Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο «Αχιλλέας» στη γραμμή Σποράδες - Βόλος

Το πλοίο της Σκύρου «Αχιλλέας» θα εξυπηρετήσει, με ένα δρομολόγιο προς τον παρόν, τη γραμμή Βόρειες Σποράδες – Βόλος. Το πλοίο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Μαρτίου από Κύμη στις 10.30 το πρωί και θα περάσει από Αλόννησο, Σκόπελο και Σκιάθο για να καταλήξει στο Βόλο.
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου θα αποπλεύσει από Βόλο στις 8 το πρωί με τελικό προορισμό την Κύμη αφού ενδιάμεσα προσεγγίσει τα λιμάνια της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννησού.
Περισσότερα στα κατά τόπους πρακτορεία.

14 σχόλια:

  1. μια συνεργασια με την σκυριανη εταιρεια ειναι οτι πρεπει

    ενα ακομη πλοιο χρειαζομαστε οπως το blue star ithaki γυρω στα 120-25 μετρα. η και λιγο μικροτερο οπως το σαντορινη μαζι με τον Αχιλλεα

    ΒΟΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΚΥΜΗ ΣΚΥΡΟΣ
    ΣΚΥΡΟΣ ΚΥΜΗ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒΟΛΟΣ


    και επειτα σιγα σιγα δρομολογια οπως

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΚΙΑΘΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟ KYMH ΣΚΥΡΟ
    ΣΚΥΡO KYMH ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΚΙΑΘΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
    ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ
    ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ , + 1 ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ + ΛΙΓΑ ΙΧ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ

    οπωσ πχ για αγιο κωνσταντινο παραλια χαλκιδικης η οτι αλλο... αν εχει καλο μεγεθος ακομη ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟ ΤΗΝΟ ΣΚΥΡΟ ΚΥΜΗ ! (και ανταποκριση με συμβατικο για υπολοιπες σποραδες γιατι οχι??)

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΕΝΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

    ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

    ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ

    ΒΟΛΟ ΣΚΙΑΘΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΥΜΗ ΣΚΥΡΟ (ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΛ)

    ετσι η ΣΚυρος θα συνδεθει με τις υπολοιπες σποραδες αλλα και βολο και θεσσαλονικη

    οι σποραδες θα εχουν μονιμη συγκοινωνια με Βολο και Κυμη, και θεσσαλονικη

    συνδεονται λοιπον τα νησια μας με
    ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
    ΣΚΙΑΘΟΥ
    ΣΚΥΡΟΥ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ απο αεροδρομιο)
    ΑΘΗΝΩΝ (ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ απο προστιακο και αεροδρομιο μεσω κυμης)

    με εκτιμηση
    γιαννης χατζητρακοσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ,,ΑΧΙΛΛΕΑΣ,, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΣΠΟΡΑΔΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ,,ΜΠΑΖΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΙ,, ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΡΙΑ ,, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΖΙΜΙΝΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ..... ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ,,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να που ερχομται ολοι στα λογια μας και στο προγραμα μας προκλογικα γαι αμεση συνομιλειες και συνεργασια με τν σκυριανη εταιρια και μας λεγανε τρατα τον συνδιασμο εστο και τρατα το προγραμα μας ειχε και εχει πλλα ακομα που θ αναγκαστουμε να πραγματοποιησουμε περα απ ολα αυτα πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει αλοιως καηκαμε οικονομικα και τοπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν καποιος καταλαβε τι θελει να πει ο ανωνυμος Μαρ 6,11.10 ας μας το εξηγησει........πραγματι ειμαστε για κλαματα...... για ποια τρατα μιλας οι αποκριες περασανε.....

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ (ΠΕΡΙ ΤΡΑΤΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ)ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ

      Διαγραφή
  4. το πλοιο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΙΟ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΗΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΡΙΑΝΟ ΛΑΟ και επειδη και εμεις ειχαμε καει οταν δεν ειχαμε δικο μας καραβι και εξαρτιομαστε απο τον καθε εφοπλιστη για αυτο καναμε κατι δικο μας με μεγαλη αγαπη και θυσιες απο τον πιο φτωχο σκυριανο μεχρι τον πιο πλουσιο. τωρα το αν θα κανει δρομολογια στις βοριες σποραδες αυτο εξαρτατε απο της δημοτηκες σας αρχες και κατα ποσο οι βοριοσποραδητες θα το υποστηριξουν θα το αγαπησουν και θα βοηθεισουν την εταιρια να μπορεσει να τους εξυπηρετησειεμεις εχουμε ολη την καλει διαθεση να παμε μεχρι το βολο και τα νησια μας να συνδεθουν μεταξυ τους ομως αυτο θελει καλη προσπαθεια και πολυ τρεξημο απο ολους τους αρμοδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε 11.36 συμφωνούμε μαζι σου οτι το καραβι πρεπει να το αγκαλιάσουμε και να το στηρίξουμε ολοι μας. Ας προσπαθήσουμε ολοι οι βορειοσποραδίτες εστω και την τελευταια στιγμη να βάλουμε μυαλο και να συσπηρωθούμε μεταξυ μας, βοηθώντας ο ενας τον αλλον.Οι δημοτικες αρχες φίλε μου βγηγαν να εξυπηρετουν τον καθενα απο εμας και οχι να εξυπηρετουν τα συμφέροντα των εφοπλιστων. Δεν πιστεύω να υπαρχει δημοτικη αρχή που να ειναι ενάντια στο καραβι.Αν ειναι ομως να παει σπιτι της.

      Διαγραφή
    2. πολυ σωστά τα λες 12.02 και αν δεν μπορουν οι δημοτικες αρχες ας κανουμε εμεις ο λαος μια επιτροπη. Το καράβι το θέλουμε να μεινει.Ας ξυπνήσουμε πια.Το καράβι το θέλουμε να ερθει και να μείνει.ΤΕΛΟΣ.Ας βοηθήσουμε ο ενας τον αλλον.Μόνο ετσι θα καταφέρουμε αποτελέσματα.
      Ευχαριστούμε την ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SKYROS SHIPPING που πάντα στα δύσκολα ειναι παρούσα
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SKYROS SHIPPING ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ .
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .Η ΚΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ .
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι προσωρινη η αντικατασταση μεχρι να ερθει το Σκιαθος

    λογικα ενα δρομολογιο αυριο απο βολο,

    μετα για λιγες μερες παλι χωρις πλοιο (και αν ο καιρος το επιτρεψει καθημερινα και παλι το πλοιο απο βολο)

    μακαρι τα παραπανω να γινουν πραγματικοτητα

    αλαλ ακομη δυστυχως δεν εχει γινει κατι

    το αχιλλεας απο 19 ιουνιου θα ειναι και παλι στα δρομολογια απο κυμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή απ'ότι καταλαβαινω το Αχιλλεας μονο σήμερα θαρθει και μετα καληνυχτα.Θαρθει το Σκιαθος πάλι?
      Ομορφα πράγματα.Μου αρέσει που λεει στο μεγαφωνο του πλοιου.........ευχαριστουμε κυριοι επιβάτες που επιλεξατε την HELLENIC SEAWAYS να πατε στον προορισμο σας...Μα έχουμε και κατι αλλο να επιλέξουμε??

      Διαγραφή
    2. Το «Εξπρές Σκιάθος» αυτή τη στιγμή κάνει δοκιμαστικά δρομολόγια στον Σαρωνικό και όταν διαπιστωθεί ότι είναι έτοιμο θα επιστρέψει στη γραμμή Σποράδες - Βόλος.

      Διαγραφή
    3. Ας καθησει λοιπον στον Σαρωνικό το Εξπρες Σκιάθος και μετα τις δοκιμες και δω ας μεινει το Αχιλλέας.Ευχαριστημενοι θα είμαστε.

      Διαγραφή
  7. παντως αφου η Σκυρος το εχει κανει ηδη ξερει πως να ιδρυσει μια ναυτιλιακη, να την στελεχωση, να βρει το πλοιο, γιατι δεν οι δικοι μας δημαρχοι. δεν πανε να μιλησουν μαζι τους ?? και να συνεργαστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.