Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι...

Το φεγγάρι ανατέλοντας από το Παλούκι
Αριστερά το φυλάκιο της πυροσβεστικής και δεξιά η βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΕ.ΜΠΡΑΒΟ.ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΟΥ,(ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΑΡΕΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?),ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ , Ε ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο για την φωτογραφια σου!!!καθε φορα που σε συναντω στην παραλια παντα αλλα και σε οτι διαδραματιζεται στο νησι,χαιρομαι φιλε μου.η γλωσσα των φωτογραφιων σου μου ειναι πολυ οικεια και ετσι πολυ ευκολη η επικοινωνια μαζι σου.μπραβο και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η φωτογραφια κοκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει-εχεις δημοσιευσει και τετοιες φωτογραφιες-αλλα και γλυκαινει με την ομορφια της την ζωη. να εισαι καλα καλε μας φωτογραφε,και να εχεις αυτη τη διαθεση και εμπνευση παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.