Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινάει το ελαιοτριβείο στη Γλώσσα

ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Το ελαιοτριβείο της Γλώσσας ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση εβδομήντα και πλέον χρόνων, δραστηριοποιείται στη σημερινή σύγχρονη μορφή του από το 1999 σε κτήριο 400τμ εντός οικοπέδου 6 στρεμμάτων, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας για την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων του. Η δυναμικότητά του είναι ικανή να εξυπηρετήσει όλους τους παραγωγούς όλων των διαμερισμάτων της Σκοπέλου. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα, στην ποιότητα και στην άμεση εξυπηρέτηση των παραγωγών. Γι' αυτό τον λόγο φέτος εξοπλίστηκε με επιπλέον 2 νέους διαχωριστήρες (ντελαβάλ) για πιο καθαρό & ποιοτικό ελαιόλαδο. Επίσης χορηγήθηκε για τις εγκαταστάσεις του και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του πιστοποίηση βιολογικού ελαιολάδου για να καλύψει τις απαιτήσεις των όλο και περισσοτέρων βιοκαλλιεργητών του νησιού.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν την οικονομική κρίση, την αυξημένη ελαιοπαραγωγή και τον αγώνα των παραγωγών, προσάρμοσε για τη φετινή ελαιοκομική περίοδο τις τιμές του (9 λεπτά ανά κιλό ελαιοκάρπου) στο...
χαμηλότερο δυνατό κόστος με μελλοντικό προσανατολισμό την τυποποίηση του ντόπιου ελαιολάδου στο δεύτερο υπάρχον κτήριο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου και την προώθησή του στην τοπική και ξένη αγορά.
Εν όψει λοιπόν της νέας ελαιοκομικής περιόδου καλούνται όλοι οι παραγωγοί να επισκεφτούν το ελαιοτριβείο της Γλώσσας, να εξυπηρετηθούν και να τις γνωρίσουν από κοντά τις άρτιες εγκαταστάσεις του.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2424033517 & 6974109604