Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τιμήθηκε η αθλήτρια πάλης του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου

Την αθλήτρια πάλης του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Ευρώπη και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών Grappling No Gi – 65 Kg και τον προπονητή της Μάνο Βασιλείου βράβευσε σε μία σεμνή τελετή ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο οποίος είπε ότι ο Δήμος Σκοπέλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθηθεί η αθλήτρια εν όψει της συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής Μάνος Βασιλείου αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο γι΄ αυτή τη βράβευση, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές πάλης σε ένα μικρό τόπο όπως η Σκόπελος και ζήτησε βοήθεια από όποιον μπορεί και θέλει για να ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι της Μαρίας στη Ρωσία.
Το βραβείο της Μαρίας και του Μάνου αφιερώθηκε σε όλα τα παιδιά της ομάδας πάλης για τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο και πάλι μπράβο. Γιατί αυτά αξίζουν, γιατί αυτά μας συγκινούν. Τα απλά και σεμνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι γιατί ο Α.Ο. δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο .....

      Διαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε αγαπητοί φίλοι για τα καλά σας λόγια. Από τον αθλητισμό, μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Στηρίξτε την προσπάθεια μας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με στόχο το καλύτερο αύριο. Με στόχο γεμάτα στάδια με παιδιά. Με εκτίμηση, Μάνος Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.