Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ομιλία του Δημάρχου Σκοπέλου στις 6 μ.μ.

Κλείνοντας τον κύκλο των ομιλιών του, προς τους δημότες του νησιού, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, μετά τις ομιλίες του σε Γλώσσα και Έλιος, θα μιλήσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου.
Θέμα της ομιλίας-συζήτησης: «Τα προβλήματα και οι προοπτικές του νησιού».

9 σχόλια:

  1. ΧΕΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΑΝ ΟΧΙΟΛΩΝ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα στους 14 μηνες αυτη η Δημοτικη Αρχη εκανε κατι και δεν το ειδα η δεν καταλαβα η δεν ακουσα απο αυτα που ειπε ο Δημαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συμπολίτη, για να δει ή να καταλάβει ή να ακούσει κάποιος κάτι πρέπει πρώτα απ' όλα να το θέλει.
      Αυτή η πλατιά ομιλία του Δημάρχου, πέρα από όσα κατάφερε ή δεν κατάφερε να επιτύχει, ήταν μια πολύ καλή κίνηση ώστε να ενημερωθούμε και για τη σημερινή κατάσταση του Δήμου αλλά και για να ξέρουμε και ποιες και πόσες υποχρεώσεις έχει φορτωθεί από προηγούμενες τετραετίες...
      Παρ' όλα αυτά με τόσο χαρισματικό Δήμαρχο-Ταγό θα τα καταφέρουμε, κάτι που πρέπει όλοι να παρακαλάμε και να ευχόμαστε και να συμβάλουμε όλοι γι' αυτό. Η Σκόπελος είναι και δική μου και δική σου υπόθεση και Όλων μας!!!

      Διαγραφή
  3. το σχεδιο πολης πρεπει να επεκταθει, ειναι σημαντικο εργο, και οσο για τα 6.000.000 που θα πρπει να επενδυθουν σε υποδομες΄.. αυτο ακριβως ειναι που κανει και το εργο σημαντικο

    να δημιουργηθουν δικτυα, πεζοδρομια, δημοτικοι χωροι, παρκινγκ και οτι αλλο απαραιτητο θελει ενας οικισμος που δεν πρεπει να αφεθει στην τυχη του και να υπαρχει συνδυασμος

    επισης πολλοι σκοπελιτες και αλλοι εχουν περιουσια την οποια πλεον θα μπορουν να την εκμεταλευτουν δημιουργωντας ετσι αναπτυξη στη σκοπελο συνολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως φιλε-η 07:55 οταν τον ψηφισα το 2010 τελειως διαφορετικα πραγματα ειχα πιστεψει και περιμενα να δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς, κι εγώ το ίδιο, ίσως κι ο ίδιος ο Δήμαρχος. Με τα ισχύοντα όμως -ανάληψη ουσιαστικά εφτά μήνες μετά την ορκωμοσία, σχεδόν καμιά βοήθεια από το κράτος, απίστευτες χρόνιες οφειλές, και τα όσα έχουν γίνει, και το ότι υπάρχει ο Δήμος είναι κατόρθωμα. Ποιος θα μπορούσε να το καταφέρει; Είμαστε πράγματι πολύ τυχεροί που είναι Δήμαρχός μας ο κ. Μιχελής.

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ Mar 2, 2012 08:47 AM διαφορετικά τα περίμενα τα πράγματα… γι’ αυτό ΔΕΝ τον ψήφισα.

      Ακούγοντας όμως την ομιλία του χθες βράδυ παραδέχομαι πως έκανα λάθος και μετανιώνω γι’ αυτό. Έπρεπε να τον είχα ψηφίσει.

      Είναι ο πρώτος δήμαρχος που δεσμεύτηκε επιτέλους για τους ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ της ΔΕΥΑΣ. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό έχει τεράστιο πολιτικό κόστος…

      Μπράβο του όμως, μπράβο και στον Φαδάκη, που κι αυτός δεσμεύτηκε να μην δώσει πίσω τα ρολόγια του νερού που ξήλωσε η ΔΕΥΑΣ, αν δεν πληρώσουν επιτέλους οι μεγάλοι τα μεγάλα χρέη τους.

      Διαγραφή
  5. Μπα φίλε μου δεν νομιζω να ειμαστε τυχεροι. Τυχερος ειναι αυτος που ο κοσμος με τοσα προβληματα δεν ασχολειται μαζι του.
    ευχαριστ΄ψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πλεον στη λεξη δεν πιστευμε μονο πραξεις τελος τα παραμυθια ωρα για πραξεις αντε να ξυπνησοθμε ολοι και αφηστε τα θα θα θα θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.