Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή της Σκοπέλου στην τουριστική έκθεση HOLIDAY & SPA EXPO στη Βουλγαρία

Μετά το περσινό "άνοιγμα" στις χώρες της Βαλκανικής, για προσέλκυση τουριστών από αυτές τις χώρες, ο Δήμος Σκοπέλου, πιστός στο ραντεβού που έδωσε πέρυσι, μετείχε και φέτος από 16-18/2 στην τουριστική έκθεση HOLIDAY & SPA EXPO στη Σόφια της Βουλγαρίας. Παρόλο που η έκθεση διοργανώθηκε σε νέο εκθεσιακό χώρο εκτός Σόφιας και παρά το τσουχτερό κρύο που έφτανε και τους -10 βαθμούς, η προσέλευση των επισκεπτών και των επαγγελματιών ήταν...
η ίδια με την περυσινή χρονιά. Το ενδιαφέρον απλών καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών του τουρισμού για τη Σκόπελο, που για πρώτη φορά μετείχε με δικό της περίπτερο, είναι αυξημένο και αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα της επανάληψης της παρουσίας μας στην συγκεκριμένη έκθεση. Ο αριθμός των Βούλγαρων τουριστών που επισκέπτεται τη χώρα μας συνεχώς αυξάνεται και η αύξηση αυτή αναμένεται να γίνει αισθητή και για τη Σκόπελο την επόμενη τουριστική περίοδο.
Το Δήμο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου και πρόεδρος της Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Κώστας Σκούρας και το μέλος αυτής Αλέκος Ρόρος.
Μέσα στην εβομάδα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Κ. Σκούρας, θα είναι στη διάθεση των επαγγελματιών (Σύλλογος Ξενοδόχων, Ενοικιαζομένων δωματίων κλπ) η λίστα με τους επαγγελματίες, που μας επισκέφθηκαν στην έκθεση και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία με επαγγελματίες του νησιού. Σχεδιάζεται επίσης να διοργανωθεί σε συνεργασία και με την υποστήριξη του ΕΟΤ ένα ταξίδι εξοικείωσης για Βούλγαρους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους,σκο με σκοπό την καλύτερη γνωριμία τους με τη Σκόπελο και την καλύτερη προβολή και προώθησή της στη χώρα τους και το καταναλωτικό κοινό.

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη, δηλαδή με μέσο όρο περί τα 300 ευρώ μηνιαίως μισθό οι Βούλγαροι, και με 500 ευρώ τα εισιτήρια, πήγαινε έλα για Σκόπελο, περιμένετε να έρθουν εδώ;;;;;;;;;;
    Άσε που στις τουριστικές υποδομές δεν τους φτάνουμε, και δε λέω μόνο για πεντάστερα ή τετράστερα ξενοδοχεία, αλλά και για πιο χαμηλές κατηγορίες. Δεν είναι κακίες όλα αυτά που λέω αλλά η αλήθεια γιατί εγώ τη Βουλγαρία την έχω γυρίσει όλη και βουνά και θάλασσα.
    Ο λόγος που πηγαίνω;
    Φθηνά,ποιότητα, ευγένεια και φυσικά ομορφιά.
    Όχι ότι σνομπάρω τη πατρίδα μου που είναι πανέμορφη, αλλά απλησίαστη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.