Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς φώτα και καθαριότητα ο Μύλος

Πολλούς μήνες, αν όχι χρόνια όπως μας είπαν, είναι χαλασμένα τα φώτα στον Μύλο κάτω από το Κάστρο Σκοπέλου. Αυτή την στιγμή στην πλατεία ανάβει ένα μόνο φως και οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται «τι θα γίνει αν καεί και ο τελευταίος γλόμπος», αφού ως γνωστόν «δεν έχουμε λεφτά ούτε για γλόμπους» και η πίστωση κόπηκε!
Εργάτης καθαριότητας στην πλατεία του Μύλου έχει να φανεί εδώ και μήνες και τα σκουπίδια τα...
μαζεύουν οι περίοικοι, οι οποίοι αναρωτιούνται που πάνε τα λεφτά από τα τέλη καθαριότητας που πληρώνουν.
Όπως μας είπαν οι κούνιες στην πλατεία είναι επικίνδυνες για τα παιδιά, ενώ όσα από αυτά παίζουν εκεί κινδυνεύουν από μία κολώνα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει επάνω τους...
Δεμένη στο δένδρο για να μην πέσει και προκαλέσει ατύχημα
Art and Design

6 σχόλια:

  1. ειναι πρωτη χρονια φετος αν και με 30% λιγοτερο κοσμο
    που παρουσιασε ασχημη εικονα (για οσους ξερουν ποσο καθαρο ειναι κανονικα το νησι)

    λυπαμε πολυ αλλα νομιζω οτι αν υπηρχε ευθυξια απο τους αρχοντες του νησιου θα επρεπε να ζητησουν τουλαχιστον συγνωμη και να βρουν λυσεις η να παραχωρησουν την θεση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκουπίδια δεν περπατάν μόνα τους και κάθονται για βεγγέρα στον Μύλο ......
      Όσο για τα φώτα υπάρχει ηλεκτρολόγος στο Δήμο , αλλά μαλών δεν υπάρχει επίβλεψη του με όλες της καταστάσεις και της Δημαρχίες ..........

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΗΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι αυτές οι εικόνες να ήταν εξαίρεση. Δυστυχώς αποτελούν τον κανόνα.Στην περιοχή κάτω από το Χριστό και προς το Βράχο όλες οι λάμπες είναι καμένες όλο το καλοκαίρι. Το είπαμε πολλές φορές στο Δημαρχείο αλλά όλο το καλοκαίρι δεν έγινε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλόμποι , δεν υπάρχουν!! Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάτε στο ΕΛΗΟΣ να δείτε τα χάλια. Δεν υπάρχουν φώτα σε σειρά κατά μήκος παραλιακών δρόμων,φωτιστικά σώματα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση(κάνουν υποκλίσεις) οι παιδικές χαρές δεν φωτίζονται, οι χώροι μπροστά από τα κατάστημα ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ όμως ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΈΤΑ, ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ, τους γλόμπους των φωτιστικών μπροστά από το ΤΕΕ κατέστρεψαν οι μαθητές τη προηγούμενη χρονιά μπροστά στα μάτια των καθηγητών που δεν ενδιαφέρθηκαν να τους συστήσουν ότι δεν πρέπει να το κάνουν, το δασύλλιο δεν μπορεί να δεχτεί κόσμο αφού είναι στα κακά του χάλια χαλασμένα ξύλινα κάγκελα, παγκάκια βρώμικα, ο αναμεταδότης ΤV από το χειμώνα δεν λειτουργεί και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ καθώς και το συμβούλιο Κλήματος ανύπακτοι Δήμαρχε ξυπνήστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.