Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις μνήμης στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, με μεγάλη λαμπρότητα οι εκδηλώσεις μνήμης, με αφορμή την ανάμνηση της κατασκευής και ύψωσης της πρώτης Ελληνικής Σημαίας στην Ι. Μ. Ευαγγελιστρίας Σκιάθου, το έτος 1807 και της βύθισης του Υποβρυχίου «Κατσώνης» στη Σκιάθο, στις 14 Σεπτεμβρίου 1943.
Το Σάββατο 15-9-2012 έγινε η δοξολογία, στη συνέχεια η εκφώνηση του Ιστορικού της Ημέρας από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιο Ζλατούδη και η αναπαράσταση της Υψώσεως της πρώτης Ελληνικής Σημαίας στην Ι. Μ. Ευαγγελιστρίας, παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου Νικόλαου Πλωμαρίτη, του Εκπροσώπου Περιφέρειας Θεσσαλίας, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, του Πλοιάρχου ΠΝ Αγγελόπουλο Ιωάννη Διοικητή Υποβρυχίων, του Πλωτάρχη Μήλια Π. Π.Ν Κυβερνήτη Κανονιοφόρου, του...
εκπροσώπου του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων κ. Ραδίτσα Π., του ε.α. Αρχηγού Στόλου των Υ/Β Μπεζεριάνου Γεωργίου, του Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Πλοιάρχου Κλιάρη Θεοδώρου Λ.Σ., του Πρέσβη της Κίνας Η.Ε. Mr DUQINEN, του κ. Ανδρέα Ποταμιάνου, της Αντιδημάρχου Σκιάθου κα Μοσχαδώ Κανταράκη, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προϊστάμενων Αρχών και Υπηρεσιών του νησιού και κατοίκων του.
Την Κυριακή 16-9-2012 έγινε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Διοικητή Υποβρυχίων, Πλοίαρχο Π. Ν. κ. Αγγελόπουλο Ιωάννη, ακολούθησε η Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων του Υ/Β «Κατσώνης», και στη συνέχεια στην 13:00 η παράθεση του επίσημου γεύματος στο ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE.
Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, o Εκπρόσωπος Περιφέρειας Θεσσαλίας, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αργύρης Κοπάνας, ο Διοικητής Υποβρυχίων κ. Αγγελόπουλος Ιωάννης, ο Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Πλοίαρχος Κλιάρης Θεόδωρος Λ.Σ, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Συνδέσμου των Υ/Β εα Αντιναύαρχος κ. Ραδίτσας Π.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στον Διοικητή Υ/Β Πλοίαρχο ΠΝ Αγγελόπουλο Ιωάννη και τον Κυβερνήτη του Κανονιοφόρου Πλωτάρχη Π.Ν Π. Μήλια. Αναμνηστικά δώρα ακόμη πρόσφερε στον Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Αργύρη Κοπάνα, τον Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Πλοίαρχο Κλιάρη Θεόδωρο, τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Συνδέσμου των Υ/Β Ραδίτσα Π., τον ε.α. Αρχηγό Στόλου των Υ/Β κ. Μπεζεριάνο Γεώργιο, στον Πρέσβη της Κίνας Η.Ε. Mr DUQINEN και στον κ. Ανδρέα Ποταμιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.