Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κ. Καρτάλης: Αναζητείται πολιτικό ήθος

Με αφορμή ερωτήματα δημοσιογράφων, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης δήλωσε:
«Πλησιάζοντας στις εθνικές εκλογές, τα γνωστά παρασιτικά και παραπολιτικά “παπαγαλάκια” σε μια ακόμη προσπάθεια πολιτικής αποδυνάμωσής μου διαδίδουν, ότι δε θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία. Τα ίδια διέδιδαν και στις εκλογές του 2007 και του 2009 και διαψεύστηκαν. Θα διαψευστούν και τώρα.
Σε ό,τι αφορά στις δημοσιογραφικές εκτιμήσεις για την ανάληψη εκ μέρους μου της θέσης του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνω ότι δεν είναι στις προθέσεις μου και λυπάμαι για την εκ του πονηρού χρησιμοποίηση αυτών των εκτιμήσεων από ορισμένους.
Τέλος σε αυτούς που διαδίδουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν...
θα εκλέξει βουλευτή στην Μαγνησία, απαντώ ότι οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν το αντίθετο.
Προτρέπω όλους όσοι θέλουν να είναι παρόντες στον πολιτικό στίβο, να σεβαστούν τις αντοχές των πολιτών και να επιδείξουν επιτέλους πολιτικό ήθος. Αν δεν μπορούν, ας αποχωρήσουν. Κάνουν μεγάλο κακό.»

12 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ Η ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ.ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΤΕΣΤΟΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί καποιος να μας πει πότε θα γινουν οι εκλογες? Θα γίνουν?

      Διαγραφή
    2. Και αν γίνουν περιμένεις να αλλάξει κάτι;

      Διαγραφή
    3. Εχω μια μικρη ελπιδα φιλε μου οτι κατι μπορει να γινει.Βεβαια εχω και μεγαλες επιφυλαξεις, γιατι ο ελληνικος λαος διαχρονικα βρίσκεται σε ληθαργο και ξυπναει μετα τις εκλογες.
      Ευχαριστω

      Διαγραφή
  2. Πολύ μας τον προβάλλετε τον κ. Καρτάλη και όταν τον βλέπω στο blog σας μου προκαλεί μια τάση για εμετό.Τα σχόλια που γράφει είναι στάχτη στα μάτια για να αρπάξει κανένα ψηφοδέλτιο.Την υπογραφή του την έβαλε και στα δύο μνημόνια και στην ψήφιση του προυπολογισμού.Στο κάτω κάτω τί έχει προσφέρει στη Σκόπελο? Μόνο κουβέντες παχιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να είμαι μαζί σου στην κάλπη να δω τι θα ψηφίσεις. Παχιές κουβέντες από ανώνυμους και στις εκλογές πίσω από τα «μεγάλα» κόμματα...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε θα είσαι από αυτά τα κομ....λα που τρέχουν πίσω από τους βουλευτές μήπως και αρπάξουν κανένα κόκαλο να γλύψουν.Εάν ψηφίζανε οι Έλληνες όπως ψηφίζω εγώ θα βρισκόμαστε σε καλύτερη μοίρα και δεν θα είχαμε ανάγκη ούτε την τρόικα ούτε το Δ.Ν.Τ.Αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι με την δική σου λογική και όσο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν ποσοστό 40% ,όχι δύο μνημόνια,αλλά δέκα να περιμένεις.Και να απαντήσω και στο φίλο που ανησυχεί πότε θα γίνουν εκλογές.Θα γίνουν με συγκυβέρνηση των δύο πρώτων κομμάτων και το δεύτερο θα στηρίζει το πρώτο με πρωθυπουργό τον Παπαδήμιο.Αυτή είναι εντολή της τρόικας και την έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος.Σας παραπέμπω στο τραγούδι του Σφακιανάκη ΠΡΟΒΑΤΑ. Επιτέλους ξυπνήστε!!!

      Διαγραφή
    3. Εμείς οι δύο έχουμε μια μεγάλη διαφορά. Εσύ είσαι ανώνυμο θρασίμι και εγώ με όνομα και υπογραφή... Πες μας το όνομά σου να σου πω πόσο κομματόσκυλο είσαι...
      Αλλά φαίνεται ότι στη στρούγκα που γλύφεις η ελευθερία του λόγου είναι άγνωστη λέξη...
      Νοοτροπίες σαν τη δική σου και των γύρω σου δινούν ποσοστά 40% στα δυο κόμματα...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε Mar 8, 2012 02:20 AM
      Μήπως εσύ είσαι ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ;
      Είσαι από τους γνωστούς «ψαγμένους» του νησιού;
      Υ.Γ.: ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ κακως ανοίγετε τέτοιο διάλογο. Οι άνθρωποι φορούν παρωπίδες.

      Διαγραφή
  3. Δεν πρόλαβα να συμπληρώσω κάτι που έμαθα μόλις πριν λίγο,αλλά σε πληροφορώ ότι εκεί που μας έφερε ο δικομματισμός και τα τσιράκια που υπηρετείς,σε πληροφορώ λοιπόν και εύχομαι να είναι ψέμα.Μυστικό έγγραφο βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτικών εκδοτών CDS,αποκαλύπτει ότι οι οίκοι αξιολόγησης S@P,MOODYS,FITS θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε καθεστώς χρεωκοπίας και φωτογραφίζει την 23 Μαρτίου ως ημέρα χρεωκοπίας.Greek difault exlusive:Senior US bankers given explicit timetable for Athens difault.Δεν θα συνεχίσω άλλο διάλογο μαζί σου σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο μου.Με τις υγείες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε αραχτός ούτε light είμαι.Σκοπελίτης που πονάει τον τόπο του, αλλά η δουλειά μου με κρατάει στην Αθήνα.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τα δρώμενα στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.