Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γνωριμία με την Πυροσβεστική

Γνωριμία με την πυροσβεστική και το σημαντικό έργο που επιτελεί είχαν σήμερα πάνω από 200 μαθητές, από όλες τις τάξεις του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου.
Το πρωί ο προϊστάμενος του εδώ κλιμακίου, πυραγός Ευάγ. Καραμήντζας, επισκέφθηκε τις τάξεις και μίλησε στους μαθητές, ενώ αργότερα, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, οι μικροί, κατά τμήματα, γνώρισαν...
το πυροσβεστικό όχημα , τα εργαλεία που μεταφέρει και την χρησιμότητά τους με την βοήθεια των ανδρών του Π.Κ. Σκοπέλου Χρήστου Πριονιστή και Ευάγ. Τσουκαλά, οι οποίοι στο τέλος απάντησαν και σε ερωτήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

7 σχόλια:

  1. μπραβο για αυτες τις ενεργειες!!!!!

    Ρ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Π.Κ. Σκόπελου. Γνωρίζω ότι πάντα θα είναι μέσα και από τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίπλα στον κάθε Σκοπελίτη και Σκοπελίτισα.
    Χαιρετισμούς σε όλους.
    Ο πρώην προϊστάμενος Θανάσης Λιντέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε προϊσταμενε!!! Να είσαι παντα γερός και δυνατός.Σε περιμένουμε ξανά στο νησί το καλοκαίρι αυτή την φορά για διακοπές....!!!!

      Α.Κ

      Διαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Π.Κ ΣΚΟΠΕΛΟΥ..(Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΚ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

    ΜΠΛΑΝΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
    ΥΠΟΠΥΡΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.