Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Του χρόνου το καλοκαίρι πάλι;

Τελευταίο δρομολόγιο, σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, για τον «Αχιλλέα» που τους καλοκαιρινούς μήνες εξυπηρέτησε τη γραμμή Κύμη – Αλόννησος – Σκόπελος.
Προσδοκία των Βορειοσποραδιτών είναι ο «Αχιλλέας» να μπορέσει να εκτελέσει δρομολόγια και τον χειμώνα, δίνοντας λύση στα προβλήματα των νησιών. Για τον λόγο αυτό Αλοννησιώτες, Σκοπελίτες και Σκιαθίτες θα ταξιδέψουν, στα μέσα Οκτωβρίου, για μια ακόμα φορά στη Σκύρο για τη συνέχιση (κλικ) των συζητήσεων για μια συνεργασία στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, στον τουρισμό, στην προβολή των νησιών μας...
H πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου Ζαφειρούλα Αναγνώστου, έχει στείλει επιστολή (κλικ) προς τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκπροσώπους Φορέων και Επαγγελματιών, με την οποία καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν απόψεις – προτάσεις για την όσο καλύτερη προετοιμασία γι΄ αυτή την επίσκεψη.

7 σχόλια:

  1. Ο Αχιλλέας έφυγε Στη Σκιάθο κάνε δρομολόγια μικρό πλοίο και συνδέει σκιάθο Πευκί
    Ο Δήμαρχός μας βρήκε αυτούς που το έχουν να συνδέει Αγνώντα Πευκί τουλάχιστον τρείς φορές την εβδομάδα όταν οι καιρικές συνθύκες το επιτρέπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι βέβαια. Προέχει η επαφή με τη τεράστια αγορά της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας. Αλλά ξέχασα! Οι Βούλγαροι παντρεύονται στη Σκόπελο.
    Είμαστε αλλού γι αλλού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως, είσαι αλλού γι' αλλού.

      Διαγραφή
    2. και οι γάμοι στη Σκόπελο επιτυχία του Δήμαρχου είναι αυτός πήγε σ' αυτές τις αγορές. Αλλοι πήγαν με μεγάλες κουστωδίες αλλού στην Ευρώπη τι έκαναν άραγε? Δεν τα ξεχασαμε αυτά νομίζω. Εγώ πιστεύω οτι ο Δήμαρχος κάτι θα κάνει και για τις συγκοινωνίες. Πάντως σίγουρα καράβι δικό του δεν λεχει να τ δρομολογήσει εδώ.

      Διαγραφή
  3. Το πλοίο που θα εκτελεί το δρομολόγιο Πευκί - Σκιάθος είναι με ανταπόκριση του πρωινού δρομολογίου από Αλόννησο για Βόλο και αντιστρόφως . Όλοι μπορούν να εξυπηρετηθούν με αυτό το δρομολόγιο για αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι έτσι τότε που είναι το πρακτορείο του?

      Διαγραφή
    2. Τα συνεργαζόμενα πρακτορεία είναι :
      ΣΚΙΑΘΟΣ Ο.Ε : 24270-22209
      ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 24240-22767
      ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ : 24240-65450
      ΠΕΥΚΙ: 22260 – 40007 & 22260 41208
      ΑΘΗΝΑ: ALKYON TRAVEL

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.