Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Σφραγίζεται κατάστημα στη Σκόπελο

Σφραγίζεται αυτή την ώρα το cafe Gala, του Νεκτάριου Γκουμά που βρίσκεται στην παραλία Σκοπέλου για πολεοδομικές παραβάσεις.
«Δεν είμαι ο μόνος με τέτοιες παραβάσεις στη Σκόπελο και ειδικά στην παραλία. Το ερώτημα είναι γιατί κλείνουν μόνο εμένα και όχι τους άλλους. Ζητώ ίση μεταχείριση και αυτό θα επιδιώξω από αύριο... Με εξαναγκάζουν να μεταναστεύσω και αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα ενημερώσω τις αρμόδιες υπηρεσίες για όλες τις πολεοδομικές παρανομίες που υπάρχουν στη Σκόπελο με στόχο την απόδοση δικαιοσύνης... Είμαστε όλοι ίσοι και οι καταγγελίες μου θα έχουν αυτό το νόημα...» μας είπε ο Νεκτάριος Γκουμάς λίγο πριν η δημοτική αστυνομία εκτελέσει την απόφαση.

33 σχόλια:

  1. Όσο όμως υπήρχε η συγκάλυψη, όλοι ήμασταν ευχαριστημένοι με την παρανομία. Αξίες σε σήψη=κοινωνία σε σήψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμπελοφιλοσοφίες ενός ανωνύμου!

      Διαγραφή
    2. Δέν κaτaλaβaίνω τι εννοεί ο Ανώνυμος σχολιaστής (8 Νοεμβρίου 2012 12:57 μ.μ.)!!!
      Τι σήψη και πρaσινa aλογa μaς λέει…
      Μιa κaτaσκευή είνaι , εντaξει πaρaνομη
      Θa δούμε πως θa τη χειριστούν τa aρμοδιa όργaνa
      Τι κοινωνίa σε σήψη μaς τσaμπουνaς ρε φίλε ???
      Γιa πρόσεχε τa λογιa σου λέω εγώ τώρa…
      Φaντaσιόπληκτε !!! ε, Φaντaσιόπληκτε…

      Διαγραφή
  2. ΟΧ!!! Αρχισαν τα οργανα.Καλο κουραγιο και οποιος αντεξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και καλα θα κανεις! εχω βαρεθει τα καρφωματα και τις μαλακιες αλλα ναι ρε φιλε, στη συγκεκριμενη περιπτωση να το κανεις! ή κανουμε τα στραβα τα ματια σε ολους ή σε κανεναν....

    ε.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχουν πολλα μαγαζια στην παραλια αλλα ΚΑΝΕΝΑ δεν εχει κατασκευασει τετοια τεραστια ΚΛΕΙΣΤΗ σαλα ΜΕ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ πανω σε δημοτικο χωρο
    η μοντερνα αυτη κατασκευη καμια σχεση δεν εχει με τον παραδοσιακο χαρακτηρα της Χωρας Σκοπελου
    προσωπικα τη θεωρω ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ
    ουτε στη Σκιαθο δεν εχω δει παρομοια κατασκευη με τοσες πολλες επιχειρησεις που εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα καταστήματα κάποια παρανομία έχουν κάνει... Επειδή όμως οι παρανομίες δεν χαρακτηρίζονται από «μικρές» και «μεγάλες» αλλά απλώς παρανομίες ή τις καταδικάζουμε όλες ή τις αφήνουμε...
      ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. οι παρανομιες είναι παρανομιες . αλλα φυσικα και χαρακτηριζονται από μικρες & μεγαλες , γιαυτο εξαλλου τα προστιμα σε κάθε περιπτωση είναι διαφορετικα . αυτό ελειπε να πληρωσω το ιδιο προστιμο για μια παρανομη κατασκευη 10 τετρ μετρ με καποιον αλλο που εκανε μια παρανομη κατακευη 100 τετ μετ . προσφατα νομιμοποιησα μια μικρη κατασκευη που ειχα , δεν πληρωσα όμως τα ιδια χρηματα με εκεινον που ειχε δεκαπλασια τετραγωνικα . όχι όλα στο ιδιο τσουβαλι .

      Διαγραφή
  5. Το παραπλεύρως κατάστημα έχει 3000 ενοίκιο γιατί έχει αυτή 80 τμ αίθουσα
    Το καφέ GALA τη ενοίκιο έχει ?????
    Έχει αίθουσα ??????
    Μην μιλάτε λοιπόν για κράτος δικαίου
    Όσο για της πολεοδομικές παρανομίες που θα ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες
    Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης ήταν η αιτία όλα τα καταστήματα να πληρώνουν πρόστιμα στην πολεοδομία για ανέγερση πέργολας σε δημόσιο χώρο μαζί και αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενοίκιο 3000 ευρω για 80 τ.μ. που βρισκόμαστε? Να πέσουν όλα τα ενοίκια εδώ και τώρα για να μπορούν οι καταστηματάρχες να πληρώνουν τις πλατείες τους, όχι να νοικιάζουν μια "τρύπα" και να τα παίρνουν και ο Δήμος που νοικιάζει ολόκληρη πλατεία να μην παίρνει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με τον παραπάνω ανώνυμο 9 Νοεμ. 8:02. Τα «παραλιακά» ενοίκια παραμένουν αδικαιολόγητα υψηλά για την εποχή. Συνήθως η αναλογία είναι: όσο δύο μήνες (ή και λιγότερο) ενοίκιο που πληρώνουν οι καταστηματάρχες για την όποια «τρύπα» μαγαζί στην παραλία, τόσο και η τεράστια πλατεία που παίρνουν από τον δήμο για ένα χρόνο.
      Αν δεν υπήρχαν αυτές οι πλατείες, η μισθωτική αξία των παραλιακών μαγαζιών δεν θα είχε καμία αξία.

      Διαγραφή
  6. Με αφορμή την τζαμαρία σου Νεκτάριε μια άλλη καφετέρια της παραλίας (που πιο παλιά έκοβε δέντρα που εμπόδιζαν τα τραπεζάκια και συγκάλυπτε τα πριόνια με το μηχανάκι να μαρσάρει) έβγαλε κρεπιέρα.
    Να μάθετε να παίζετε με ίσους όρους και τίμια και όχι στην Π@#)*%$ια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
    ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ
    ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ...
    ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ
    ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΙΛΟΔΟΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΣΤΟΥΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ,ΔΕΜΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

      Διαγραφή
  9. Η λουκετο σε ολα τα παρανομα η τιποτε. Ασε που στο φιναλε ο ενας θα καρφωνει τον αλλο. Τα τρωκτικα να ειναι καλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι απαραδεκτο να κλεινουν μαγαζια τωρα στην ελλαδα για τετοιους λογους.επρεπε να βρεθει μια λυση για το συγκεκριμενο.οπως και να εχει το θεμα και περα απο προσωπικη ευθυνη του ιδιοκτητη-ο οποιος ειναι και πολυπαθος- αισθηματα αλληλεγγυης επιβαλουν σημερα αλλες λυσεις .λυπαμαι που υπερισχυουν τα ,εισαι στο χειλος του γκρεμου,σουδεινω μια να πεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ,ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΥ!Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

      Διαγραφή
  11. ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ

    ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ
    ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙ

    ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΞΥΝΗΣΤΕ .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ....ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ

    ΑΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ?
    ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΕΙΜΕΡΩΣΕΙ
    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη σκοπελο δεν ειμαστε αξιοι να εχουμε συλογους.Η προσωπικα συμφεροντα εξυπηρετου η πολιτικα.

      Διαγραφή
  13. δηλαδη ρε φιλε ο συλλογος εγινε για να εξυπηρετει παρανομα μαγαζια,και καταστασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκαλίζοντας σκαλίζοντας η κότα έβγαλε μοναχήτς τα ματιάτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    Ο Νόμος δεν έχει καμία απολύτως αξία απέναντι στη φύση, διότι οι νόμοι είναι ανθρώπινα έργα και διαφέρουν από χώρα σε χώρα, επομένως δεν έχουν αντικειμενικό κύρος και είναι ανάξιοι σεβασμού. Για τον λόγο αυτό, ακριβώς, κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο να κρίνει τις πράξεις κάποιου, ούτε και οποιαδήποτε εξουσία έχει το δικαίωμα να καθορίζει τη ζωή των ανθρώπων.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
    Επίσης πρέπει να είμαστε εναντίον του πολιτισμού, αφού «Οι άνθρωποι είναι ζώα και τα ζώα δεν έχουν πολιτισμό, έχουν μόνο φυσικές ανάγκες, αλλά ας γίνουν τα ζώα πρώτα άνθρωποι και έπειτα ας κάνουν και πολιτισμό, πράγμα δύσκολο, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πουθενά, εκτός εάν μιλάμε για χρήματα, για πόλεμο και για θεάματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΑΖΟΤΟΡΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΊΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γιατι φιλε της δικαιοσυνης γραφεις ανωνυμα...και ζητας απο τους καταστηματαρχες να γραψουν επωνυμα???μαλλον δεν γνωριζεις οτι την υποθεση την πηγε συα δικαστηρια ο ιδιος ο νεκταριος,για να κερδισει χρονο,που ειχε κανει καταπατηση του δημοτικου χωρου,και θελησε αυτον τον χωρο να τον κανει ιδιωτικο!!!!!η αποφαση ειναι δικαστικη και οχι του δημου!!!!!αν ξερεις φυσικα τι παεινα πει αυτο....

      Διαγραφή
    2. ΚΑ Τ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΑΚΤΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΤΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ??ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ,Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ?ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ...ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ,ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ???ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!

      Διαγραφή
  17. ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΚΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ.ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ..ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ?ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ....ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ??ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!

      Διαγραφή
  18. Για εμένα, τον δημότη Σκοπέλου και για την πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού, η ερώτηση είναι πολύ απλή:
    Θέλουμε να βλέπουμε συνδημότες μας να «καταπατούν» δημοτικούς χώρους;
    Ναι ή Όχι;
    Όλα τα άλλα περί καρφωμάτων, επαγγελματικών ανταγωνισμών, αντιζηλιών, μεγάλων ή μικρών αιθουσών, υψηλών ή χαμηλών ενοικίων κλπ, πραγματικά περιττεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κι αλοι καταστηματαρχεσ θα ηθελαν να εχουν αιθουσα να δουλευουν και το χειμωνα. αλλα αν ολοι το κανουμε αυτο ζητο που καηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για το διπλανο μαγαζι που εκλεισε μετα της καταγγελιες του Νεκταριου δεν θα γραψεις τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ιδιοκτήτες του «διπλανού μαγαζιού» με γνωρίζουν και με βλέπουν κάθε μέρα. Αν θέλουν να δηλώσουν κάτι σχετικό εδώ είμαι.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.