Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την 7η Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου κας Παναγιώτας Διολέττα και αναφορά στο ιστορικό της Ημέρας με λόγο και εικόνα.
Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση του ποιητικού και...
πεζογραφικού έργου της βραβευμένης φιλολόγου ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ-ΤΑΜΠΑΚΗ. Στο πρόσωπο της Αργυρώς Μπαξεβάνου ο Σύλλογος τιμά κάθε γυναίκα, που αγωνίζεται, που προσφέρει και καταξιώνεται στο χώρο της.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Λεωνίδας Τζαβαλιάς, φιλόλογος - Διευθυντής Λυκείου Σκιάθου και η κα Σταματίνα Χονδρονικολή μέλος του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου.
Θα διαβάσουν αποσπάσματα του έργου της: η Τάση Καρδέλη, η Ζωή Προύσαλη, η Όλγα Φωτεινού, η Έλσα Ζεμπέκη, η Αφροδίτη Δημοράγκα και η Μαρία Βαζάκα.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.
Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους την ημέρα αυτή, ημέρα, που δίνεται η ευκαιρία για προβληματισμό και περισυλλογή για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου υποστηρίζει ότι αυτό που έχει κυρίαρχη σημασία είναι η συνειδητοποίηση και ομολογία της κάθε γυναίκας για την προσωπική της αξία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.