Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η τουριστική προβολή της Σκοπέλου είναι υπόθεση των επαγγελματιών του Τουρισμού

Σχόλιο για την ανάρτηση (κλικ) με τίτλο «Συνάντηση των ξενοδόχων με θέμα την τουριστική προβολή της Σκοπέλου» έστειλε αναγνώστης, ο οποίος γράφει:
«Σωστή κίνηση. Επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
Η τουριστική προβολή είναι υπόθεση των επαγγελματιών του τουρισμού και όχι των εκάστοτε αιρετών, ερασιτεχνών ή μη, με τις όποιες «ιδέες» τους, που την επόμενη τετραετία οι νέοι αιρετοί θα τις ακυρώσουν με τις δικές τους νέες «ιδέες» και πάει λέγοντας... Κι εν τω μεταξύ ο Δήμος πληρώνει την κάθε «ιδέα», χωρίς ποτέ να υπάρχει συνέχεια, χωρίς ποτέ να έχει χαραχτεί μια πραγματικά κοινή και αποδεκτή στην πλειοψηφία «τουριστική πολιτική», για την εικόνα, την «ταυτότητα» δηλαδή της Σκοπέλου, που θέλουμε να προβληθεί προς τα έξω και για άλλα πολλά.
Πρέπει να ομολογήσουμε, όσο σκληρό κι αν ακούγεται σε κάποιους, πως στο σύνολό της η τουριστική προβολή μέχρι σήμερα, μέσα από τον Δήμο, ήταν ή ανύπαρκτη ή...
στα χέρια ερασιτεχνών.
Αργήσατε να το καταλάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Κι αυτό γιατί πάντα περιμένατε τον Δήμο μπροστάρη, να κάνει την πρώτη κίνηση, κι εσείς από πίσω, ουραγοί. Μετά σχολιάζατε και κριτικάρατε αν έγινε κάτι λάθος ή πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά... κλπ, κλπ. Πάντοτε κριτικές εκ των υστέρων. Γιατί έτσι σας βόλευε.
Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα να ευδοκιμήσει η κίνησή σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.