Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Χαιρετισμός του ΠΑΜΕ

Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ χαιρετίζει τους συναδέλφους που μαζικά πήραν μέρος στην γενική πανεργατική απεργία και κατά εκατοντάδες διαδήλωσαν στους δρόμους του Βόλου, συμμετέχοντας στη προσυγκέντρωση των ΟΤΑ και στη δυναμική και μεγαλειώδη σε όγκο συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Πανεπιστημίου.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ όπως όλο το προηγούμενο διάστημα ,έτσι και τώρα, μαζί με όλους τους συναδέλφους θα μπουν μπροστά για να οξυνθεί η πάλη ενάντια στη συγκυβέρνηση-ΕΕ-τρόικα-πλουτοκρατία για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που συνθλίβει τις ζωές μας. Μέχρι η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να πάρουν την εξουσία και να οικοδομήσουν τη δικιά τους κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.