Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Έκπληξη ο νέος πρόεδρος του Λ.Τ. Σκοπέλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες», πρόσωπο-έκπληξη και με περγαμηνές θα είναι ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου.
Οσονούπω η ανακοίνωση.

8 σχόλια:

  1. Τον Δήμαρχο βλέπω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα μαλλον τον Παπατολια θα προτείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά φίλε μου τα κανονίζουν άλλοι παραπέρα.Τι περγαμηνές και κουραφέξαλα.Είναι λευκές επιταγές και πρέπει να πληρωθούν.Οι εκβιασμοί,απειλές και υποσχέσεις πληρώνονται και μάλιστα ακριβά.Οι παρατρεχάμενοι καραδοκούν.Άρχισε να βρωμάει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τις πολλές αστυνομικές ταινίες που βλέπεις. Σου κάνουν κακό.

      Διαγραφή
  4. Με τον κύριο Στιβαχτή τί έγινε ρε παιδιά? Δεν προλάβαμε να τον πούμε καλορίζικο και τον θάψατε? Με τόσο αλάτι που έφαγε τον παστωσατε τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η Χώρα
      (της Σκοπέλου εννοώ)...
      Εσύ βέβαια και τα 2 τα έχεις!!!
      Με τις υγείες σου, χα χα χα...

      Διαγραφή
  5. Στη Σκιάθο το λιμενικό ταμείο έχει ήδη πρόεδρο και συμβούλους και κάνουν μελέτες για να ξεκινήσουν έργα υποδομής και απ ότι μαθαίνω είναι όλοι ανώτερης εκπαίδευσης.Εμείς εδώ τρωγόμαστε με διαπλοκές και απλήρωτες επιταγές,γι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βελτιώσουμε την κατάσταση.Μπράβο στη Σκιάθο.Εδώ το μόνο που ξέρουμε είναι κουτσομπολιό και παχιές κουβέντες.Ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.