Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Το Άγιο Φως στη Σκιάθο

Το Άγιο Φως έφτασε στη Σκιάθο ανήμερα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στις 14-4-2012, αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας, χάρη στη μέριμνα του Ανδρέα Ποταμιάνου.
Εδώ και χρόνια, κάθε Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Ανδρέας Ποταμιάνος ναυλώνει αεροπλάνο με δικά του έξοδα, το οποίο φέρνει το Άγιο...
Φως από την Αθήνα μόλις φτάσει από τα Ιεροσόλυμα.
Το παραλαμβάνουν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου οι ιερείς του νησιού μαζί με το Δήμαρχο της Σκιάθου, τον κ. Ανδρέα Ποταμιάνο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προϊσταμένους των Αρχών και Υπηρεσιών του νησιού.
Έτσι και φέτος, αφού παρέλαβαν το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο, ξεκίνησαν από το Δημοτικό Πάρκο της ανατολικής παραλίας του νησιού, οι ιερείς του νησιού, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, ο κ. Ανδρέας Ποταμιάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, τα μέλη του Τοπικού Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού και κατευθύνθηκαν προς τους Ιερούς Ναούς του νησιού.
Κάθε χρόνο το Άγιο Φως μεταφέρεται με ταχύπλοα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και στα άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκόπελο και Αλόννησο.