Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Επιτάφιος // Χριστός // Σκόπελος

6 σχόλια:

  1. Για όσους στέλνουν αρνητικά σχόλια σχετικά με την ενορία του Χριστού:
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκαλεί και στέλνει ο κόσμος αρνητικά σχόλια δεν το κάνουν χωρίς λόγο και αιτία. Ο κόσμος μπορεί να είναι κακός, αλλά δεν είναι τρελός. Αυτό που έγινε στον επιτάφιο ήταν απαράδεκτο απο έναν ανθρωπο που κάνει ένα λειτούργιμα και θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μάχη,
      ο κόσμος αν θέλει να σταματήσουν να συμβαίνουν όσα απαράδεκτα συμβαίνουν, πρέπει να μάθει να βάζει την υπογραφή του φαρδιά πλατιά.
      Είδα γραβατωμένους και με μεγάλες λαμπάδες κυρίους να σχολιάζουν ό,τι συνέβη, αλλά πάντοτε ανωνύμως.
      Αυτό Μάχη, αν σε λένε έτσι, είναι κουτσομπολιό και δεν προσφέρει στο διάλογο...
      Με αυτό το τρόπο δεν αλλάζει τίποτα...

      Διαγραφή
  3. Τα αρνητικά σχόλια γίνονται γιατί ο π. Νικόλαος δεν στάθηκε να ακούσει τη δέηση του π. Χρήστου στην Παναγία επειδή είχε μεγάφωνο; Μήπως έγινε και κάτι άλλο στο Χριστό; Τα σχόλια είναι μπερδεμένα. Δεν κατάλαβα τι σχολιάζουν γραβατωμένοι άνδρες κρατώντας μάλιστα μεγάλες λαμπάδες.... Αν είναι τα σχόλια για αυτό το γεγονός, οφείλω να πω ότι δεν είναι κουτσομπολιό. Η αυλή της Παναγίας ήταν γεμάτη από κόσμο. Το γεγονός λοιπόν,το μαρτυρά κόσμος και κοσμάκης, γιατί ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες. Το μαρτυρώ και εγώ, δεν είμαι άνδρας, ούτε φορώ γραβάτα και κρατούσα την πιο μικρή λαμπάδα φέτος. Το σχόλιό μου το στέλνω ανώνυμο γιατί έχω τους λόγους μου. Αν θεωρείς ότι θείγω κάποιους, μην το δημοσιεύσεις. Δεν έχω αυτό το στόχο.
    Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον λόγο που «κόσμος και κοσμάκης» ενώ ήταν «αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες» δεν λένε με το όνομά τους ό,τι είδαν και άκουσαν... Φοβούνται ή θέλουν να τα έχουν με όλους καλά;
      Νομίζετε ότι με την ανώνυμη καταγγελία θα πάει μπροστά το νησί;

      Διαγραφή
  4. Προς εφ. Βόρειες Σποράδες
    Το σχόλιό μου ήταν ανώνυμο, αλλά δεν έκανα καταγγελία. Απλώς τα σχόλια που διάβασα εδώ, και από την εφημερίδα, ήταν πολύ αφηρημένα και αναρρωτήθηκα άν αφορούσαν αυτό το γεγονός ή έγινε και κάτι άλλο. Δεν ήταν υποχρεωτικό να το δημοσιεύσεις, αφού ήταν ανώνυμο και σε ενοχλεί. Το αν φοβάμαι ή θέλω να τα έχω με όλους καλά, είναι προσωπικό μου θέμα. Αν πάλι αμφισβητείς για αυτά που έφτασαν και στα αυτιά σου, δε φοβάσαι και δε θέλεις να τα έχεις με όλους καλά, γιατί δε κάνεις ένα ρεπορτάζ; Δημοσιογράφος είσαι.
    Οφείλω να σου πω ότι μου άρεσε που κάλυψες όλες τις ενορίες και είχες φωτογραφικό υλικό. Ενημερώνομαι από το blog σου και μου αρέσει. Αλλά πρώτη φορά διάβασα τόσα μισόλογα στα σχόλια και απόρρησα.
    Χρόνια σου πολλά, να είσαι γερός, δυναμικός και πανταχού παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.