Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Αλόννησος και στα Social Media

Ειδικό λογαριασμό για τον Τουρισμό άνοιξε στο Facebook ο Δήμος Αλοννήσου. Η ονομασία του λογαριασμού είναι Alonissos Tourism (Official Group) και το link http://www.facebook.com/pages/Alonissos-Tourism-Official-Group/344730785576683.
Ο σκοπός του Alonissos Tourism είναι διπλός: Να γίνει ένα κανάλι ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους επαγγελματίες της Αλοννήσου και να προσεγγίσει τους φίλους του νησιού, όχι μόνο όσους έχουν επισκεφτεί το νησί αλλά και  όσους θα ενδιαφέρονταν να ανακαλύψουν τις μοναδικές ομορφιές του προορισμού και να πληροφορηθούν για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Η προσέγγιση καινούργιων «φίλων» θα γίνει με την βοήθεια εξειδικευμένων μεθόδων marketing των social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.