Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Βρώμικη η πύλη εισόδου της Σκοπέλου

Πολλά και μόνιμα είναι τα σκουπίδια στο λιμάνι της Σκοπέλου, το μέρος όπου οι επισκέπτες του νησιού έχουν την πρώτη και τη, τελευταία εικόνα.
Επειδή το λιμάνι δεν είναι κράτος εν κράτει, ο αντιδήμαρχος...
καθαριότητας έχει τον λόγο...
Σημ.: Οι φωτό είναι σημερινές.

10 σχόλια:

  1. ωραια τα εθιμα της τρατας ... αλλα τα παιδια μετα απο λιγες μερες θα μπορουσαν να κανονιζουν και μια καθαριοτητα

    οσο για τον δημο, τελευταια εινια εμφανες σε πολλα σημεια οτι κατι δεν παει καλα

    καλο θα ηταν επισης στα σημεια αποκομιδης των σκουπιδιων οπου αυτοι ξεχειλιζουν απο σκουπιδια πολυ απλα να τους αντικατασταστησουν με μεγαλυτερους καδους

    πχ λιγο πιο πανω απο το Ιονια καθε φορα τα σκουπιδια ειναι εκτος καδων, λυσεις υπαρχουν χαθηκε πχ ειναι τοσο δυσκολο να μπουν λιγο μεσα στο πετροκτιστο αλσυλιο και να βαλολουν εκει 2 μεγαλους καδους??

    ακομη επισης δεν εχει οριστει ποτε θα γινει η καθαριοτητα στις παραλιες και σε αλλα σημεια

    σε καποια φαση καθαρισα οσο μπορουσα την παραλια μπροστα απο την παναγιτσα

    δεν μου πηρε παρα ελαχιστη ωρα , τα σκουπιδια μας ερχονται κυριως απο τον βορρα,,, ηταν κυριως πλαστικα μικρα, αλλος εξοπλισμος ψαραδων (αυτο ειναι τραγικο ... πχ σωληνες φωτισμου , διχτυα κτλ) , πλαστικα μπουκαλια, παντοφλες κτλ

    το φοβερο ηταν οτι βρηκα και αναπτηρα ο οποιος ειχε τυπωμενη πανω του επιχειρηση απο τα ΦΟΥΡΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ...

    οπως και να εχει ο δημος ας φροντισει αμεσα να καθαρισει αμεσα το νησι , οπου εντοπιζεται προβλημα και να δραση αμεσα και στα παραπανω σημεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος!!
    Η εικόνα είναι μαγική και δεν καταλαβαίνω γιατί να αλλάξει. Βλέπετε κάτι που δεν βλέπω?
    Στην πρώτη βλέπουμε τον μετά-μοντέρνο χώρο υποδοχής / αναμονής με όμορφες μίνιμαλ καρέκλες, μαξιλάρες μαύρου χρώματος και έναν άσπρο πάγκο δίπλα στην μαγική Σκοπελίτικη φύση με τα σπάνια βότανα που φύονται στον πάντα μυρωδάτο βοτανικό κήπο, όπου το νερό κυλάει γάργαρο και καθαρό.
    Στην δεύτερη φαίνεται καθαρά η προσπάθεια να ενταχθεί ο τουρίστας αμέσως στο πετσί του ρόλου και να πάρει το καλάμι και να αρχίσει να ψαρεύει νοιώθοντας και αυτός την ψαράδικη παράδοση του τόπου. προσφορά επίσης το μπουφανάκι για της κρύες μέρες, κουβά για τα ψάρια που θα πιάσει κλπ.
    Στην τρίτη είναι εκτεθειμένη η παραδοσιακή αποκριάτικη τράτα (η φετινή) ενώ στην τέταρτη μια παραδοσιακή τράτα των αρχών του αιώνα που βρέθηκε κατά την κατασκευή του νέου λιμανιού και εκτίθεται μόνιμα, δίπλα απο αναπαυτικές μαύρες μαξιλάρες και ενημερωτικό υλικό.
    Στην πέμπτη φωτο ο άνετος πάγκος με παροχή νερού, ηλεκτρικού και ίντερνετ, και άλλο ενημερωτικό υλικό και ένας ντενεκές λαδ για αναμνηστικό της επίσκεψης.
    Στην έκτη είναι ένα δείγμα παραδοσιακής καλλιέργειας αγριόχορτου σε μικρό χώρο.

    Ε οχι και βρώμικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και ιδιαίτερη ματιά! Σε καλώ για ένα φωτορεπορτάζ, με δικό σου σχολιασμό και σε άλλα μέρη της Σκοπέλου

      Διαγραφή
  3. Για τον φίλο που ανησυχεί. Το γνωρίζω ότι είναι περιοχή αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου. Υποστηρίζω όμως ότι την τελική ευθύνη την έχει ο Δήμος. Αυτός δίνει λόγο σε δημότες και επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

      ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο "ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Την ευθύνη την έχουν όσοι ανέχονται αυτή την μόνιμη και για πολύ καιρό βρωμιά στο λιμάνι...

      Διαγραφή
    3. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  4. Οι Σκοπελίτες δεν θέλουν την καθαριότητα...
    Δεν τους αρέσει να υπάρχουν μέσα στην πόλη οι "αντιαισθητικοί" κάδοι απορριμάτων και προτιμούν να βλέπουν τις πλαστικές σακούλες με τα σκουπίδια πεταμένα κάτω, σκορπισμένα είτε από τον αέρα, είτε από τους σκύλους και τις γάτες...
    Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως έχουν εξαφανιστούν οι κάδοι που είχαν τοποθετηθεί σε όλες τις γειτονιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΦΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΙ Ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρτε για καλωσόρισμα στην μούρη, τον τρισάθλιο φάρο στην γωνία του λιμανιού!! Όυτε ένα κιλό μπογιά δεν είσαστε ικανοί να αγοράσετε για βάψετε τον φάρο μας ρε..σκουριασμένοι σαν και αυτόν είσαστε όλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.