Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Νίκη παραμονής στην κατηγορία

Νίκη παραμονής στην κατηγορία πέτυχε σήμερα ο Α.Ο. Σκοπέλου, επικρατώντας με 2-1 του Ιωλκού, στο εξ αναβολής ματς  που έγινε σήμερα στο δημοτικό στάδιο.
Ο Γιάννης Γλύκος με δύο προσωπικά τέρματα έβαλε την...
ομάδα μπροστά και ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις για το 3-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, για να διατηρηθεί το καρδιοχτύπι μέχρι το 90', αφού η ισοπαλία δεν ήταν θετικό αποτέλεσμα για τη Σκόπελο με δεδομένη τη σημερινή της βαθμολογία.
Απομένουν 4 ματς με Μακρινίτσα (εκτός), με Αργαλαστή (εντός), με Ακρόπολη (εκτός) και τελευταία αγωνιστική με Πηλέα (εντός) όπου πρέπει η ομάδα να πάρει θετικά αποτελέσματα τουλάχιστον στα εντός έδρας, για να μπορεί και στη νέα σεζόν να αγωνισθεί στο β' τοπικό.

Βαθμολογία

  1. Άρης Μελισσάτικων 64
  2. Πανιώνιος 63
  3. Δάφνη 54
  4. Ακρόπολη 51
  5. Νέοι Αθλ. Νίκης 51
  6. Αστέρας Ριζομύλου 49
  7. Μακρινίτσα 35
  8. Α.Σ. Αγχίαλος 32
  9. Διαγόρας 29
10. Μικροθήβες 29
11. Σκόπελος 25
12. Πηλέας 25
13. Ιωκλός 25
14. Μυρμιδόνες 23
15. Αργαλαστή 16
16. Ιάσων Α. Μεριάς 10

20 σχόλια:

  1. Γλύκο πάρε την ομάδα στις πλάτες σου..και του χρόνου συμβόλαιο στα Εσώβαλτα για να βλέπουμε από κοντά τα μαγικά σου γκολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβω στα παιδια, ελπιζω του χρονου να παιζουν στιν ιδια κατιγορια. Εχω να προσθεσω και να πω οτι ο προπονιτης εκανε μια πολυ σωστη αλλαγη στους τερματοφιλακες, και εβαλε τον Παντελη.Επιτελους ειδαμε μια νικη γιατι με τον Γιωργακη... δεν θα παιξουμε ουτε Γ κατιγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ Ο7,34 ΑΜ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Γειά σου ρε Παντελάρα ,μόλις μπήκες μέσα αμέσως άλλαξε η εικόνα της άμυνας , επιτέλους αισθάνθηκαν οι παίκτες ασφάλεια . Συνέχισε έτσι μέχρι να σωθεί η ομάδα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΣ????ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΥΤΟ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αφιερωμένο για το Γίωργο
      http://youtu.be/JbaKz6I5SFo

      Διαγραφή
  4. Αντε ρε Παντέλο εγκύηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΛΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ασχημο ειναι οταν ο οπαδος σκεφτεται μεχρι εκει.φιλε ανωνυμε που κραζεις βαλε στο μυαλο σου οτι σε μια ομαδα δεν παιζει ενασ παιχτης αλλα 11 κ με τον προπονητη 12..για το αποτελεσμα της ομαδος ευθυνονται 12 παικτες.και κρατα τα θετικα σχολια του παντελη γιατι αν σε καποιο ματσ δεν παιξει καλα, δυστυχως θα τον κραζεις οπως κραζεις τωρα το Γιωργακη..και αν υποστιριζεις τοσο πολυ την ομαδα οπως λες δεν ειδα κανεναν περαν τους γνωστους(προεδρο προπονητη)να τσονταρει λεφτα για να μπορεσει να ανταπεξελθει η ομαδα..μονο ντροπη που αντι να ανεβαζεται το ηθικο των παιχτων μονο κραζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Το οτι με τον Γιωργακη δεν παιζουμε ουτε Γ τοπικο δυστιχος δεν το λεω μονο εγω και καπιοι αλλοι αλλα δυστιχος...το λενε οι ιδιοι οι συμπαιχτες του.Λετε να μην ξερουν κατι περισοτερο αυτοι???
    Οσο για τον κυριο Κοχυλη και τον προπονητη...ευτυχος υπαρχουν και αυτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΧΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ. ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!!!

      Διαγραφή
  8. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω δεν σχολιαζω τι κανει τον ελευθερο χρονο ο καθενας αλλα ξερω πολυ περισοτερα απο εσενα τα του αγωνιστικου χωρου που τον υπερασπιζεζαι κατα αφτον το τροπο.Και πως το ξερω αυτο??? Ζω μαζι με τα υπολοιπα παιδια καθε κυριακη μεσα στον αγωνιστικο χωρο εντος και εκτος εδρας.Ελπιζω να καταλαβες τωρα γιατι τα λεω αφτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.......

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ,ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.ΕΔΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΣΠΑΤΑΛΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΥΕΙ,ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ.ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ.....

      Διαγραφή
    3. Απ'οτι φαινεται το πηρες προσωπικα οποτε δεν εχει νοημα να τα λεμε,και αν ερθεις την επομενη αγωνιστικη στο γηπεδο προσπαθησε να μας ενψυχωσεις και εμεις θα σου αφιερωσουμε τη νικη.οσο για την ορθογαφια, ασε φταει το Τ9 και ο υπολογιστης.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

      Διαγραφή
  10. ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΚΑΚΙΕΣ,ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιοι θα παίξουν την 18η Απριλίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.