Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

(Δ.Α.Σ. - ΟΤΑ): Οι εκλογές να στείλουν μήνυμα καταδίκης και ανατροπής

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΑΣ-ΟΤΑ),
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ανακοίνωση για τις εκλογές στο Σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων νομού Μαγνησίας εξέδωσε και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ-ΟΤΑ), η παράταξη που στηρίζει το ΠΑΜΕ, με την οποία καλεί τους εργαζομένους στους Δήμους να στείλουν μήνυμα καταδίκης και ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Συναδέλφισσα/Συνάδελφε,
Οι σκηνοθέτες του «Μαύρου Μετώπου» (Κυβέρνηση, ΣΕΒ, κόμματα του Ευρωμονόδρομου), ήδη από τώρα ξαναστήνουν, σε...
αγαστή συνεργασία με τους υποβολείς τους (Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ.), ένα μετεκλογικό σκηνικό, όπου θα κυριαρχήσει το σενάριο της τρομοκρατίας και της λεηλασίας των εργασιακών δικαιωμάτων μας, με περικοπές μισθών και απολύσεις.
Στη διανομή των ρόλων υπεράσπισης αυτής της πολιτικής, συμμετέχουν και οι «πρόθυμοι συνομιλητές» τους στο συνδικαλιστικό μας κίνημα (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ)! Είναι οι ίδιοι που προωθούν το «δημοκρατικό διάλογο» τύπου «σφάξε με αγά μ’ ν΄αγιάσω» με την Τρόικα και το πολιτικό προσωπικό της! Είναι οι μέχρι χθες πανηγυρίζοντες προσκυνητές των καλλικρατικών οραμάτων!
Συναδέλφισσα/Συνάδελφε,
Στο χέρι μας είναι να μετατρέψουμε την παράστασή τους σε παρωδία, ξεσκεπάζοντας τους όψιμα «αντιμνημονιακούς», που φοράνε ξανά τη μάσκα του «ανεξάρτητου», «ακομμάτιστου» κ.λπ., για να ψαρέψουν σε θολά νερά! Να διαλύσουμε τα νεφελώματα που καλύπτουν τη ρητορική των Συσπειρώσεων (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) και άλλων μορφωμάτων που αποτελούν εφεδρεία και ανώδυνη για την πολιτική τους επέλαση διέξοδο!
Με τη συμμετοχή μας και την ψήφο μας στις εκλογές 26-30 Μαρτίου, για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών μας εκπροσώπων σε επίπεδο νομού, εκπροσώπων μας στο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ,
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ, ΣΤΕΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΤΟ Π.Α.ΜΕ.
ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΔΑΣ-ΟΤΑ

Οι υποψήφιοι της ΔΑΣ-ΟΤΑ από τους Δήμους των Βόρειων Σποράδων είναι οι:
ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΡΟΣΑΚΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΑΝΘΗ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΑΓΟΡΟΣ ΝΕΣΤΩΡ
ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΒΕΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΠΑΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.