Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δήλωση του προέδρου του Λ.Τ. Σκοπέλου

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Πάνος Μελαχροινάκης μας έκανε την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τα δημοσιεύματα(κλικ) στην εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, που αναδημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα μας.
«Θεσσαλία» // 13 Μαρτίου 2012
«Στην εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ επανέλαβα ότι είναι λάθος η σύσταση Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.
Δεν είπα ότι δεν αναγνωρίζω τις αποφάσεις των Δήμων Αλοννήσου και Σκιάθου.
Είπα ότι αυτές θα καταστούν ενεργές όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Δεν είπα ότι δεν θα αναγνωρίσω την απόφαση του Δήμου Σκοπέλου (φυσικά δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα)
Δεν είμαι σε καμία δημόσια αντιπαράθεση με τους Δημάρχους των τριών νησιών με τους οποίους συνεργάστηκα και συνεργάζομαι άψογα.
Είπα τέλος ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου, μέχρι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τα συναρμόδια Υπουργεία να κοινοποιήσουν στο ΛΤΣ τις αποφάσεις τους.»

6 σχόλια:

  1. Κύριε Μελαχροινάκη,
    Κουραστήκαμε... Απολογίες στις εφημερίδες, έγγραφα στην περηφέρεια και στα υπουργεία. Γιατί τοση πρεμούρα; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύω πως η αντιπολίτευση ΠΡΕΠΕΙ να σας προτείνει ως μέλος στο υπό σύσταση Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου

    ώστε να την εκπροσωπήσετε και πάλι

    και να μπορέσετε να προσφέρετε ξανά τις υπηρεσίες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ κύριε Πάνο... ΠΡΟΣΟΧΗ !

    Αναφέρομαι στην τελευταία παράγραφο της σημερινής σας δήλωσης, στην οποία γράφετε: "Είπα τέλος ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου, μέχρι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τα συναρμόδια Υπουργεία να κοινοποιήσουν στο ΛΤΣ τις αποφάσεις τους."

    Δεν θα χρειαστεί να σας κοινοποιήσουν κάποια απόφαση τα συναρμόδια Υπουργεία ή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Το τελεσίγραφο από το Υπουργείο Εσωτερικών στάλθηκε στις 26-1-2012, με την Εγκύκλιο υπ’ αριθμόν 1, με αριθμό πρωτοκόλλου 3360. Εκεί, μεταξύ άλλων σημειώνονται τα εξής: «υπάρχει με τη σύσταση των Λιμενικών Ταμείων αυτοδίκαιη κατάργηση του παλαιού Λιμενικού Ταμείου και μεταφορά των αρμοδιοτήτων του, χωρίς να είναι αναγκαία η κατάργηση με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.»

    (Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Υπουργείου, στο πρόγραμμα Διαύγεια: http://et.diavgeia.gov.gr/f/min-interior/ada/ΒΟΧ7Ν-ΕΦΚ)

    Μόλις δηλαδή ληφθεί η απόφαση σύστασης του Δημοτικού ΛΤΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, το υπάρχον Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ.

    Άρα, πιο λογικό μου φαίνεται να γράφατε ότι μόλις σας κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους οι 3 Δήμοι, θα αποχωρήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπα, Είπες, Είπαμε.... με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τόση επιμονή ο κύριος Μελαχροινάκης στην παραμονή του στο ΛΤΣ τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος δηλώνει ότι είναι άμισθος? Διακατέχεται από τόσο πάθος και αγάπη για την Σκόπελο που εγκαταλείπει τη δουλειά του για να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό του νησιού?Κάποτε έγραψα εδώ σε αυτήν την στήλη τί νόημα έχει να σκάβει η μπίγα έξω από το λιμάνι με χαρακτήρησε ανημέρωτο.Όπως ανημέρωτος εξακολουθώ να είμαι, πως συμβαίνει να είναι πάντα ο ίδιος εργολάβος σε όλα τα έργα και μάλιστα με έκπτωση μόνο 4% όταν σχεδόν όλες οι δημοπρασίες έχουν έκπτωση άνω του 50% και γιατί τόση βιασύνη να ξοδευτούν τόσα λεφτά για το τίποτα και λίγο πριν την αλλαγή του προέδρου?Σίγουρα δεν θα πάρω απάντηση.Την απάντηση θα μου τη δώσουν οι Σκοπελίτες.Ο ανημέρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει ο Πάνος να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.