Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Νέα παιδιά - νέες ιδέες!

ΦΩΤΟ: Γ. ΡΟΥΣΕΤΗΣ
Εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας το Σάββατο 7 Απριλίου κατά την οποία εξελέγησαν για το νέο Δ.Σ. οι:
Γιολδάσης Γιώργος
Μακαρατζής Μιχάλης
Πολυχρονίου Ευάγγελος
Σπύρου Μαρία
Σταματίου Μαρία
Οι «Βόρειες Σποράδες» εύχονται...
στους νεοεκλεγέντες καλή και δημιουργική θητεία.
Τερέζα και Βιργινία//Δούλεψαν, ξενύχτισαν,
«την είπαν» στον τυπογράφο(!)
και να το αποτέλεσμα: το 2ο φύλλο της «Πλατάνας» είναι γεγονός.
Κυκλοφορεί και εντυπωσιάζει!

15 σχόλια:

  1. Μπα τι βλέπουν τα ματακια μας, είμαστε και μακρυά.... Απο άλλο χωριό είμαστε άραγε ; Έχουν προσφέρει αυτά τα παιδιά και δεν το ξέρουμε ; Καλη επιτυχία τους ευχόμαστε anyway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πόνο διακρίνω...
      Αnyway, θα σου περάσει!

      Διαγραφή
    2. @ Apr 8, 2012 02:45 AM
      θα προσφέρουν τώρα που τους ανατέθηκε η ευθύνη... ήμαρτον πια με τη μικροψυχία και την κακία σου, χρονιάρες μέρες που έχουμε.

      ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

      Διαγραφή
    3. Και μόνο οτι έχουν μείνει στο χωριό τους προσφέρουν. Μακάρι να γυρίσουν όλοι οι νέοι πίσω και να ξαναζωντανέψει αυτό το όμορφο χωριό. Άντε και σε ανώτερα!!!

      Διαγραφή
  2. Ευχομαι στα παιδιά του νέου Δ.Σ. του συλλόγου όπου εκλέχτηκαν,καλή δύναμη και μια θητεία γεμάτη με επιτυχίες,όπως τους αφήνουν κληρονομιά το απερχόμενο Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο κουραγιο στο νεο διοικητικο,φρεσκες ιδεες,κ περισσοτερη συμμετοχη απο μας τους απεξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στ αληθεια,πως να εκλαβουμε το οτι το.."απερχομενο"Δ.Σ.προωθησε σθεναρα τα νεα αυτα παιδια υποσχομενοι "εμεις εδω θα ειμαστε,ελατε να μας ρωτησετε"?εχουν τοσο πολυ κουραστει απο τη θητεια τους κ εριξαν τα αμαθα αυτα παιδια στο λακο με τα φιδια,χωρις γνωσεις,η,λεμε τωρα,ο σκοπος ηταν αλλος,να δοξασουμε το..απερχομενο παρελθον,να χουμε για να λεμε δηλαδη,κ να γυρισουμε δριμυτεροι?πολυ βρωμικο?ειναι κ αυτο σημειο των καιρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι σκεφτεστε φιλτατε... Τυχαίο που οι εκλογές έγιναν μια εβδομάδα νωρίτερα απο ότι πάντα ; Όχι όχι δε μου μυρίζει στημένο ήταν η πραγματική βούληση των μελών

      Διαγραφή
    2. @ Apr 8, 2012 07:51 AM
      Ας έβαζες εσύ υποψηφιότητα "κακοβούλη" που δεν είσαι ούτε άμαθος ούτε παιδί.
      Αλλά που τολμάς να βάλεις !!! χα χα χα, θα σε κράζανε, γιατί εκτός από φανφάρες και μεγάλα λόγια και παχιά, γνώσεις δεν είχες ποτέ σου, ούτε πρόκειται να αποκτήσεις.
      Γι' αυτό τώρα τρώγεσαι με τα ρούχα σου...

      Και ποιός είναι ο λάκκος με τα φίδια παρακαλώ?
      Ο Πολιτιστικός Σύλλογος που πρόσφερε και προσφέρει τόσα πολλά, επί σειρά ετών?

      Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου στα νέα μέλη του ΔΣ καλή επιτυχία –που θα την έχουν– και να είναι σίγουροι πως θα τύχουν της συμπαράστασης όλων μας!

      Διαγραφή
  5. Το ΄΄απ΄ ότι πάντα΄΄ , το προκαθόριζαν ΠΑΝΤΑ , αυτοί που ήταν μέσα και τους συνέφερε να κάνουν τις έκλογές τότε που τους βόλευε! Ποιούς ρωτούσαν? Ποιούς υπολόγιζαν? Τουλάχιστον τώρα παρευρέθηκαν κάτοικοι , μόνιμοι του χωριού και δεν περιμέναμε τους αγαπητούς φίλους ετεροδημότες να ΄ρθουν να στηρίξουν την όποια υποψηφιότητα!! Αν πόνεσε κάποιους αυτή η αλλαγή , ας έχουν λίγο υπομονή! Ο χρόνος αρχίζει από σήμερα να μετρά αντίστροφα! Και όσο μακριά μπορεί να φαίνεται η επόμενη εκλογή , τόσο σιμά μπορεί να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά τα λές!! καλή επιτυχία στα παιδια!!!!

      Διαγραφή
  6. Σας εύχομαι καλη επιτυχία.Ειστε νέοι και μπορείτε περισσοτερα και απο ότι εσεις υπολογίζετε.Ας σας βοηθήσει όλη η τοπική κοινωνία χωρίς να σκεφτεται πράγματα που μπορουν να αμαυρώσουν την ψυχη σας.Καλη διαδρομη παιδια.
    Νίκος Γεωργ. Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΜΕΙ ΕΚΕΙ....ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
    ΑΘΗΝΑ ΝΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ράνια Παναγιώτου - Χρήστου10 Απριλίου 2012 στις 9:09 π.μ.

    Anyway γέλασα πολύ με το σχόλιο σας ( 8 Απρ, 02:45) και ακόμη περισσότερο με το σκοράρισμα που σας έκανε ο αναγνώστης (8 Απρ 07:30)!
    Θα συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου αυτά τα παιδιά και δημόσια δηλώνω ότι θα έχουν τη βοήθεια μου όποτε με χρειαστούν. (γιατί όλοι κάποια στιγμή πήραμε τη βοήθεια κάποιων παλιών μελών για να φτάσει ο σύλλογος σε αυτό το επίπεδο).
    Για σας κύριε / α anyway, να σας ενημερώσω μιας και είστε μακριά αλλά γνώστης των πάντων καθώς βλέπω, ότι αυτά τα παιδιά είναι στην καταγωγή τους Γλωσιώτες, μεγάλωσαν εδώ, αποφοίτησαν από το σχολείο μας στη Γλώσσα σπούδασαν και τώρα εργάζονται στη Γλώσσα στηριζόμενοι στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΙΑ!!!
    Και ναι λοιπόν, έχουν κάνει πράγματα για τον τόπο τους!
    Η δουλειά τους ,οι επιχειρήσεις τους όλα αυτά είναι για το καλό ΚΑΙ του τόπου μας.
    Για το σύλλογο σαφώς και δεν έχουν κάνει κάτι, γιατί πολύ απλά δεν τους είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία.
    Είμαι σίγουρη ότι αυτοί που απογοητευτήκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα όχι μόνο δεν θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά αλλά θα είναι εκεί πάντα για να προβάλουν τα λάθη, τις παραλήψεις τους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους τύχει στη θητεία τους. Αφήστε λοιπόν τις μικροπρέπειες και ας σταθούμε όλοι δίπλα τους. Τότε θα μπορούμε να λέμε ότι αγαπάμε το σύλλογο αυτό και κατ επέκταση τον τόπο μας.
    Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ το απερχόμενο ΔΣ για ότι έκανε τον χρόνο που μας πέρασε κάτω από δύσκολες συνθήκες.
    Εσείς θα δείξετε το δρόμο στους νέους. Δεν χρειάζεται να έχετε τίτλο για να το κάνετε αυτό και θα το κάνετε, γιατί αγαπάτε το σύλλογο είμαι σίγουρη!
    Παράκληση στο νέο ΔΣ , αν είναι δυνατόν, η εφημερίδα του συλλόγου να συνεχιστεί γιατί πράγματι κυκλοφορεί και εντυπωσιάζει !
    Με εκτίμηση
    Ράνια Παναγιώτου - Χρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ και πολλά χρόνια , ο Πολιτιστικός ήταν μακριά από τους χωριανούς , μόνιμους κατοίκους της Γλώσσας , για πολλούς και διαφόρους λόγους. Θα ΄πρεπε να ήταν κοντά , γιατί πολλοί ήταν αυτοί που τον αγάπησαν τον στήριξαν και βρίσκονταν εκεί όταν τους ζητήθηκε! Οι καταστάσεις που έπλεξαν διάφορα Δ.Σ , ήρθαν αντίθετα με αυτά που κύριο σκοπό είχε το καταστατικό του συλλόγου . Υπήρχε ένα χορευτικό που σίγουρα έχει βγάλει ασπροπρόσωπο αυτόν τον τόπο , όμως μόνο αυτό ήταν που είχαμε να προβάλουμε όλα αυτά τα χρόνια? Ήρθε το προηγούμενο Δ.Σ με πρόεδρο που παραιτήθηκε και φάνηκε πως νέος αέρας πλέον άρχισε να πνέει. Δεν άρεσε όμως σε μερικούς. Έρχεται τώρα ένα νέο Δ.Σ που πολλά ποντάρει το χωριό πάνω τους , να δώσει κι αυτό , ό,τι καλύτερο μπορεί! Να αγαπήσει και ν΄ αγαπηθεί ξανά! Να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο , όλους τους επαγγελματίες , όλες τις επιχειρήσεις και να τους ΄΄κλείσει΄΄ κάτω απ΄ τη στέγη του. Να δώσει την χαμένη του αίγλη , να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του! Παιδιά πιστεύουμε σε σας! Έχετε τ΄ αυτιά και τα μάτια σας πάντοτε ανοιχτά , συνεργαστείτε με όλους , χτυπήστε πόρτες , ζητήστε , διεκδικείστε! Συνεχίστε την προσπάθεια των προηγουμένων και παραμείνετε ένας ζωντανός οργανισμός , μέσα σ΄ αυτά τα δύσκολα που περνά ο τόπος μας! Αφήστε στην άκρη , ό,τι χάλασε , ό,τι εμπόδισε , ό,τι κακό προηγούμενο υπήρξε!
    Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας!
    Ένας φίλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.