Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Για άλλη μια μάχη ξεκινάει η ομάδα πάλης

Μαρία Παπαδοπούλου, Μάνος Βασιλείου, Άγγελος Κομιτόπουλος
H Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Grappling, GI-NOGI στις 28 και 29 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του 14oυ Γυμνάσιου του Δήμου Καλλιθέας, οδός Σωκράτους 210 και Λάμπρου Κατσώνη στην Καλλιθέα.
Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν σχολές από όλη την Ελλάδα, πολύ...
γνωστές στο χώρο με πολύ μεγάλα ονόματα.
Οι αγώνες αυτοί είναι κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας και τη συμμετοχή των αθλητών στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2012.
Ο Α.Ο. Σκοπέλου, θα συμμετάσχει και σε αυτό το πρωτάθλημα με την Λιμενοφύλακα Παπαδοπούλου Μαρία, τον Άγγελο Κομιτόπουλο και 5 μαθητές από τα Τρίκαλα, του δάσκαλου Πάνο Κερασοβίτη.
Καλή επιτυχία στην αποστολή και ευχόμαστε να γυρίσει πίσω με μετάλλια και πάλι στις αποσκευές της, όπως είχε γίνει και στο Κύπελλο της Πάλης.

1 σχόλιο:

  1. Ξηροχειμωνας Σωτηρης27 Απριλίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

    Καλη επιτυχια στον Αγγελο και στην Μαρια που συνεχιζουν την προπονηση με ακομα περισσοτερο παθος και δυναμη...!!!
    Συγχαρητηρια και στον Μανο Βασιλειου φιλο και δασκαλο που ξεπερναει ολες τις δυσκολιες και βρισκει τον χρονο να εχουν τα παιδια την ευκαιρια αυτη να δωσουν το παρον σε τετοιου ειδους οργανωσεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.