Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η Πυροσβεστική ενημερώνει τους μαθητές

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου και κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ν. Κλήματος, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο πυροσβέστες, μετέβησαν στο χώρο του σχολείου και ενημέρωσαν τους...
μαθητές για το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, την σημασία της πρόληψης, πως πρέπει να αντιδρούμε σε περιπτώσεις πυρκαγιάς και σεισμού αλλά και τους τρόπους προφύλαξης από αυτές.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν, με τη βοήθεια των πυροσβεστών, την στολή, το πυροσβεστικό όχημα, τις σωλήνες εκροής, να ακούσουν τη σειρήνα, να φορέσουν το κράνος του πυροσβέστη, να ρίξουν οι ίδιοι νερό καθώς επίσης να χρησιμοποιήσουν τον πυροσβεστήρα.
Άσκηση στη Σκιάθο
Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 και ώρα 12:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί, εντός του λιμένα Σκιάθου, κοινή άσκηση ετοιμότητος με θέμα: «Κατάσβεση Πυρκαγιάς σε πλοίο», υπο τον συντονισμό του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την συνδρομή του Δήμου Σκιάθου, της Αστυνομίας, του Νοσοκομείου και ιδιωτών.
Όσοι από του συμπολίτες και επισκέπτες της Σκιάθου το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της άσκησης από καθορισμένο χώρο του Λιμένος.
Η άσκηση διεξάγεται με σκοπό την βελτίωση της συνεργασίας Υπηρεσιών και Φορέων, την αναβάθμιση επιχειρησιακής ετοιμότητας προσωπικού, μέσων και λοιπού εξοπλισμού, όπως και την διαπίστωση τυχόν ελλείψεωναδυναμιών προς μελλοντική αποφυγή τους σε ενδεχόμενο πραγματικό περιστατικό.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στη σκοπελο , εδω στη σκιαθο εννοειτε τιποτα απ αυτα , ο δημαρχός μας ειναι στη Βοστωνη , οι δημοτικοι συμβουλο στον κόσμο τους και η αντιπολίτευση σε εναν αλλο κόσμο μαγικο "νιρβανα",τιποτα ,στη σκοπελο φετος γιναν 5-6 δράσεις εθελοντισμου στη σκιαθο τιποτα ουτε τις αποκριες ουτε εκθεσεις τουρισμου ,στηριζόμαστε αποκλειστικα σε δρασεις ιδιωτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.