Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Σκόπελος // Εθνική εορτή // 25η Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Με δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και την καθιερωμένη παρέλαση γιορτάστηκε σήμερα στη Σκόπελο η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.
Η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο και σε αυτό βοήθησε και η λαμπρή ανοιξιάτικη ημέρα. Μετά την δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο μνημείο πεσόντων, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων(κλικ για φωτό) από το Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, από το Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, τα σχολεία και τους προσκόπους, ενώ για πρώτη φορά δεν έγινε κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης.
Ακολούθησε η παρέλαση (κλικ για φωτό), όπου οι μαθητές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Αμέσως μετά την παρέλαση, το χορευτικό συγκρότημα Εθελοντών του Δήμου Σκοπέλου χόρεψε (κλικ για φωτό) ελληνικούς χορούς μπροστά από το δημοτικό καφενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.