Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα

Mε σύνθημα «Καμία μικρή επιχείρηση – καμία λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα και νερό» η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου καλεί όλους τους Σκοπελίτες και τις Σκοπελίτισσες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 8 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ.
Η Λαϊκή Επιτροπή κατέθεσε υπόμνημα προς την Δημοτική αρχή Δήμου Σκοπέλου και την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού το οποίο έχει ως εξής:
...Εκφράζουμε
την ελπίδα πως
κατανοείτε την
δραματική
οικονομική θέση
στην οποία
βρίσκεται
αυτός ο κόσμος,
την απελπισία,
τον θυμό,
και την οργή του
και δεν θα
τον προκαλέσετε...
«Η αδίστακτη αντιλαϊκή πολιτική των τελευταίων χρόνων, και η κορύφωση της, τα δυόμιση τελευταία από τις κυβερνήσεις Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγκυβέρνηση Παπαδήμου, σε συνεργασία με τους συνεταίρους τους της Ε.Ε. έχουν οδηγήσει τα λαϊκά στρώματα στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι διαρκείς περικοπές μισθών και συντάξεων, οι φοροεπιδρομές και τα χαράτσια, δεν υποβάθμισαν μόνο το βιοτικό μας επίπεδο, αλλά οδήγησαν σε πλήρη αδυναμία για την κάλυψη ακόμα και των στοιχειωδών για την επιβίωση μας.
Η ανεργία και η υποαπασχόληση, τα επιδόματα ανεργίας πείνας -για όσους έχουν τις προϋποθέσεις να το πάρουν- και τα...
οποία περικόπτονται ακόμα περισσότερο, έχουν φέρει σε απόγνωση τα τμήματα των εργαζομένων που ζουν αυτό το μαρτύριο.
Οι μικροεπαγγελματίες ζουν το δικό τους δράμα, αφού οι αναδουλειές αποκλείουν κάθε δυνατότητα τους, όχι μόνο να πληρώσουν τα χαράτσια και το φοροκυνήγι, αλλά και να καλύψουν τις βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες.
Η λαϊκή επιτροπή αγώνα Σκοπέλου, αγωνίστηκε και θα συνεχίσει να το κάνει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, τόσο ενάντια στα χαράτσια, όσο και ενάντια στο σύνολο της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, που οι διαχειριστές του χρεωκοπημένου καπιταλιστικού συστήματος αντάμα με τα κοράκια της Ε.Ε. εφαρμόζουν.
Όπως διεκδίκησε και πέτυχε την επανασύνδεση της υδροδότησης από νοικοκυριά ανήμπορα να καλύψουν το σχετικό κόστος, ανημπόρια για την οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αλλά η καπιταλιστική κρίση που με βίαιο τρόπο μας καταδικάζει στην εξαθλίωση, έτσι θα συνεχίσει να διεκδικεί να μη γίνει καμία διακοπή ηλεκτροδότησης και υδροδότησης από κανένα λαϊκό νοικοκυριό.
Κάθε απόπειρα να τους στερήσει αυτά τα στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά θα μας βρει απέναντι της.
Εκφράζουμε την ελπίδα πως κατανοείτε την δραματική οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται αυτός ο κόσμος, την απελπισία, τον θυμό, και την οργή του και δεν θα τον προκαλέσετε.
Λαϊκή επιτροπή αγώνα Σκοπέλου
20-03-2012»

2 σχόλια:

  1. ντροπη τους τιποτα αλλο,βγαινουν και κοβουν τα νερα στα μαγαζια και στα σπιτια,για να δουμε το καλοκαιρι θα τα κοψουν τα νερα το καλοκαιρι στα ξενοδοχεια με τα μεγαλα τα χρεη η παλι ο κυριος προεδρος της δευα θα κανει θεληματα εκει που θελει,να προσεχει ομως πες τε του γιατι θα απολογηθει γι΄'αυτα που κανει.αισχος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα ήταν να μήν μιλάς χωρίς να ξέρεις.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.