Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Εκπτωτικό πρόγραμμα για Έλληνες τουρίστες «θα τρέξει» αυτό το καλοκαίρι στη Σκόπελο

Δημιουργία εκπτωτικού προγράμματος για Έλληνες τουρίστες θα δημιουργήσει η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου.
Σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα στηθούν μικρά περίπτερα, όπου θα...
δίνονται πληροφορίες για τη Σκόπελο, φυλλάδιο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο εκπτωτικό πρόγραμμα καθώς και η εκπτωτική κάρτα.
Αυτές τις ημέρες θα ενημερωθούν με επιστολές όλοι οι επαγγελματίες του νησιού, με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, οι οποίοι θα δώσουν κάποιες εκπτώσεις για τις υπηρεσίες ή τα είδη τα οποία προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τη Σκόπελο. Οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το νησί θα λαμβάνουν από τα κιόσκια την εκπτωτική κάρτα, η οποία θα γράφει το όνομά τους και με αυτή την κάρτα θα μπορούν να έρθουν στη Σκόπελο και να κάνουν διακοπές με εκπτωτικό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα θα «τρέξει» από τα τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου έως το τέλος της τουριστικής περιόδου και θεωρείται «ένα καλό όπλο» για την αντιμετώπιση της κρίσης...
Θα γίνει προσπάθεια στο «εκπτωτικό πρόγραμμα» να συμμετάσχουν και ακτοπλοϊκές εταιρίες.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ...

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...

    Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ ανώνυμε
    Η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει την πρόσκληση του συλλόγου γι' αυτή τη συγκέντρωση με ειδικό banner δεξιά στην κορυφή. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π. Μπετσάνης είχε καλέσει όλα τα μέλη του Συλλόγου.
    Αν εννοείτε ότι δεν είχαν κληθεί επαγγελματίες από άλλους χώρους, όπως γνωρίζετε σύλλογος εμπόρων δεν υπάρχει, ούτε σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων.
    Η Ένωση Ξενοδόχων είναι ενήμερη.
    Παρ΄όλα αυτά, όπως θα διαβάσατε πιο πάνω ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν με επιστολή.
    Έσείς σε ποιόν κλάδο ανήκετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.