Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Νέο Τμήμα Παίδων στον Α.Ο. Σκοπέλου

Νέο τμήμα για παιδiά ηλικίας 5 έως 11 ετών δημιουργήθηκε στον Α.Ο. Σκοπέλου, στο τμήμα των μεικτών πολεμικών τεχνών. Το τμήμα θα περιλαμβάνει συνδυασμό πολεμικών τεχνών (mixed martial arts), όπου τα παιδάκια σε συνδυασμό με ευχάριστη γυμναστική, θα μπουν στον προθάλαμο τον μαχητικών αθλημάτων, βελτιώνοντας παράλληλα την αντίληψη τους, τον σωματικό τους έλεγχο, την ισορροπία τους, την ευλυγισία τους, τα αντανακλαστικά τους, την ταχύτητα τους και κυριότερα την σωματική...
μυοσκελετική τους διάπλαση. Θα ξεκινήσουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του υγιεινού τρόπου ζωής, της σωστής διατροφής, της καθαριότητας και της κοινωνικότητας, καθώς θα αποκτούν ταυτόχρονα και το σωτήριο «όπλο» της αυτοάμυνας.
Θα μπορούν να συμμετέχουν και παιδάκια από την Γλώσσα και το Νέο Κλήμα, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει από εκεί μια προσπάθεια με επικεφαλής την κυρία Ράνια Χρήστου-Παναγιώτου.
Δάσκαλος και σε αυτό το τμήμα, όπως σε όλα τα τμήματα πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου θα είναι ο Αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος Βασιλείου Μάνος, εκπαιδευτής Kick box μαύρη ζώνη1 Dan, πιστοποιημένος προπονητής και διαιτητής-κριτής της Πάλης και Μάχης Υποταγής από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και 5ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Πάλης Υποταγής κατηγορία βετεράνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας το 2011.
Ώρες μαθημάτων Τρίτη και Σάββατο 17.00-18.00 στο Κλειστό Στάδιο Δήμου Σκοπέλου
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970-229341

15 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στο προπονήτη γιατί κάνει σοβαρή δουλειά!!
    Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι αυτοί που αποκαλούνται "ΆΡΧΟΝΤΕΣ" αυτού του τόπου ας δείξουν λίγο ενδιαφέρον γενικότερα για τον αθλιτισμό!! Και εννοώ απλά πράγματα όπως τη καθαριότητα στο κλειστό, χθες ήταν μες στη βρώμα!!
    Ας μην αναφερθώ στη θέρμανση του χώρου που τα παιδιά μας τουρτουρίζουν εκεί μέσα, ή τα στρώματα που δεν έχουν για να γυμναστούν, αυτά είναι "ψηλά γράμματα".
    Καλύτερα δεν είναι να ασχολούνται με τον αθλητισμό από το να τρέχουν στις καφετέριες?
    Όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι:
    "Νους υγιείς έν σώματι υγιή"
    Λυπάμαι που δυστυχώς δεν έχουμε καμία απολύτος σχέση με τους προγόνους μας:((((((
    Kαι πάλι μπράβο στο προπονητή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, πριν μας πουλήσεις τις εξυπνάδες σου περί προγόνων, έπρεπε τουλάχιστον να είχες μάθει να γράφεις όπως γράφανε και οι πρόγονοί μας:
      «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» (το υγεί με έψιλον γιώτα), επίσης το «απολύτως» με ωμέγα, και άλλα που βαριέμαι να στα γράψω.
      Όσο για την καθαριότητα στο κλειστό, πάρε τη σκούπα και σκούπισε. Δεν πληρώνεις δα και κάποιο ενοίκιο. Όλα στο τσαμπέ τα θέλεις?

      Διαγραφή
    2. Γι' αυτό η χώρα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι που αντί να σταθούν στην ουσία του προβλήματος και έστω να προτείνουν εποικοδομητικές λύσεις, στέκονται στα ορθογραφικά λάθη των αναγνωστών!
      Έλεος φίλε μου! Όσοι διαβάζουν αυτό το blog δεν είναι του Πανεπιστημίου, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να εκφράσουν ελεύθερα την άποψη τους. Και αυτό το κέρδισαν με αγώνες οι πρόγονοι μας!
      Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση:
      Το κλειστό γυμναστήριο είναι ιδιωτικός ή δημόσιος (ή δημοτικός αν θέλεις) χώρος;
      Είδες πολλούς ιδιώτες να βγαίνουν με την σκούπα τους να καθαρίζουν δημόσια-δημοτικά κτίρια, για να το κάνουμε και στο συγκεκριμένο κτίριο;
      Επίσης μου κάνει εντύπωση που αναφέρεσαι στο ενοίκιο!
      Μήπως θυμάσαι για ποιον λόγο δημιουργήθηκε το κλειστό γυμναστήριο; Αν όχι, δεν είναι αργά για να ρωτήσεις και να μάθεις.
      Σε παρακαλώ λοιπόν σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας και τον αθλητισμό, να είσαι περισσότερο προσεκτικός και να μην μπερδεύεις το καλό των παιδιών μας με τα οποιαδήποτε πολιτικά και κομματικά συμφέροντα.
      Συγχαρητήρια Μάνο και σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις. Εύχομαι να συνεχίσεις αυτήν την προσπάθεια και να κατευθύνεις τα παιδιά στον αθλητισμό που μόνο καλό μπορεί να τους προσφέρει στην ζωή τους.
      Το νησί μας χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα και την Ελεάνα που έχετε αγαπήσει το νησί μας περισσότερο από κάποιους που θέλουν να λέγονται Σκοπελίτες και κοιτάζουν μόνο πως να βγάλουν τα μάτια του διπλανού τους.
      Σας ευχαριστώ
      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
    3. προς ε.ρ.
      δεν καταλαβαινω γιατι μπλεκεις τα πολιτικα η κομματικα

      ο κυριος παραπανω εγραψε “Λυπάμαι που δυστυχώς δεν έχουμε καμία απολύτος σχέση με τους προγόνους μας» και πανω σε αυτό του απαντησα. που δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τους προγονους μας.

      οσο αφορα την καθαριοτητα, αφου γραφεις ότι είναι δημοτικο η δημοσιο το κλειστο, και αφου το χρησιμοποιουμε εμεις οι δημοτες, για το καλο των παιδιων μας δεν είναι κακο να βοηθησουμε εθελοντικα στον καθαρισμο του… τα παιδια μας πανε εκει

      και οι δρομοι δημοτικοι η δημοσιοι είναι. και αν ολοι σκουπιζαμε μονο την προσοψη του σπιτιου μας τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα. εσυ σκουπιζεις την προσοψη του σπιτιου σου, η τα περιμενεις όλα από τους άλλους???

      Διαγραφή
    4. η ουσια του προβληματος κυριε ε.ρ. ποια ειναι δηλαδη??
      οι δημοτικοι αρχοντες ή η καθαριοτητα???
      δεν καταλαβαινω αληθεια...

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ αναγνώστη 29/03/12 08:30 προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς γράφεις και προσπαθείς, ευτυχώς μάταια να μας τρελάνεις!

      Απάντησες ως εξής στο πρώτο σχόλιο: "Φίλε, πριν μας πουλήσεις τις εξυπνάδες σου περί προγόνων, έπρεπε τουλάχιστον να είχες μάθει να γράφεις όπως γράφανε και οι πρόγονοί μας: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» (το υγεί με έψιλον γιώτα), επίσης το «απολύτως» με ωμέγα, και άλλα που βαριέμαι να στα γράψω."

      Μέσα στο ειρωνικό και κακόβουλο σχόλιο σου δεν βλέπω να γράφεις αυτά για τα οποία μιλάς στο δεύτερο σχόλιο σου: "ο κυριος παραπανω εγραψε “Λυπάμαι που δυστυχώς δεν έχουμε καμία απολύτος σχέση με τους προγόνους μας» και πανω σε αυτό του απαντησα. που δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τους προγονους μας."

      Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και δεν μπορείς να ξεγελάσεις κανέναν παρά ίσως μόνο τον εαυτό σου.

      Όσον αφορά την καθαριότητα δεν μιλάμε για δημόσιους-δημοτικούς δρόμους αλλά για κτίρια μέσα στα οποία περνούν ώρες τα παιδιά μας. Άλλα παραδείγματα είναι τα σχολεία, το νοσοκομείο, το δημαρχείο κ.λ.π.
      Πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την ευπρέπεια και την καθαριότητά τους και αν όχι τότε να υπάρξουν. Αν πάλι δεν το θεωρείς σημαντικό και απαραίτητο τότε πιάσε εσύ μια σκούπα και ξεκίνα να καθαρίζεις περιμετρικά τα κτίρια στα οποία τα παιδιά μας περνούν ώρες από την ζωή τους, για να δώσεις το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους.

      Αγαπητέ 29/03/12 και 8:30 αν δεν καταλαβαίνεις την ουσία του προβλήματος τότε διάβασε προσεχτικά τα σχόλια που έχουν γραφτεί ξανά για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο, όπως για παράδειγμα η θέρμανση, τα στρώματα κ.λ.π. μήπως και τελικά καταλάβεις και προτείνεις μια λύση.
      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
  2. Οι Αρχοντες δυστυχως δεν εχουν ιδεα τι σημαινει αθλητισμος η θελουν να προωθησουν μονο τον ναυταθλητισμο,επειδη ασχολουνται με αυτον ο προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου και ο προεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Πλανασθαι πλανην οικτρα κ.κ. και θα το βρειτε μπροστα σας παρα πολυ γρηγορα οσο και να προσπαθειτε να το αποφυγετε.Η ωρα της πληρους απαξιωσης ερχεται οχι για τον αθλητισμο αλλα γα εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο Πρόεδρος έχει 4η Πανελλήνια στην Ελληνορωμαϊκή αν θες να ξέρεις .
      «Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην λες»

      Διαγραφή
  3. Μπράβο ψυχάρα Μάνο. Μη φύγεις ποτέ από το νησί. Σου οφείολουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ράνια Παναγιώτου-Χρήστου29 Μαρτίου 2012 στις 8:07 π.μ.

    Θα ήθελα να  ενημερώσω και εγώ προσωπικά, μέσω της εφημερίδα σας, ότι από τον Ιανουάριο έχουμε ξεκινήσει δυο οικογένειες από τη Γλώσσα και μεταφέρουμε τα παιδιά με τα αυτοκίνητα μας στη Σκόπελο για το συγκεκριμένο άθλημα. Αν υπάρχουν γονείς που ενδιαφέρονται μπορούμε να βρούμε λύση για τη μεταφορά τους.
    Παράλληλα, επειδή γνωρίζω πολύ καλά πόσο κουραστικές και ασύμφορες μπορεί να είναι αυτές οι μετακινήσεις, γίνεται μια προσπάθεια να μπορέσουμε να βρούμε κάποιο κατάλληλο χώρο στη Γλώσσα, έτσι ώστε να αποφθεχθεί αυτό.
    Και ας μη ξεχνάμε λόγια που έχουν ειπωθεί: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ» ας το ενώσουμε λοιπόν με τους πιο γερούς κρίκους που λέγονται ΠΑΙΔΙΑ!!!
    Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Βασιλείου και τον πρόεδρο του Α.Ο Σκοπέλου κ. Κοχύλη που είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε αυτή μας την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοί φίλοι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και για την στήριξη που μας παρέχεται. Ιδιαίτερο ευχαριστώ για τα σχόλια στο πρόσωπο μου, αν και τα βρίσκω λίγο υπερβολικά. Όπως και να χει σας ευχαριστώ.
    Σας ευχαριστούμε για την στήριξη της προσπάθειας προώθησης του υγιεινού μοντέλου ζωής στα παιδιά μας.
    Μην ασχολείστε με τον γραφικό τύπο της ορθογραφίας. Να ασχολείστε με τον άνθρωπο. Η μεγαλύτερη δύναμη του οποίου είναι η δύναμη του να εκθέτει τον εαυτό του δημόσια. Στην ανωνυμία κρύβονται τα ανθρωπάκια.
    Καλημέρα , Μάνος Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 04:26πμ τι δεν καταλαβαίνεις? Σε καμία περίπτωση το σχόλιο μου δεν ήταν ειρωνικό. Είναι η πικρή αλήθεια ότι υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα στην παιδεία και τον αθλητισμό στον τόπο μας και αυτό και μόνο ήθελα να προβάλω. Οσο αφορά τον εθελοντισμό είναι δικαιωμά μου να κρίνω εγώ πως και σε ποιο τομέα θα βοηθήσω. Είναι όμως και δικαίωμα μου εφόσον είμαι Έλλην πολίτης και πληρώνω τους φόρους μου, επίσης και δημοτικά τέλη να έχω απαιτήσεις. Ας σταθούμε λοιπόν στην ουσία και ας αφήσουμε τις μικρότητες. Οσο αφορά τα ορθογραφικά λάθη, λυπάμαι αλλά δεν είχα τη τύχη ή το προνόμιο αν θες να σπουδάσω σε ελληνικό σχολείο.
    Έχω όμως το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου. Γι αυτό λοιπόν ας δούμε την ουσια του Θέματος. Είναι για το συμφέρον όλων μας, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Και πάλι μπράβο στο προπονητή:-)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν σπούδασες σε Ελληνικό Σχολείο, τότε συγνώμη.

      Διαγραφή
  7. Για ποιον δήμο μιλάτε; Τον ανύπαρκτο; Αν ήταν η γιαγιά μου θα τα είχε καταφέρει καλύτερα. Θα έπαιρνε και τη σκούπα να σκουπήσει μιας και είναι καλή νοικοκυρά. Ευτυχώς δεν τους ψήφισα κι έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Γι' αυτό ούτε και παρόμοιους με αυτούς θα ψηφίσω στις εκλογές που έρχονται. Ήρθε η ώρα για κάτι άλλο. Που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν τους ψήφισες κι έχεις επίσης τη ΜΥΤΗ σου ψηλά...
      τόσο ψηλά που δεν βλεπεις τι γίνεται από κάτω.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.