Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

1o Κύπελλο GRAPPLING (Πάλης Υποταγής) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς το 1ο Κύπελλο Grappling (Πάλη Υποταγής) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης.
Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη της Γραμματέας Συντονισμού της Επιτροπής Grappling της FILA, Anne Pellaud και μεταδόθηκαν ζωντανά από το sport.gr.
Ο Α.Ο. Σκοπέλου συμμετείχε με δυο αθλητές του τμήματος Πάλης Υποταγής τον συμπολίτη μας Κομιτόπουλο Άγγελο και την Λιμενοφύλακα Λ/Σ Γλώσσας Παπαδοπούλου Μαρία.
Ο προπονητής του τμήματος πάλης υποταγής...
του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου μας είπε :
«Μια πολύ μεγάλη και επίπονη προσπάθεια ήρθε στο τέλος της. Προπονηθήκαμε ώρες ολόκληρες εκτός προγράμματος με τον Άγγελο και την Μαρία 2 μήνες τώρα για να μπορέσουμε να πατήσουμε γερά μέσα στις παλαίστρες, κόντρα σε αθλητές συλλόγων του Grappling και του Brazilian Ju Jitsu, με διεθνείς διακρίσεις και με μεγάλους προπονητές όπως οι Δημητρίου, Κατσινόπουλος, Χατζηιακώβου, Δημόπουλος, Κοτασίδης κ.α.
Εμείς ως αρχάριοι στις διοργανώσεις αυτές πήγαμε με σκοπό την συλλογή εμπειριών και μερικά καλά παιχνίδια. Τα παιδιά μας μπήκαν δυνατά, με το άγχος και το στρες του νέου αθλητή, με πάθος και δύναμη και κατάφεραν να φέρουν πίσω στο νησί ένα χρυσό μετάλλιο και δυο ασημένια.
Συγχαίρω τους αθλητές μου για την πίστη και την επιμονή τους. Τους επαινώ γιατί παρ' όλο τις τριτοκοσμικές συνθήκες με τις οποίες κάνουμε προπόνηση και χωρίς την υποστήριξη των αρμόδιων φορέων του νησιού, κατάφεραν να σταθούν με ψηλά το κεφάλι απέναντι σε αθλητές των μεγαλύτερων σχολών της χώρας.
Το τμήμα μας έχει πολλά παιδιά άξια να εκπροσωπήσουν το νησί τους σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις και να φορέσουν ένα μετάλλιο δίπλα στο σήμα της Σκοπέλου, αλλά δυστυχώς χωρίς την βοήθεια των φορέων του νησιού, αυτό γίνεται πολύ δύσκολο. Εμείς αποδείξαμε πως απλά δεν είναι ακατόρθωτο. Σειρά σας να μας αποδείξετε πως μπορείτε να βοηθήσετε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο μήνα μπροστά μας για να προετοιμασθούμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάλης στις 8 Απριλίου. Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του τμήματος μας, σας περιμένουμε στις προπονήσεις μας, σε αυτό το ψυγείο που κάποιοι ονομάζουν Κλειστό Στάδιο.»

9 σχόλια:

  1. Μπράβο στον δάσκαλο για την φιλοτιμία , μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια, μπράβο σε όλα τα παιδιά στο τμήμα της πάλης που προπονούνται με τα παιδιά που πηραν μετάλια, ντροπή σε όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια και δεν το κάνουν. Από πότε έχει να δει μετάλιο σε τόσο μεγάλους αγώνες η Σκόπελος κυρίες και κύριοι; Πότε θα βοηθήσετε αυτήν την προσπάθεια ; Στους 3 ανθρώπους της φωτογραφίας οι δυο δεν ειναι Σκοπελίτες. Κι όμως προβάλουν το νησί μας. Τι ζητάνε παραπάνο από 2-3 υλικά να μπορούν να δουλέψουν αξιοπρεπώς για μα αναδειχτεί το νησί μας ; Αλλά για αυτό η γενέτειρα πόλη του δασκάλου τα Τρίκαλα έχει γεμίσει ολυμπιονίκες. Γιατί σαν πόλη έχει υποδομή στον αθλητισμό και για αυτούς αθλητής = πολύτιμη μονάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον προπονητή και στα παιδιά για την επιτυχία τους στο κύπελλο.Επιτέλους υπάρχουν και κάποιοι που προβάλλουν το νησί μας,καιρός να βοηθήσει και η πολιτεία έτσι ώστε αυτά τα παιδιά να προπονούνται σε πολιτισμένους χώρους και όχι στην κατάψυξη του Κλειστού χωρίς σωστή υποδομή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά χάρηκα πάρα πολύ, επιτέλους και κάτι καλό για τη Σκόπελο, από αυτά που με κάνουν να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θερμά συγχαρητήρια σε όλους, προπονητή και αθλητές.Πραγματικά θα πρέπει να κοινητοποιηθούμε όλοι για να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, να ευδοκιμήσουν και να αντέξουν στο χρόνο. Οσο για το χώρο άθλησης των παιδιών της ομάδας αυτής, πραγματικά πρόκειται για τριτοκοσμικές συνθήκες!Ας ελπίσουμε οι Δημοτικές Αρχές να βγούν απο τον λύθαργο και να βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταλαδιανός Γιώργος13 Μαρτίου 2012 στις 12:18 μ.μ.

    Μπράβο Μάνο για τη δουλειά σου και συγχαρητήρια στους αθλητές σου. Καλή επιτυχία και στη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ράνια Παναγιώτου - Χρήστου13 Μαρτίου 2012 στις 3:01 μ.μ.

    Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια μου στους αθλητές Άγγελο και Μαρία και στη συνέχεια στον εκπαιδευτή τους Μάνο Βασιλείου που έφεραν μετάλλια από το 1ο Κύπελο Grappling στη Σκόπελο αποδεικνύοντας σε όλους εμάς, ό,τι ακριβώς προαναφέρθηκε.
    Αυτά τα παιδιά δεν αγωνίστηκαν για προσωπικά οφέλη, αλλά για το νησί μας, τη Σκόπελο όπου ακούστηκε το όνομα της σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο με παρουσίες από όλη την Ελλάδα.
    Οι συνθήκες σε αρκετά πράγματα στο νησί έχουν καταντήσει τριτοκοσμικές και όλοι εμείς επιμένουμε να αφήνουμε τα νέα παιδιά, το μέλλον αυτού του νησιού έρμαια των καταστάσεων. Έχει κανείς από σας πάει στο «Κλειστό Στάδιο» να δει πόσα παιδιά και ενήλικες αφιερώνουμε χρόνο αθλούμενοι κάτω από άθλιες συνθήκες; Αν είχατε πάει θα καταλαβαίνατε ότι όλοι αυτοί θέλουν να αξιοποιούν εποικοδομητικά το χρόνο τους και όχι να κάθονται μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή ή να «κυλιούνται» από καφετέρια σε μπαράκια. Δυστυχώς όμως αντί να παροτρύνουμε αυτή τους τη θέληση, εμείς απλά αδιαφορούμε και μετά λέμε ότι η νεολαία σήμερα δεν πάει καλά, είναι βουτηγμένη στο αλκοόλ στα τσιγάρα και στα ξενύχτια…
    Θα παρακαλούσα προσωπικά τον Δήμο μας να δείξει την προσοχή που αρμόζει στα παιδιά μας γιατί και αυτά με τον τρόπο τους μπορούν να προβάλουν και να διαφημίσουν το νησί μας. Εξάλλου με το όνομα Σκόπελος προβάλλονται!
    Ωραία όλα τα πολιτιστικά που μας εκπροσωπούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά γιατί δίνεται βάση ΜΟΝΟ σε αυτά; Ο Α.Ο. Σκοπέλου αυτή τη στιγμή απαριθμεί περίπου 115 συνολικά μέλη τα οποία με προσωπικά τους έξοδα και ατομικές πρωτοβουλίες προσπαθούν και αγωνίζονται για το νησί μας! Όταν φέρουν «δάφνες» στο τόπο τους όλοι τους επαινούμε. Σκεφτείτε όμως, δεν θα ήταν καλύτερα αν όλοι μας και περισσότερο ο Δήμος έβαζε ένα λιθαράκι στο δρόμο τους; Έτσι θα ήμασταν πολύ πιο περήφανοι λέγοντας ότι και εμείς βοηθήσαμε σε αυτό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξηροχειμωνας Σωτηρης13 Μαρτίου 2012 στις 4:18 μ.μ.

    Συγχαρητηρια στα παιδια και συναθλητες μου και επισης συγχαρητηρια στον προπονητη και φιλο μου Μανο Βασιλειου για την επιτυχημενη προσπαθεια που ηφερε για το τμημα μας το πιο επιθυμητο αποτελεσμα...!!!
    Η κυρια Παναγιωτου Ρανια αναφερθηκε τοσο ευστοχα στα προβληματα που βιωνει η ομαδα μας μεσα στο γυμναστηριο μιας και η συνθηκες ειναι πραγματικα ακαταλληλες ειδικα μεσα στην χειμερινη περιοδο που φτανουμε σε σημειο οταν σταματαμε για λιγο την προπονηση να φοραμε τα μπουφαν μας για να μην αρπαξουμε κανα κρυωμα απο τον αερα και το κρυο που μπαινουν ζωντανα απο καθε παραθυρο και πορτα εκει μεσα...!!
    Με την ευκαιρια αυτη να της πω και εγω απο την μερια μου ενα μεγαλο μπραβο καθως επισης και στον αντρα της...που μπαινουν 2-3 φορες την εβδομαδα στην ταλαιπωρια να οδηγουν απο την Γλωσσα μεχρι την Σκοπελο και παλι πισω,για να φερουν τα παιδακια τους να κανουν και αυτα προπονηση μαζι με εμας και να μπαινουν σιγα σιγα απο την μικρη ηλικια και αυτα στον αθλητισμο...κατι που θα επρεπε να το κανουν αν οχι ολοι τουλαχιστον οσοι εχουν την δυνατοτητα που πιστευω πως ειναι οι περισσοτεροι...!!!
    Και θα της δωσω και ακομα ενα μπραβο που τελειωνοντας την γραπτη της αποψη...αναφερει και το ονομα της που αυτο σημαινει οτι δεν θα ειχε προβλημα να πει και τις αποψεις της και προφορικα στο καθε αρμοδιο που πριν αναλαβει το καθε ποστο που κυνηγαει υποσχετε...θαυματα...!!!
    Δυστυχως η δικια μου αποψη ειναι πως για ακομη μια φορα...οι λογικες επιθυμιες που πρεπει να πραγματοποιηθουν για να μπορουν τα παιδια να προπονουνται οπως πρεπει...θα χαθουν σαν το φυλλο στον αερα...!!
    Τον μονο ανθρωπο που εχω δει..στον εναν χρονο που ειμαι εκει μεσα.. να ενδιαφερετε και να κανει και αυτος οτι μπορει για την προοδο της ομαδας...ειναι μονο ο Γιωργος Κοχυλης.Απο τον καθε αλλον αρμοδιο που υπαρχει...δεν εχει πατησει κανενας ουτε για τα στραβα τα ματια να μας δει εστω και για μια φορα...!!!

    Συγχαρητηρια και παλι στον Αγγελο και στην Μαρια...που σιγουρα θα ξαναφερουν καποιο μεταλλιο και παλι στην Σκοπελο...!!!
    Ξηροχειμωνας Σωτηρης...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Μάνο για την μεγάλη επιτυχία σας.
    Συνέχισε σε παρακαλούμε έτσι δυναμικά να μεταδίδεις τις γνώσεις και τις τεχνικές σου στα παιδιά και να τα κάνεις να αγαπούν με πάθος τον αθλητισμό.
    Συγχαρητήρια Άγγελε και Μαρία.
    Ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι, να αγωνιστείτε ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και να φέρετε πολλά ακόμα κύπελλα και μετάλλια στη Σκόπελο. Μακάρι να ακολουθήσουν το δικό σας λαμπρό παράδειγμα και άλλα παιδιά.
    Πείτε μας σας παρακαλώ αν μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο ώστε να επιλυθούν τα απαράδεχτα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο στον οποίον προπονείστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελάτε μια μέρα στην προπόνηση μας να μας γνωρίσετε από κοντά, να βιώσετε τις συνθήκες προπόνησης αυτών των παιδιων, να δείτε τα πενιχρά υλικά που έχουν να δουλέψουν και το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι λίγη διάθεση και ακόμη πιο λίγη προσπάθεια.
    Την πολύ διάθεση και την μεγάλη προσπάθεια την βάζουμε εμείς. Ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια και την υποστήριξη. Για τους υπόλοιπους Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΚΟΥΣΕΙ. Με εκτίμηση, Μάνος Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.