Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αποχώρησε η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο κ. Μαν. Ραμαντάνης
Αποχώρησαν από την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ.κ. Ραμαντάνης και Ρόδιος, μετά από απαράδεκτη λεκτική προσβολή του συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Γ. Λαγουδάκη προς τον κ. Ραμαντάνη, την ώρα που ο επικεφαλής της παράταξης είχε πάρει το λόγο για να τοποθετηθεί στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης «Κανονισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Δήμου Σκοπέλου».
Ο κ. Ραμαντάνης, αμέσως μετά την αποχώρησή του δήλωσε στην efimerida-sporades.blogspot.com:
«Θεωρώ απαράδεκτη όχι μόνο την απρεπή συμπεριφορά του κ. Λαγουδάκη, αλλά και όλη την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου επειδή ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές.
Είμαι 60 χρονών και δεν έχω δώσει δικαίωμα ούτε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτε έξω από αυτή. Το συμβούλιο δίνει την εικόνα ζούγκλας.
Αποχώρησα, όχι μόνο για την...
απαράδεκτη φρασεολογία του κ. Λαγουδάκη αλλά και για την παραποίηση των πρακτικών της ΔΕΥΑ. Τα πραγματικά πρακτικά θα τα καταθέσω υπ' όψη του δημοτικού συμβουλίου και όλων των συμβούλων σε επόμενη συνεδρίαση.
Λειτουργούμε, σαν συμβούλιο απαράδεκτα και με συμπεριφορές που δεν αρμόζουν... Επιφυλάσσομαι, διαχωρίζω τη θέση μου και γι΄αυτό αποχώρησα.»

10 σχόλια:

  1. Αυτός λοιπόν είναι ο κ. Λαγουδάκης για τον οποίο έχουν γράψει κολακευτικά σχόλια τόσοι πολλοί για τη περίπτωση των ληγμένων μπυρών του Δημοτικού καφενείου. Πολύ λυπούμαι. Ο Μανώλης για να φύγει πρέπει να ήταν απρεπέστατη η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου. Και μάλιστα δεν διάβασα να την ανακαλέσει. Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ Λαγουδάκης για να μιλήσει έτσι κάποιο λόγο θα είχε ο άνθρωπος. Ο Μανώλης ο φίλος σου θα πρέπει να είπε τα γνωστά άσχετα που λέει...

      Διαγραφή
  2. "Η τύχη των λαών είναι αντάξια της εξουσίας που επιλεγουν με την ψηφο τους" Γουίνστον Τσώρτσιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό blog, θα πρέπει εδώ να ενημερώσουμε τους bloggers σας ότι πριν το επίμαχο γεγονός, κ. Ραμαντάνης προσέβαλε την τοποθέτηση συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου, μιλώντας περί Χούντας. Έχει καταγραφεί στα μαγνητοφωνημένα πρακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη ντροπη ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ευθιξία και πολύ ευαισθησία στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου. Και βέβαια για την καθαριότητα χρειάζεται να προσληφθούν άτομα τα οποία να μην είναι συμβασιούχοι. Η τοποθέτηση της Λαικής Συσπείρωσης μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Όταν απολύονταν όμως συγκεκριμένοι συμβασιούχοι (ΟΧΙ ΟΛΟΙ!!) η φιλολαϊκή παράταξη που παντα προστατεύει το δίκιο του εργάτη, δεν έφερε καμιά αντίρρηση.
    Οι φιλεργατικές κορώνες είναι λοιπόν μόνο για εσωτερική κατανάλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν προς γνωστούς αυλοκόλακες της δημοτικής παράταξης που μας διοικει σας προλαβε ο ιδιος ο Λαγουδάκης. Παραδέχτηκε το λάθος του . Προς τιμήν του . Το να δέχεσαι τα λάθη σου ειναι γενναίο. Όσο για τον Ραμαντάνη μπορείτε να πείτε πολλά για την ιδεολογία του αλλά όχι για το ήθος του. Σας βαρεθήκαμε χρονιαρες μέρες. Καλό Πάσχα και είπαμε .One man show ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το συμπέρασμα που βγήκε από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου είναι ότι δεν χρειάζεται να συντάσσονται και να εγκρίνονται κανονισμοί.Είναι άχρηστες σελίδες χαρτιών και αφιέρωση πολλών άσκοπων εργατοώρων.Τι να τους κάνουμε τους κανονισμούς αφού δεν τους τηρούμε;Τι να τα κάνουμε τα πρόστιμα αφού δεν τα επιβάλλουμε; Η όλη εικόνα των συνεδριάσεων του Δ.Σ. είναι άσκοπα λόγια και χάσημο χρόνου.Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι βουλή.Ολοι οι βουλευτές αμοίβονται οι δημοτικοί σύμβουλοι όχι.Εκεί μέσα ο σκοπός δεν είναι το χρήμα,αλλά το καλό του τόπου και όλοι πρέπει να δουλέψουν μαζί.Η παρουσία της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης είναι απαραίτητη καθημερινά και όχι μόνο στις συνεδριάσεις. Τα προβλήματα είναι μεγάλα αλλά δεν έχουν την θέληση να συνδράμουν στην λύση τους.Κάθονται και αναλώνονται σε αερολογίες σε πολιτικές και κομματικές τοποθετήσεις χωρίς να δίνουν λύσεις,χωρίς να καταθέτουν προτάσεις. Ο κόσμος σας βαρέθηκε.Η αντιπολίτευση μονοπωλεί αποσκοπώντας στις επόμενες εκλογές και η περισσότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας σιωπούν σαν να είναι μαριονέτες χωρίς άποψη και θέσεις.Εντάξει δεν ήξεραν οι άνθρωποι δεν ρώταγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ.
      ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
      ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.