Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Eπιτυχής παρουσία της Σκιάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2012

Τις πύλες της με επιτυχία έκλεισε και φέτος η διεθνής έκθεση τουρισμού World Travel Market 2012, η οποία διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο ECXEL του Λονδίνου, από 5-8 Νοεμβρίου.
Το δυναμικό παρόν έδωσε για πολλοστή φορά το νησί της Σκιάθου. Με αποστολή τόσο στελεχών του Δήμου της οποίας ηγείτο ο Δήμαρχος Ν. Πλωμαρίτης, όσο και πολύ αξιόλογων επιχειρηματιών του νησιού, η Σκιάθος ξεκίνησε το...
πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το έτος 2013 με τη συγκεκριμένη έκθεση. Συμμετοχή το νησί θα έχει στη συνέχεια και σε άλλες αντίστοιχες σημαντικές εκθέσεις.
Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για την επερχόμενη τουριστική σαιζόν, αφού η WTM λειτουργεί ως «τουριστικό χρηματιστήριο», όπως επίσης αισιόδοξη είναι και η έντονη επιθυμία των Ρώσων για την ανάπτυξη μαζικού τουρισμού στη Σκιάθο.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός πως το νησί του Παπαδιαμάντη θα συνδέεται απ’ ευθείας το καλοκαίρι του 2013, από 23/5 – 3/10, μέσω της αεροπορικής εταιρίας CONDOR με την πόλη του Μονάχου.
Μια παρουσίαση της έκθεσης μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει στο σύνδεσμο: http://youtu.be/OUSUi8M2Wd8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.