Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού

(για εκμίσθωση σχολικού κυλικείου)
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπέλου διακηρύσσει ότι προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές για τη μίσθωση του σχολικού κυλικείου του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου, για πέντε χρόνια.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο χώρο του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου στις 28/09/2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00.
Η κατάθεση των αιτήσεων -προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και μέχρι 11:00 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Σχολείου (Τηλ: 24240 22287) κατά τις εργάσιμες ώρες.
Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής
α/θμιας εκπαίδευσης
Δήμου Σκοπέλου
Λαγουδάκης Γεώργιος

1 σχόλιο:

  1. ετσι μπράβο να ειναι ολοι οι διαγωνισμοι και οι προκυρηξεις γνωστοποιημενοι σε ολους ωστε να μπορουν να κναουν τις προσφορες τους ,μακαρι να γινότανε και εδω στη σκιάθο αυτο ,που το κυλικειο στο γυμνασιο το ειχε 20 χρονια η κα Μαρια ,ετσι με τσαμπουκα δεν το καταλαβα γιατι να μην γινετε γνωστος ο διαγωνισμος , και οχι μονο εκει αλλα σε ολα και στις ομπρελες και στα beach bar και στα σκαφη οχι να τα εχει εφ ορου ζωης ο αντιδημαρχος στις κουκουναριες ,ειανι αδικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.