμμα σε ένα μπαλκόνι με σκουριασμένα κάγκελα!
Για τον λόγο αυτό οι γονείς έχουν συντάξει επιστολή, με την οποία ζητούν από τον δήμαρχο Γιώργο Μιχελή, να παραχωρήσει ο Δήμος τον...
«σχολικό κήπο», που σήμερα χρησιμοποιείται για parking, ώστε να δημιουργηθεί μια αυλή για το διάλειμμα των μικρών μαθητών.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, με τον οποίο επικοινώνησαν οι «Βόρειες Σποράδες», δήλωσε ότι δεν έχει αντίρρηση να παραχωρηθεί ο «σχολικός κήπος» για χρήση των μικρών μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.