Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πλοία …υπάρχουν!

Τέτοιες φωτογραφίες, όπως η σημερινή, βλέπουν στα υπουργικά γραφεία, αυτοί που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει χειμώνας σε νησί και μας λένε …πλοία υπάρχουν.
Όμως όποιος μπορεί να δει πίσω από την φωτογραφία, θα διακρίνει την αδυναμία των συμπολιτών μας να ταξιδέψουν ακόμα και για θέματα υγείας, λόγω των πανάκριβων εισιτηρίων, τους φοιτητές να σκέπτονται να επισκεφθούν τα σπίτια τους, τους Αλοννησιώτες να αισθάνονται ανασφαλείς και απομονωμένοι με 3 δρομολόγια πλοίου την εβδομάδα και με τις τιμές των ταχύπλοων απαγορευτικές για πολλές τσέπες.
Άραγε να υπάρχει γυρισμός;

5 σχόλια:

  1. Οι τιμές να ανεβαίνουν, οι ώρες ταξιδιού να αυξάνονται και να μειώνονται τα δρομολόγια. Όταν βρούμε το κατάλληλο gps τότε θα βρούμε και το σωστό δρόμο του γυρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το καλό μας γίνονται όλα βρε κουτό! Οι τιμές ανεβαίνουν, για να μη χάνεις πολίτιμο χρόνο απ΄τη ζωή σου, ταξιδεύοντας τακτικά. Οι ώρες του ταξιδιού αυξάνονται, για να απολαμβάνεις το ταξίδι σου. Βλέπε κρουαζιέρα. Επίσης δεν θα μολύνεται το περιβάλλον, αφού τα καράβια θα είναι ακινητοποιημένα. Πρέπει να έχεις θετική σκέψη. Σκέψου χαρά που θα κάνεις όταν βλέπεις να περνάει το καράβι μιά φορά την εβδομάδα; Ή και πιο αραιά; Ακόμα καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Πώς την πέτυχες αυτή τη φωτογραφία; Ούτε στο λιμάνι του Πειραιά τέτοια κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστειλαν τα πλοία όλα μαζί για να μας αποστομώσουν...
      Μια φορά στη Βουλή ένας υπουργός Ναυτιλίας απαντώντας σε ερώτηση για τα δρομολόγια των Σποράδων και διαβάζοντας όπως ήθελε, είπε ότι οι Σποράδες έχουν 22 δρομολόγια την ημέρα..!
      ...Ένα δρομολόγιο που έφθασε το δελφίνι στη Σκιάθο και ένα που έφυγε σύνολο 2 και ένα που φθάνει στη Σκόπελο μαζί με αυτό που φεύγει 4... κ.ο.κ.

      Διαγραφή
  3. αν δεν ενωθουμε να παρουμε δικό μας πλοίο φίδι που μας έφαγε.
    Να πάμε μαζί με τους Σκυριανούς που ξέρουν το τρόπο από παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.