Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πλοίο; Από αύριο...

Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Τζώρτζης, που ζει και εργάζεται στην Ελβετία, επικοινώνησε με το radio 9 και την εκπομπή των Βερύκιου – Σταυρόπουλου για να καταγγείλει τον αποκλεισμό των 3 νησιών, αφού ως γνωστόν εδώ και μία εβδομάδα δεν υπάρχει πλοίο που να συνδέει τις Σποράδες με την στεριά.
Οι δύο δημοσιογράφοι στις 8.30 π.μ. μίλησαν τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή ο οποίος τους είπε: «Είμαστε περίπου μια βδομάδα χωρίς βαπόρι, εκτός από ένα διάλειμμα, που μας εξυπηρέτησε το σκυριανό πλοίο... Είναι ανακριβές ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί η σορός... μπορεί να μεταφερθεί και δεν ξέρω πως κυκλοφόρησε αυτό. Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι το flyingcat θα μεταφέρει τη σορό του παιδιού...»
Ακούστε όλη τη συνομιλία:

17 σχόλια:

  1. Ο Σκοπελίτης από τη Γενεύη καίγεται περισσότερο από όσους ζουν το πρόβλημα. Οι δημοσιογράφοι από την Αθήνα κόπτονται περισσότερο από τον "Πασόκο"
    δήμαρχο Σκοπέλου, που η προσπάθεια του να εξηγήσει πως η μεταφορά της σωρού του άτυχου παιδιού δεν έχει να κάνει με το βαπόρι αλλά με τον καιρό ερμηνεύεται σαν "χάιδεμα αυτιών"...άντε βγάλε άκρη...όπως σωστά το είπαν στο τέλος "τα παιδία παίζειν", κάποια σαν υπερπατριώτες και κάποια σαν σούπερ Ρομπέν των δασών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε αυτοί οι ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ όπως λες, νομίζω πως είναι και οι μοναδικοί που θλίβονται βαθύτατα για την κατάντια των τριών νησιών εδώ και μία εβδομάδα και έστω και έτσι (μέσω ΜΜΕ) προσπαθούν να κινητοποιήσουν όλους εμάς που αφήνουμε την τύχη μας στα χέρια άλλων. Λυπάμαι αν το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντοτε στο παρελθόν οι σωροί μεταφερόντουσαν με τα Flying Dolphins στη Σκόπελο όταν δεν υπήρχε πλοίο.

    Σήμερα τα Flying Cats είναι μεγαλύτερα και διαθέτουν αρκετό χώρο για τέτοιες περιπτώσεις.

    Είναι "ανήθικο" ο Δημήτρης και ο κάθε Δημητράκης δημοσιογράφος -που του έτυχε ένα μικρόφωνο στο χέρι- να χρησιμοποιούν τραγικά γεγονότα προς όφελος κομματικών επιδιώξεων, ειδικά σε προεκλογική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ δεν είναι «σωρός», αλλά σορός. Για σας και τον κάθε επόμενο.

      Διαγραφή
    2. Έχουμε προεκλογική περίοδο 3.54 ΑΜ; Που την είδες;

      Διαγραφή
  4. Διαβάστε εδώ
    http://www.taxydromos.gr/article.php?id=41981&cat=1
    τι έγραψε ο «Ταχυδρόμος» την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας λέει ο δήμαρχος τη ενέργειες έκανε η θα κάνει μαζί με τους έλους για το πρόβλημα που είναι συνεχώς .θα πάνε για καφεδάκι πάλι? Τώρα για το άτυχο παλληκάρι ας μάθει ότι το cut δεν δέχεται να κάνει την μεταφορά ας αναλάβει ο δήμος αν νοιάζονται έκτος από της βραδιές των καλαμαριών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τα σαΐνια η δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν να πάρουν και τους άλλους δημάρχους δεν είναι μονό ο δήμαρχος σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απευθύνομαι στον πρώτο σχολιαστή.
    Με αιφνιδίασε και με απογοήτευσε συγχρόνως η παρέμασή σου. Δεν περίμενα ποτέ να σχολιάζεται από Σκοπελίτη (εκτός αν δεν είσαι) αρνητικά, το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου συμπολίτη μας , του αγαπητού σε όλο το νησί Γιάννη( που έχει αποδείξει τόσες φορές την αγάπη του τόσο για το νησί όσο και για τους απανταχού Σκοπελίτες)για να επιλυθεί ένα τόσο έντονο κοινωνικό πρόβλημα. Δυό σκέψεις κάνω για το σχόλιό σου. Η μιά είναι οτι έχεις προσωπικά με τον Γιάννη, τα οποία όμως δεν θάπρεπε να αναδείξεις μέσα από ένα οδυνηρό για όλο το νησί γεγονός. Δεν ήταν η κατάλληλη ευκαιρία σου. Και η δεύτερη σκέψη μου είναι ότι εκτίμησες μια ανθρώπινη ενέργεια πολύ λάθος, επιπόλαια και απαράδεκτα ανώριμα. Θέλω να πιστεύω οτι θα έχεις μετανοιώσει και οτι θα ενώσεις και εσύ τη φωνή σου μαζί με τη διαμαρτυρία του Γιάννη. Η κοινωνία του νησιού μας έχει ανάγκη και τις φωνές του Γιάννη αλλά και τις δικές σου όταν έχουν κοινό στόχο ένα καλό για αυτή. Σε παρακαλώ λοιπόν να ανθεωρήσεις τη στάση σου και να διεκδικούμε όλοι μαζί αυτό που πρέπει να μας ενώνει. Και στο συγκεκριμένο βαθύτατα οδυνηρό γεγονός, ενωμένοι όλοι, ας ευχηθούμε να έχουν δύναμη και αντοχές οι γονείς του αδικοχαμένου παιδού, που θα βιώσουν αυτή την τραγική απώλεια. Οσο για το λεβέντη που έφυγε: ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη απο την ζυριχη της Ελβετιας απο εμενα και αυτους που μου ειπαν να μεταφερω τις θερμες ευχαριστιες για την αντρικια ενεργειατου.Και ενα μεγαλο ερωτιματικο γιαυτους που επρεπε να εχουν κινησει ΓΗ και ΟΥΡΑΝΟ αλλα δεν εκαναν τιποτα απολυτως,αντιθετως δικαιωλογησαν τα αδικαιολογητα.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΡΑΓΙΚΟ" ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο σωστό σχόλιο που γράφτηκε. Όλοι βρήκαν ευκαιρία κάτι να πουν. Ένας ήρωας και δυο σαίνια ματώνουν και για μας που ζούμε τα προβλήματα πέρα βρέχει...

      Διαγραφή
    2. Γιατί τόση χολή?????? Τελικά τι σας έχει ενοχλήσει πιο πολύ?????? Τι σας έχει δώσει τόση πίκρα και βγάζετε τόσο δηλητήριο?????? ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Η Η ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ?????????????
      ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΙ ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ????? ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Κύριε Δήμαρχε, το αν είναι ανακριβές ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί η σορός με το flying, εσύ ξέρεις που ασχολήθηκες με το θέμα αυτό. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ήταν ανακριβείς οι υποσχέσεις που έδωσες προεκλογικά για το θέμα των συγκοινωνιών. Μας έταξες ότι θα πας στα εφοπλιστικά γραφεία να διεκδικήσεις καλύτερα πλοία και φθηνότερα εισιτήρια και δεν θα έφευγες από εκεί αν δεν πετύχαινες το στόχο σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έφυγες από κεί, αφού δεν έχουμε καθόλου πλοία και τα εισιτήρια είναι ακριβότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαμηλό εισιτήριο για άνεργους και ευπαθείς ομάδες - δημότες των νησιών τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον σχολιαστή 09.33.
    Αλλά ας σταματήσουν τώρα τα σχόλια. Οι τραγικές στιγμές που ζεί η οικογένειά του απαιτούν την σιωπή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.