Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η προστασία του Δάσους της Σκοπέλου θέμα συζήτησης της Λαϊκής Συνέλευσης

Η συλλογική δράση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους πολίτες της Σκοπέλου για την δασοπροστασία θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί στη Λαϊκή Συνέλευση, που θα γίνει στον «Ορφέα», την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ.
Θα μιλήσει ο δασολόγος και προϊστάμενος του Π.Κ. Σκοπέλου, πυραγός Βαγγέλης Καραμήντζας.

20 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια στην προσπάθεια της Λαϊκής Συνέλευσης!
    Επιτέλους να συνειδητοποιούμε ότι ο κάθε πολίτης ξεχωριστά είναι και ο ίδιος τόσο υπεύθυνος όσο και οι θεσμοί για τα ζητήματα του τόπου.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΌ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

    Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΤΟΗΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ.

    Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΠΑΡΝΗΘΑ Κ ΠΕΝΤΕΛΗ

    Κ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ .

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ

    ΔΑ-ΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα στη ΣΚοπελο φιλε να δεις τι γινεται! ο ΧΑΜΟΣ!!!! .....

      Διαγραφή
  3. ΔΑ-ΣΟΣ


    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2.33ΜΜ

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΝ Κ ΚΑΤΑΓΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
    ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ
    ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ

    ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΡΓΑ Κ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ''ΠΡΑΣΙΝΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ''.
    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ?????
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ
    ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ''ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝ ''???

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ .

    ΔΑΣΟΣ = ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΔΑΣΗ Κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ Κ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ Γ .ΤΣΟΥΜΗΣ Α.Π.Θ
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΔΑΣΩΜΕΝΗ .

    ΑΝΑΝΙΑ Θ.Δ

    ΔΑ-ΣΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕς ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ! ΟΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Μ.Κ.

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ !!!! (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΥΚΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΥΛΟΤΟΜΕΙΤΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝΙΟ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ Ή ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ???

      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ??? ΓΙΑΤΙ???

      Μ.Κ.

      Διαγραφή
    2. φιλε μου για δες εδω και μετα μιλα για παρανομία

      http://et.diavgeia.gov.gr/f/apdthest/ada/%CE%9242%CE%91%CE%9F%CE%A110-%CE%A73%CE%A5

      τελικα τα στοματακια μας τα εχουμε για να λαλαμε μονο αυτα που μας συμφερουν!!!!

      Ε.Κ.

      Διαγραφή
  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΛΑΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αν εσεις γουσταρετε να ζειτε μεσα στην παρανομια και να μην εφαρμοζετε τις αποφασεις του δασαρχειου τοτε ειναι δικο σας προβλημα φιλε. τα σταματακια σας παντοτε τα ανοιγετε οποτε και οπου σας συμφερει. αυτο θα το λεω συνεχεια οσο και αν τσουζει η αληθεια. αυτο που σας εβαλα ναι, ειναι αποφαση του δασαρχειου που αφορα το νησι σας. Οποιαδηποτε αποφαση μπορειτε να τις δειτε ολες στο προγραμμα της διαυγειας. λοιπον και να το παω σε προσωπικο επιπεδο, ξερω πολυ καλα τι διαβαζω και τι ειναι αυτα που διαβαζω. μαλλον καποιοι σαν εσενα δεν ξερετε να διαβαζετε ή οχι, ξερετε να διαβαζετε απλα δεν καταλαβαινετε και ακομη καλυτερα κανετε οτι δεν καταλαβαίνετε. την επόμενη φορα που θα μιλησεις για μενα προσεχε τι θα γραψεις. προσβολες και τετοια μονο για τον εαυτο σου. ...

      ε.κ.

      Διαγραφή
  6. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

    ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ
    ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940-1944.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΟΠΗΚΕ Κ ΠΗΓΕ
    ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 700.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΙΣ ΣΟΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ
    ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ Κ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ
    ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Κ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ
    ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ Κ ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΕΙΑ.

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    Δ. ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ τ.γεωπονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργο, την Δευτερα γιατι δεν εγινε συνδεση??? ειναι ενα αρκετα ενδιαφερον θεμα και κριμα που δεν μπορεσαμε να ακουσουμε τις αποψεις των υπολοιπων μελων. Πιστευω οτι δεν εγινε για τεχνικους λογους και την επομενη Δευτερα να σας ακουσουμε!!
    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα,
      το έχω ξαναγράψει ότι η Λαϊκή Συνέλευση με απόφασή της δεν επιτρέπει την ζωντανή μετάδοση.
      Όταν η Συνέλευση θελήσει να βγάλει κάποιο δελτίο Τύπου, εδώ είμαι και θα το δημοσιεύσω.

      Διαγραφή
    2. αααααα οκ! συγνωμη απλα δεν το προσεξα!!! μαλιστα! σ ευχαριστωωωω!!!!

      Διαγραφή
  8. φιλε μου μαλλον αγριεψες λιγο παραπανω απο οσο επρεπε. Φυσικα και δεν το πηγα σε προσωπικο επιπεδο αλλα μαλλον εσυ το πας με τις απειλες που εκτοξευεις στο τελος της αναφορας και ουτε τουλαχιστον εγω ξω στην παρανομια. Αυτο ομως που εγω εγραψα ειναι να διαβασεις καλα την αποφαση και να μας πεις εαν εφαρμοζεται και την πραξη. Μια και αναφερεσε για το νησι μας προφανως δεν εισαι απο εδω για να ξερεις της ακριβως γινεται στην πραξη. Να αναφερω λοιπον οτι η αποφαση του δασαρχειου αναφερει ως προς τον τροπο καυσοξυλευσης (παρ.3) τα εξης :
    Τροπος καυσοξυλευσης: Αποψιλωτικη του υποροφου του πευκοδασους που αποτελειται απο αειφυλλα πλατυφυλλα, απομακρυνση ισταμενων και κατακειμενων ξερων ατομων χαλεπιου πευκης μη δυναμεθα να αποδωσουν χρησιμη ξυλεια και αποκλαδωση ατομων χαλεπιου πευκης μεχρι υψους 2,50 μετρων. Η υλοτομια θα διενεργηθει απο το δημο Αλοννησου.
    Ολα τα παραπανω σημαινουν οτι καθαριζουμε μονο κατω απο τα πευκα. Αυτο ομως δεν συμβαινει στην πραγματικοτητα καθως καθαριζονται και τμηματα τα οποια δεν εχουν πευκα αλλα μονο πλατυφυλλα και αειφυλλα. Επισης η αποφαση γραφει ξεκαθαρα οτι η υλοτομια θα διενεργηθει απο το δημο Αλοννησου και οχι απο ιδιωτες στους οποιους ο δημος εκχωρησε το δικαιωμα. Νομιζω οτι ο λογος που αναφερεται απο το δασαρχειο αυτο ειναι απλος. Για να μπορει προφανως να υπαρχει ελεγχος στη θεση, το ειδος, το χρονο αλλα και στην ποσοτητα που θα υλοτομηθει. Θεωρω οτι ειναι πρακτικως αδυνατο σε μια εκταση 520 στρεμματων να μπορουν δυο δασοφυλακες να ασκουν ελεγχο στα παραπανω οταν υπαρχουν περισοτεροι απο 30-40 ιδιωτες και υλοτομουν ειδικα στην περιοχη που εχει δοθει προς υλοτομηση η οποια εχει περιεργη γεωμορφολογια. Αυτη ειναι φιλε μου η αληθεια και οπως λες και εσυ τσουζει και τσουζει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον εγω σε οτι γραφω μιλαω γενικα και δεν απευθυνομαι ειδικα! οταν ομως εσυ το κανεις για μενα λογικο δεν ειναι να τα παρω καπως??
      2ον η απειλη μου οπως λες δεν ειναι οτι θα σου κανω αλλα οτι θα σου μιλησω αλλιως!
      3ον εχω διαβασει τις αποφασεις αλλα δυστυχως δεν μπορω να ξερω τι κανουν εκει στο νησι σας (εχεις δικιο δεν ειμαι απο εκει αλλα απο το απεναντι νησι!)
      4ον πιστευω σε οσα λες γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει! και οχι μονο εκει αλλα γενικα. Λυπαμαι πολυ που δεν μπορει να γινει κατι άμεσο και πιο δραστικό. τι να πω!
      5ον εφοσον γινετε ολο αυτο δεν μπορει καποιος να κανει κατι?? δηλαδη αν το δασαρχειο δεν μπορει να κανει κατι δεν μπορει καποιος να απευθυνθει καπου αλλου???
      6ον αστα να πανε φιλε, η αληθεια τσουζει αλλα παραμενει κατω απο σκιες,θαμμένη μεσα στο σκοταδι ...
      ΤΕΣΠΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ... ΣΑς ΧΑΙΡΕΤΩ!!!

      Ε.Κ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΧΛΟ. ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ. ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ.ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
    3. καλημερα φιλε μου και λοιπη παρεα!
      για μενα προσωπικα εχει μεγαλη ευθυνη το δασαρχειο και θα σου πω γιατι!γιατι απο τη στιγμη που βγαζει μια αποφαση και δινει αδεια να γινει οτι ειναι να γινει δεν θα επρεπε να κανει ελεγχους?δηλαδη να ελεγχει σε τακτα χρονικα διασηματα αν εφαρμοζεται αυτο που εχει αποφασισει??? για μενα ναι!(προσωπικη αποψη)μετα, απο τη στιγμη που ζηταει ο δημος να κανει υλοτομια κλπ δεν θα επρεπε να ειναι ενταξει στην αποφαση του δασαρχειου?αρα για μενα παλι ευθυνη εχει και ο δημος! αρα ευθυνοι εχουν και αυτοι που ζητανε μια εγκριση αλλα και εκεινοι που την δινουν!!!και αν προσεξετε γραφω "και" γιατι ευθυνοι εχουν και οι ανευθυνοι που κανουν αυτο που θελουν! αχχχχ οι ξενοι παντα φιλε μου θα εκτημανε κατι το οποιο δεν θεωρουν δικο τους και οχι δεδομενο!σημερα ειναι στο νησι, αυριο δεν ειναι (καταλαβαινεις τι εννοω!!) οσο για τους ντοπιους, η ιδια κατασταση οπως και στη Σκοπελο, αδιαφορια!!! αυτα! και εεεεε μη παρεξηγηθει κανεις, προσωπικες μου αποψεις ειναι!!

      Ε.Κ.

      Διαγραφή
  9. Τελικά αληθεύει ότι χθες σταμάτησε η υλοτομία? και αν ναι, από ποιον? από το δασαρχείο ή από τον εισαγγελέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μόλις έμαθα ότι αληθεύει. Μίλησα και με το δασάρχη Σκοπέλου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ρυθμιστική δεν εφαρμόστηκε από το Δήμο, η υλοτομία δεν πραγματοποιήθηκε από το συνεργείο του και δεν είχε την επίβλεψή του και πρέπει να γίνει αυτοψία από δασικούς για την εκτίμηση της ζημιάς, αλλά και να προβεί το δασαρχείο στα νόμιμα, δηλαδή πρόστιμο στο Δήμο Αλοννήσου και πιθανά ΕΔΕ. Επίσης, ο νόμος προβλέπει κατάσχεση και δημοπράτηση των κομμένων ξύλων και των μηχανημάτων που χρησιμοποιήθηκαν. Απέφυγε να μου πει αν ο ίδιος διέταξε τη διακοπή και θεωρώ ότι μάλλον αυτή οφείλεται στην παρέμβαση του εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.