Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Διεκδικώντας καλύτερη Παιδεία

Γονείς, μαθητές και καθηγητές όλοι μαζί διεκδικούν καλύτερη Παιδεία και το απέδειξαν σήμερα με τη συγκέντρωση που έγινε στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου και την πορεία που ακολούθησε μέχρι το Δημαρχείο Σκοπέλου.
Οι συγκεντρωθέντες ζήτησαν μικρά τμήματα σε κάθε τάξη, να καλυφθούν τα κενά των καθηγητών Φυσικού και Μαθηματικού που υπάρχουν στη Σκόπελο, ενώ δήλωσαν την αντίθεσή τους στη λύση της υπερωριακής απασχόλησης για την κάλυψη των κενών, γιατί με την πολύωρη διδασκαλία οι εκπαιδευτικοί δεν είναι δυνατόν να κάνουν σωστή διδασκαλία.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου
Ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής παίρνοντας τον λόγο είπε:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αυτό, δεν συμβαίνει μόνο στην Παιδεία, αλλά και στην...
Υγεία, στις κοινωνικές δομές, στην αγορά εργασίας, στον Δήμο και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση... Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τόσο η δημοτική αρχή, όσο και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο υποστηρίζει όλα τα δίκαια αιτήματά σας, θα είμαστε δίπλα σας και θα αγωνιζόμαστε γι΄ αυτό που θεωρούμε και ελπίζουμε ότι είναι το μέλλον της πατρίδας μας, τα νέα παιδιά...»
Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης, ο οποίος βρέθηκε εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα γονιών, μαθητών και καθηγητών είπε:
«Εμείς θέλουμε να σας δηλώσουμε από πλευράς της “Λαϊκής Συσπείρωσης” ότι θεωρούμε δίκαια τα αιτήματά σας... Στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και έξω από αυτό έχουμε δηλώσει επανειλημμένα και έχουμε ορκιστεί γι΄ αυτό, να υπερασπιζόμαστε τα λαϊκά δικαιώματα, γιατί πιστεύουμε ότι τα προβλήματα των μαθητών είναι δεμένα με τα προβλήματα όλης της κοινωνίας και των οικογενειών σας. Όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα επηρεάζουν όλους, γι' αυτό ο αγώνας πρέπει να είναι ενιαίος και δεν πρέπει αυτή την εποχή να είναι κανένας κλεισμένος στο σπίτι του. Τα προβλήματα που συσσωρεύονται είναι μεγάλα και πρέπει να απαντήσουμε σύσσωμα και δυναμικά μέχρι τη δικαίωσή μας... Σας βεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας.»
Στη σημερινή συγκέντρωση εκτός από το συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φύβγας, οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης και Νίκος Ρόδιος και -δυστυχώς- ελάχιστοι γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.