Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Υποκρισία η υπόσχεση για ανάπτυξη

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ»
ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΗ
Με αφορμή τις πληροφορίες ότι η εταιρία που εκτελεί τα δρομολόγια από και προς τις Βόρειες Σποράδες, Hellenic Seaways, έχει ζητήσει την περικοπή των δρομολογίων και για τα ταχύπλοα, αλλά και για το συμβατικό πλοίο που εξυπηρετεί τη γραμμή Σποράδες – Βόλος, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» και περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Πουλάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι τελευταίες πληροφορίες για την περικοπή στα δρομολόγια των Βορείων Σποράδων έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της εγκατάλειψης της υπαίθρου, μετά...
τους απανωτούς “Καλλικράτηδες” σε σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.ά. Αποδεικνύεται πόσο υποκριτική είναι η υπόσχεση των εκπροσώπων των κομμάτων του μνημονιακού μπλοκ, για έξοδο από την κρίση μέσω της περιφερειακής ανάπτυξης, υπόσχεση με την οποία επιχειρούν για άλλη μια φορά να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών. Δεν μπορεί να επαγγέλλονται την ανάπτυξη, τη στήριξη της περιφέρειας, την αξιοποίηση της δήθεν “βαριάς βιομηχανίας” μας, του τουρισμού και από την άλλη πλευρά να αφήνουν νησιά όπως οι Βόρειες Σποράδες στην τύχη τους, ξεκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο, με πανάκριβη και σπάνια συγκοινωνία, που δεν υπηρετεί ούτε την τουριστική ανάπτυξη, ούτε καν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών και να δίνουμε μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο τη μάχη για μια γνήσια περιφερειακή αυτοδιοίκηση, που θα διαδραματίζει στο ακέραιο τον κοινωνικό και αναπτυξιακό της ρόλο. Και για να το πετύχουμε, χρειάζεται άμεσα να απεμπλακούμε από τα μνημόνια και να χαράξουμε έναν εναλλακτικό δρόμο ανάπτυξης, προς όφελος της κοινωνίας και όχι των μεγάλων συμφερόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.