Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στη Σκόπελο, Ν. Κλήμα και Γλώσσα οι πατατοπαραγωγοί του Νευροκοπίου

Πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται σήμερα μέχρι αργά το βράδυ στο λιμάνι Σκοπέλου και  διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές (10 ευρώ το 30κιλο τσουβάλι).
Αύριο Κυριακή θα πάνε στο  Ν. Κλήμα στις 9.30 το πρωί και μετά στην Γλώσσα.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή για την προσφορά στον καταναλωτή σε τιμή παραγωγού των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων και την προστασία του αγροτικού εισοδήματος είναι και ο Δήμος Σκοπέλου.

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος σε πολλά καλά βρίσκεται πάντα αρωγός, στο πλευρό του πολίτη.
      Κάποιοι "ΣΤΡΑΒΟΙ" δεν θέλουν να τα βλέπουν.
      Πατάτες πάντως πήραν όλοι!

      Διαγραφή
  2. δεν είδα πολύ μεγάλη προσέλευση. Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση? Άκουσα "παράπονα" απο τους παραγωγούς (του Νευροκοπίου) πως δεν είχαν κίνηση.
    Εγω το έμαθα απο το blog. Κάποιος που δεν έχει ιντερνετ ή δεν μπήκε για μια ημέρα την έχασε την ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Παρασκευη στις 12.00 εγινε ανακοινωση απο τον δημο,ισως δεν το ακουσατε, μαλιστα δυο φορες.

      Διαγραφή
    2. οχι δεν άκουσα. Ήμουν στο πανηγύρι της Λιβαδιώτισσας και τα μεγάφωνα το παπα Χρήστου είναι δυνατά. Και άλλους που ρώτησα δεν το γνώριζαν πάντως. Καλή η κίνηση, ας επαναληφθεί και με άλλα προϊόντα. Δεν γίνεται ντόπια προϊόντα και εννοώ Σκοπελίτικα να πωλούνται πιο ακριβά απο εισαγόμενα. Δεν υπάρχει ούτε καν η δικαιολογία των μεταφορικών.

      Διαγραφή
  3. Πατατες νευροκοπιου....σαν αυτες που πηρα απο ενα Μαρκετ πριν λιγες ημερες και μεσα στο τσουβαλι βρηκα ενα ταμπελακι που εγραφε την ποικιλια της πατατας και προελευση απο την Αυστρια.(θελω να πιστευω οτι ετυχε και σε αλλους)Δεν λεω η διαφορα ηταν μονο 2 ευρω παραπανω στο τσουβαλι απο την τιμη που πουλουσε το φορτηγο στην παραλια και μπορω να πω οτι ηταν και νοστιμοτατες.Γιατι ομως μας κοριδευουν με τετοιο τροπο..?Ακομα και αυτοι που πουλανε τωρα...εμποροι ειναι ειναι και οχι παραγωγοι.
    Τι να πουμε ρε παιδια...στην Ελλαδα ολα πανε κατα διαολου...αλλα αφου βρισκουμε φτηνες πατατες τουλαχιστον δεν θα πεινασουμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.