Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Καταχειροκροτήθηκε η «Φαύστα»

Μια αναμενόμενη, για όσους ήξεραν, επιτυχημένη παράσταση στον κινηματογράφο «Ορφέα» έδωσε η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου, παρουσιάζοντας, σε σκηνοθεσία του Τάκη Μόσχου, την Φαύστα του Μποστ ή αλλιώς Η απολεσθείς κόρη, μια ιλαροτραγωδία για ένα κοριτσάκι, το Ριτσάκι, που πάει να κολυμπήσει και το καταπίνει ένα ψάρι.
Η αυτοπεποίθηση των ηθοποιών, που δημιουργήθηκε από προηγούμενες επιτυχημένες παραστάσεις και τα...
θετικά σχόλια γι΄αυτούς, έλυσε τα χέρια του Τάκη Μόσχου, που εμπλούτισε το κείμενο και πρόσθεσε στην σκηνοθεσία.
Ο εξωτερικός χώρος που παίχθηκε η παράσταση δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στον ήχο, ενώ το σκηνικό ήταν και πάλι πολύ καλό.
Η Θεατρική Ομάδα και ο Τάκης Μόσχος που καταχειροκροτήθηκαν, πάνε γι΄άλλα αυτό τον χειμώνα, αλλά αυτά θα μας τα πουν στην συνέντευξη που θα μας δώσουν όλοι μαζί στην πρώτη χειμωνιάτικη συμμαζωξή τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. εξαιρετική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΑ,ΕΥΓΕ,ΜΠΡΑΒΟ.Ακομη καλυτερη η παρασταση της φαυστα στην δευτερη πανσελινο του αυγουστου στον κινηματογραφο ΟΡΦΕΑ στην σκοπελο.οι ερασιτεχνες ηθοποιοι,που τιποτε δεν εχουν να ζηλεψουν απ τους επαγγελματιες,ηταν εξαιρετικοι.η σκηνοθεσια του κ.τακη μοσχου αριστη.τα σκηνικα,ο φωτισμος,η μουσικη τελεια.τα ρουχα ,το μακιγιαζ των ηθοποιων απολυτα στο πνευμα του σεναριου.η καλυτερη στιγμη ολων οσων συνεβαλαν στην πραγματοποιηση της παραστασης.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΠΑΜΦΕΓΓΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ,Ο ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ,Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ,ΤΑ ΦΩΤΑ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ,ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΜΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Σ ΟΛΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια!!!Έχω ακούσει απ'όλους τα καλύτερα!!Προτείνω στο θίασο να στείλει συμμετοχή στο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στην πόλη μου την Καρδίτσα, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.Έτσι θα μπορέσουμε να σας απολαύσουμε κι εμείς που δεν μπορούμε αλλιώς!Καλή σας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.