Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πρεμιέρα για την «Τηλεμάχεια»

Η Τηλεμάχεια είναι μια ταινία του Alexander Nally που γυρίστηκε στη Σκιάθο και η ελληνική πρεμιέρα της (The Telemachy) πραγματοποιήθηκε χθες 4 Νοεμβρίου, στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα προβληθεί την Τρίτη, 06/11/2012 στην αίθουσα Μαρκετάκη.
Η Τηλεμάχεια είναι ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης, εμπνευσμένη από την ομηρική Οδύσσεια. Ακολουθεί την ιστορία του Τηλέμαχου (Patrick Fryer), ενός αγοριού ελληνοαγγλικής καταγωγής, που φεύγει από το σπίτι του με σκοπό να βρει τον πραγματικό του πατέρα, Ηλία (Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη), στο ελληνικό νησί της Σκιάθου.
Καθ' όλη την διάρκεια της ταινίας ερχόμαστε...
αντιμέτωποι με χαρακτήρες και ιστορίες που μας υπενθυμίζουν πως ο κάθε άνθρωπος έχει να πει την δική του ιστορία.
Πρωταγωνιστούν οι Patrick Fryer και  Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συμμετέχει η Ελένη Αποστολοπούλου.
Ο Δήμος Σκιάθου και οι Επιχειρηματίες του νησιού πρόσφεραν σημαντική βοήθεια για να γίνουν τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας και οι υπεύθυνοι της Τηλεμάχειας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την σημαντική αυτή συμβολή.
Χάρη σε αυτή την ταινία που έγινε στη Σκιάθο, προβάλλεται το νησί στην Ελλάδα και το εξωτερικό με έναν πολύ όμορφο τρόπο, προσελκύοντας τους τουρίστες να το επισκεφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.