Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αθλητές του Α.Ο. Σκοπέλου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Στην πρώτη τους μάχη για την αγωνιστική σεζόν ρίχνονται και πάλι οι αθλητές των μαχητικών πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου. Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου αγωνίζονται στο διασυλλογικό πανελλήνιο πρωτάθλημα Τρικάλων, στο οποίο οι συμμετοχές άγγιξαν τις 200 από όλη την Ελλάδα.
Από τον Α.Ο. Σκοπέλου θα αγωνισθούν οι:
Νίκος Πάτρας
στο Kickboxing, στο Grappling και στο MMA
Μαρία Παπαδοπούλου
στο Grappling
Κατερίνα Παναγιωταρά
στο Grappling
Βαγγέλης Ραβανός
στο Grappling
Άγγελος Κομιτόπουλος
στο Grappling.
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των Τρικάλων, ο προπονητής τους Μάνος Bασιλείου, ως διαπιστευμένος διεθνής διαιτητής της FILA, θα λάβει μέρος και ως διαιτητής - κριτής Grappling - MMA μαζί με...
τον επίσης διεθνή διαιτητή απο της Θεσσαλονίκη Μαυρίδη Γιάννη.
Το πρόγραμμα μέχρι τέλος του 2012 της αγωνιστικής ομάδος του Α.Ο. είναι πολύ φορτωμένο και οι υποχρεώσεις πολλές. Τον Οκτώβριο τα παιδιά θα αγωνισθούν πάλι σε διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Αθήνα, ενώ η Μαρία Παπαδοπούλου και ο Νίκος Πάτρας (χρυσή και ασημένιος Πανελληνιονίκες 2012 αντιστοιχα) έχουν να αγωνισθούν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος τον Νοέμβριο, η μεν Μαρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling στην Μόσχα της Ρωσίας, ο δε Νίκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκράτιου που θα διεξαχθεί φέτος στην Ελλάδα (Ευρώτας).

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.