Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ζητείται πλοίο..!

Στη συνεδρίαση της 10ης Φεβρουαρίου του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, που έγινε στη Μυτιλήνη, απερρίφθη αίτημα της ΝΕΛ που ήθελε να βάλει το «Αίολος Κεντέρης ΙΙ» στη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος - Βόρειες Σποράδες, από 29/6/2012 έως 2/09/2012 και στη γραμμή έβαλαν το «Εξπρές Πήγασος» της HSW, από 29/06/2012 έως 02/09/2012.
Με αφορμή τα παραπάνω, η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ρώτησε τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Πάνο Μελαχροινάκη πού θα...
δένει το «Εξπρές Πήγασος» το καλοκαίρι και ο Πρόεδρος μας είπε:
«Έχω τονίσει με επιστολές μου προς κάθε αρμόδιο, ότι το “Εξπρές Πήγασος” δεν μπορεί να δέσει στον Αγνώντα γιατί θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά, αλλά ούτε και στο λιμάνι της Σκοπέλου, του οποίου η θεμελίωση είναι ίδια με του Αγνώντα (6.50 μ.) και κατά συνέπεια θα δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα... Πρέπει να βρεθεί άλλο πλοίο..!»

4 σχόλια:

  1. Ανοιχτα στην Χαδουλα και μετα με λαντζες.Η καλυτερα λυση για το Πήγασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΗΜΥΟΥΓΕΙΤΑΙ ΝΤΟΡΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ¨???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΦΕΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σας πληροφορηση οτι αν βρειτε πλοιο να μας το πειτε..

    και οτι μεχρι να το βρειτε να σας πληροφορησουμε οτι κυκλοφορει η φημη οτι το flying cat 6 πουληθηκε.. γιαυτο και δεν αρχισε δρομολογια απο αγιο κωνσταντινο στην πρωτη του μηνος

    απο την μια καλυτερα να φυγουν τα καταμαραν μπας και μπει κανα μικροτερο συμβατικο πλοιο και λογικευτουν οι τιμες των εισητηριων

    αλαλ ειναι εμφανες οτι μιλαμε για πληρη υποβαθμιση των γραμμων φετος

    ακομη πηρε κανεις χαμπαρι οτι η διαρκεια του ταξιδου με τα καταμαραν αυξηθηκε στις 3 ωρες πλεον???

    μεγεια μας ! μεγεια το κουρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.