Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κουδούνι …συνεργασίας!

«Ευρωπαϊκό» σχολείο
Το «πρώτο κουδούνι» που κτύπησε σήμερα το πρωί σήμανε για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και δημοτική αρχή μια δύσκολή χρονιά... Όλοι συμφώνησαν στις δημόσιες ομιλίες τους ή στις συζητήσεις στα «πηγαδάκια» ότι μόνο με συνεργασία όλων των μερών μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στη θέρμανση, τα ακατάλληλα κτίρια και στην έλλειψη χρημάτων για τις βασικές λειτουργίες των σχολείων...
Οι γονείς, για μια ακόμα φορά, θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος.
Καλή χρονιά!

Γυμνάσιο Σκοπέλου
Γυμνάσιο Σκοπέλου
Δημοτικό Γλώσσας
Δημοτικό Γλώσσας
Δημοτικό Γλώσσας

5 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ .ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηρθε η ώρα αλλο σχολείο να φτιάξουμε και άλλη κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς εκπαιδευτικούς: Θερμή παράκληση, ξέρω ότι έχετε δεχτεί ισχυρό πλήγμα στις αποδοχές σας, όπως και όλη η κοινωνία. Ο μισθός είναι λιγοστός, αλλά τουλάχιστον υπαρκτός. Σκεφτήτε ότι κάποιοι είναι σε ελεϊνότερη (οικονομικώς) μοίρα από εσάς. Συντονιστείτε, οργανωθείτε και παλέψτε. Προσφέρτε τον καλύτερο εαυτό σας στην τάξη. Μορφώστε τα παιδιά μας σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε Ευρωπαικό σχολείο στη Σκόπελο και εμείς στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ελληνικό σχολείο?Τώρα που είμαστε πλήρη μέλη και με την παγκοσμιοποίηση να μάθουν τα παιδιά μας την Ευρωπαική κουλτούρα και τον πολιτισμό της? Η μήπως επειδή καταργήσανε την Ελληνική Σημαία?Αργά ή γρήγορα θα συμβεί και αυτό αφού είμαστε υπό πλήρη κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν καταλαβα τιποτε αγαπητε 10:33.καντο λιανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.